abiler istanbul mt ye yazmışsınız ancak şu an itibariyle görülüyor ki ben kocaeli mt ile gelebilirim çünkü gebze de oturuyorum.
abiler istanbul mt ye yazmışsınız ancak şu an itibariyle görülüyor ki ben kocaeli mt ile gelebilirim çünkü gebze de oturuyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ya aradım ama göremedim şu an için istanbul ve kocaeli grubunun hareket zamanı ve güzergahı belli mi?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
sevgili dostum
Seni aramızda ügörmeyi gerçekten çok isteriz.Hem motordaşım hem forumdaşım hemde kazadaşım olarak (yaptığın kazanın aynısını ben de aynı zamanlarda yaptım benim de ön takım jant mant gidon aynen gitmişti )
listeyi güncelliyorum ismini kocaeli gurubuna ekliyorum
Hemşo öncelikle merhaba sanırım biz 10 gibi anca çıkarız ama tabi daha planlama yapmadık planlayınca sana da haber veririz ben sana cepo verimm
0555 206 43 66
0542 540 30 71
0538 635 61 25
Hasan Tolga Özgenç
ThE LaSt SaMuRaİ
@frosen dostum çok sağol ben de gelmek için can atıyorum en kötü ihtimal birinin arkasına binecem ama gelecem mutlaka ikimizde kazayı ucuz atlattık tam gaz devam.
KATILIM LİSTESİ
İZMİR
forrap
weboy
speedygirlsule
tenten
kuvva
aakreep
turlabo
nergal +?
Ahmet cebesoy
ozer +1
Taner k
duslemek +1
kamberhan
Gureli +1
MANİSA
Lodos
Gurkay
Favorii
Belifeless
racing iski
Mecit
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152
praetorian +1
Gorkem
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
Desparadost
jameika34
motorize_deli
Necdet
teksavaşcı +1
kasvet
metehan
YUSUF COŞAR
trattataa +1
TEKİRDAĞ
faruk59
KUTAHYA
alplion
bonapart 07 +1
BURSA
kontgerilla +1
Ralf +1
ESKİSEHİR
ZONEX2
bbaday
BALIKESİR
ibrahimb
iadriders1816
Havranlı +10
+14-15 ??
ayarsız125
toni
KIRKLARELİ
samet1987
salih
motosiklet.net BURGMANCILARI
13 KİŞİ +ARTCILARI
KOCAELİ
Arbetus
ÇANAKKALE
Yanar17
frosen
emo
tecavüzcü palyaço
gece17
frost
cubanamen
outdoor
Ergün hoca
on7_li
yer???
ironline +1
işte son düzenlediğim liste arkadaşlar
ThE LaSt SaMuRaİ
Bir aksılık olmazsa ben de gelemk isterim .
motor ve artçı + araba 4 kişi ,
toplam 6 kişi olacağız.
Umarım kalınacak yer durumu kesinleşir.
ya evet ne kadar kalıcaz kaç para vericez ayrıca bildiğim kadarıyla müzeler falan da ücretli en son geldiğimde öyle hatırlıyorum.
bir de orada oduniskelesi diye biryer varmış tam olarak nerde ora da da kalabilirim ben yakınsa size?
Sevgili ve değerli MT. li dostlarım,
geçen sene izmir den gece 21:00 de yola çıkıp
sabah 05:00 de çanakkalede olan beş kişilik bir gurupduk
ilerleyen günlerde yanınıza neler almanız gerektiğini gerçekten nelerin gerekli olduğunu bildireceğim.
gidiyoruz tekraradan gidiyoruz her zaman ve her sene olduğu gibi helalleşmeye
hiçbir zaman ödemeyeceğimiz minnet borcumuzun helalini almaya gidiyoruz.
akrep in dediği gibi
tüfek tutan ellerinden,
nöbet tutan gözlerinden öpmeye gidiyoruz.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Evet aslında bir fiyat aldım kişi başı 30 ytl ama fotoları çekip yollamadan açıklamak istemedim.Gecelik konaklama + kahvaltı dahil.Bizim toplantıdan sonra herşey netleşecek o zaman yanar ile beraber ayrıntılı bir rapor hazırlarız hatta bu hafta sonu dolaşacağımız yerlere de bir göz atıp mola yerlerini ve güzergahları da belirlemek istiyorum Kısacası biraz ders çalışmam gerekiyor...
ThE LaSt SaMuRaİ
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
merhaba arkadaşlar istanbul çıkış günü ve saati öğrenebilirmiyim..
şimdiden ayarlama yapmam gerek..
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Toprağım aldım nolarını kaydettim ne zaman gelirsen haberimiz olsun.
Dostum şu an gerçekten bilmiyorum pazartesi hepsinin fiyatlarını alacam bildiririm ama 3 civarı askeri müze 5 civarı da Arkeoloji müzesiydi
Gerçekten asıl Türk ruhunu içinize çekebileceğiniz.Kendinizi siperde bir neferin yanında hissedebileceğiniz bir yer çanakkale. bu arada birkaç link vermek istiyorum zaman içinde buralardan yarımada hakkında bilgi alınabilir diğer illerden gelen arkadaşlar gelmeden önce biraz araştırırlarsa savaş alanlarının tanıtımı daha faydalı olur.
Kardeş odunluk iskelesi buraya 90 km git gel 180 yani Senin için pek faydalı değil
ThE LaSt SaMuRaİ
ewet istanbuldan pazar sabahımı cıkılacak yoksa cumartesiden gidilip konaklama olayına iştirak edecekmiyiz
istanbuldan gdicek arkadaslarla bunları bi karara baglayalım yavas yavas birde katılımın kalabalık olacagını düşünürsek yer ayırtmada acele edelim kuvva haklı bi ön ödeme yollayıp yerleri ayırtmalıyız ki bi aksilik yasanmasın
mutlaka gelıyoruz terslık olmaz ınsallah +1
önceki sayfalarda geçmişti çıkış zamanı mevzusu ve cumartesi sabah çok erken çıkılıp o gün öğleden sonrayı da değerlendirmek gerektiği şeklinde bir yargıya varılmıştı diye hatırlıyorum, her ne kadar kesinleşmese de... ama nasıl olsa birkaç grup olacak gibi görünüyor, birkaç alternatif saatte çıkılabilir bu durumda, ama benim tavsiyem cumartesi erken çıkıp (5 falan, izmirliler de öyle yapacak galiba) öğleden sonrayı değerlendirmek. yoksa zaten doğru düzgün biryeri gezemeyiz, gezdiğimizden de birşey anlamayız.
yer meselesine gelince, benim ailem orada olduğundan problemim yok ama diğerleri şimdiden yer ayırtmazsa zamanı geldiğinde imkansız gibi birşey olur. hava bozulursa gitmekten vazgeçmeyi düşünenler var galiba(ben de dahil, acemiyim n'apayım :p), ama bu arkadaşlar çekimser kalırsa hava düzgün olsa da gidemeyecek böyle giderse. o yüzden gerçekten isteyenler bi 10 lirayı riske edip yer ayırtsın derim
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
yer için birileri çabalıyordu nekadarsa haklısın yer ayırtalım..
olmassa sana yamankma zorunda kalırız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)