18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA
Reklamlar
-
20 Şubat 2007, 20:36
stingrayx adlı üyeden alıntı
Değerli dostlar
Bizde bu etkinlikten bağımsız farkında olmadan burgmancı arkadaşlarımızla toplanmaya çalışıyorduk. Sağolsun Thai arkadaşımız konu ile ilgili bizi uyardı ve bu sebeple bu yazıyı yazıyorum.
Bizler 11-15 Burgman 17 Mart günü yola çıkıp o gece konaklayıp 18 Mart günü Çanakkale törenlerine katılmayı planlıyoruz. Görülüyor ki MT'de zaten böyle bir gezi düzenliyor, bizde Çanakkale'de 18 Mart günü MT'nin diğer tüm temsilcileriyle birarada olmaktan çok mutluluk duyacağımızı özellikle belirtmek isterim.
Yapmış olduğumuz organizasyon 18 Mart günü MT ile beraber olacaktır.
Sevgiler
Tolga
cok memnun oluruz Tolga, tesekurler...
deer_152 adlı üyeden alıntı
samet listeyi ben yapmıyorum ama uglychild salihi ekler kırklareli mt den gelecekler listesine
salih'i dun eklemistim 1.sayfadaki listeye ve digerlerinide...
ahmet_cebesoy adlı üyeden alıntı
abi yanlış anlamayında izmir mt bi toplantı yapması lazım.öle daha ii olur bence
bu hafta ki toplantiya katil...
Wallace adlı üyeden alıntı
Ya Millet Anlamiyorum Sizi Yahu!!!!
Nerereye Nasil N Zaman Gidiyoruz?
Nerde Kalacaz?
Kaç Para?
Kaçgün Konaklanacak?
Fiyata Neler Dahil?
Ne Zaman Gidilecek Ne Zaman Dönülecek?
Birisi Bu Konularda Bilgilendimeyi Yaparsa Sevinirim. Körü Körüne Gidilmez çanakkaleye Hele O Tarihlerde Birakin Konaklayacak Otel Bulmayi. çadir Kuracak Arsa Bile Bulamayiz Haberiniz Olsun. Bu Işler Hadi Gidiyoruz Kim Geliyorla Olmaz Ki....
Ilk Sorum şu:
Bu Işi Kim üstlendi Muhattabimiz Kim?
Ikinci Sorum Herşey Hangi Tarihte Netleşecek?
bu ne siddet, bu celal murat abicim, wallacem, sayin ogretmenim, kardesim, ...dedik ya toplanti da bi cok seyi netlestirecegiz diye...
Ayvalık isini ben ustlendim yine, Çanakkale listesini Frosen, istanbul'u simdilik istemese de deer 152 ye, canakkale deki konaklamayi da Yanar 17 ve grubuna biraktik... son karalari ve duzenlemeleri, yol kontrol vs de KUVVA abi yapacak...
sen topigi bastan bi daha oku, bu arada gecmis olsun ameliyat oldun, narkozun etkisindesin galiba
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
20 Şubat 2007, 20:55
arkadaşlar çanakkale merkezde bir yer ayarladım yarın ayrıntılı yazarım
-
20 Şubat 2007, 21:02
mutlaka gelıyorum terslık falan olmaz ınsallah supeeeeeerrrrrrr oplucak ınanıyorum. aynızamanda bır artcım var ıronlıne+1 yanıııııııı kanımca super olacak
saygılar F.T.T.
Saygılarımla F.T.T. :salut: ah ah ceken bılır kendım ettım kendım buldum :salut:
-
20 Şubat 2007, 21:33
bir aksilik olmazsa katılmayı çok isterim
istanbul listesine +1
-
21 Şubat 2007, 13:53
frosen adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çanakkale merkezde bir yer ayarladım yarın ayrıntılı yazarım
hadi hayırlısı gelişmeleri takip ediyoruz
-
21 Şubat 2007, 14:55
-
21 Şubat 2007, 15:18
frosen gelirken senin için bir şilt hazırlatalım bari
tabii çabalayan diğer arkadaşları da unutmamak lazım
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
-
21 Şubat 2007, 17:05
-
21 Şubat 2007, 18:10
Selamlar... listenize benide ekleyin lütfen Balıkesir merkezden katılacağım Selam ve sevgiler
-
21 Şubat 2007, 18:21
ya sercanım
ben herşey düzgün olsun da hevesimiz kursağımızda kalmasın diye dert ediyorum. vakit daralıyor ya o yüzden hadi netleştirin şu işleri
-
21 Şubat 2007, 18:22
sokemon adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar
bir etkinlik komisyonu üyesi olarak bütün etkinlik komisyonun üyelerinin biraraya gelip 18 Mart organizasyonunu detaylı bir şekilde;
-plan_program
-güzergah
-maddiyat
-kalınacak yer
-organizasyon için görev paylaşımı
-diğer iller için karşılama
etc( vb)
görüşmeyi konuşmayı ortadakii fikirleriii incelemeyi öneriyorum.....biz bunun için varız
Evet Sokemon,bende sana katılıyorum.Toplantımızda yukarıda belirttiğin bütün detayları başta etkinlik komisyonunun düzenlemeleriyle netleşmesini ve diğer MT İZMİR üyesi arkadaşlarımızında onaylarıyla bu muhteşem organizasyonu anlımızın akıyla gerçekleştirmek isterim.Sevgi ve saygılarımla..
-
21 Şubat 2007, 23:27
sevgili frosen,
sen gezi bolumunde ayri bi baslikta gezi listesini olusturdugunu her firsatta dile getir lutfen..... ben bugun itibariyle yurtdisindayim, bi aksilik olmassa Allahin izniyle 16 Martta geri donup geziye hazir olacagim...
internete ne kadar siklikla girebilirim bilemiyorum ama elimden geldigince hergun girecegim...
sevgiyle kalin,
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
22 Şubat 2007, 00:39
frosen adlı üyeden alıntı
KATILIM LİSTESİ
İZMİR
forrap
weboy
speedygirlsule
tenten
kuvva
aakreep
turlabo
nergal +?
Ahmet cebesoy
ozer +1
Taner k
duslemek +1
kamberhan
Gureli +1
MANİSA
Lodos
Gurkay
Favorii
Belifeless
racing iski
Mecit
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152
praetorian +1
Gorkem
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
Desparadost
jameika34
motorize_deli
Nejdet
teksavaşcı +1
kasvet
metehan
burugmancılar +14 15
TEKİRDAĞ
faruk59
KUTAHYA
alplion
bonapart 07 +1
Bursa
kontgerilla +1
Ralf +1
ESKİSEHİR
ZONEX2
bbaday
BALIKESİR
ibrahimb
iadriders1816
Havranlı +10
+14-15 ??
ayarsız125
KIRKLARELİ
samet1987
salih
önemsiz ve belkide küçük bir detay ama...Necdet abinin ismi yanlış yazılmış...J olmayacak..ben bunlara önem veriririm...İsim çok önemlidir...Hem yazılırken hem okunurken...ben bu isimlere hem karşılıklı diyaloglarımda hemde yazılı metinlerde dikkat ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Şubat 2007, 00:45
-
22 Şubat 2007, 00:52
abi ugly ilgilenmiyor bizimle ya...misafire ilgi alaka yok topikte...ne çay var ne kahve...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
22 Şubat 2007, 00:58
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
abi ugly ilgilenmiyor bizimle ya...misafire ilgi alaka yok topikte...ne çay var ne kahve...
bende farkındayım metecim sarı kartımı göstersek
-
22 Şubat 2007, 01:03
-
22 Şubat 2007, 01:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
Çanakkalede gösterelim abi ona bilumum renkte...envayi çeşit kartı...
abi bu herif çok karizma ya...geçen bi resimler yüklemiş...yanında 25 tane hatun...yuh yane...bizim ekmeğimizlede oynar valla...biz yeni zelandalı anzak torunlarına dedelerimizin hikayelerini anlatmaya gitmiyomuyuz...bu herif tek başına 150 hatun bağlar...napiciz abi...donide tip yok...ondan mesela zarar gelmez...sende makinadan kontenjan torpilin var...tipin bozuk olsada birkaç gavur kızı bulursun...biz napcaz...
bu arada abi yazılarımız nedeniyle her an çarpılabiliriz gibime geliyor...
yaw metecim kafan hiçmi çalışmıyor tipten kaybedersek kaskları çıkartmayız
-
22 Şubat 2007, 02:22
ee İstanbul hazırmıyız
ben şirkete dedim ya giderim ya istifaaaa
-
22 Şubat 2007, 02:26
Arkadaşlar gruba bende katılmak istiyorum. 18 mart sabahı saat 08:00 da işten çıkacağım için saat 09:30 gibi Çanakkale merkezde olabilirim. O saatlerde grup nerde bulunur, nerden katılabilirim gruba, bu konuda kiminle irtibata geçmem gerekiyor..?
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)