Eyy Bodrum MT tayfası...Artık toplanmamızın zamanı gelmiştir diye düşünüuorum.Ne dersiniz?
Eyy Bodrum MT tayfası...Artık toplanmamızın zamanı gelmiştir diye düşünüuorum.Ne dersiniz?
Motosiklet aşkına
tabii ki olur derim ne zaman, nerde, :D:D:D
Yürekten verilenler, yürekler alır...
zaman yer? artçı alıyo musunuz? 76 kg yım
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
toplanın toplanın ayıp zaten bu kadar zaman toplanamadınız bi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bi aksilik olmazsa bu pazar saat 12.00 gibi iskele meydanında ki denizciler kahvesi diyorum.Ben siyah v strom ile gelicem
Motosiklet aşkına
Benim arkadaşlar var Bodrum'da, onları da çağırsanıza...
Tabi tanıyorsanız...
Tanımıyorsanız da bulursunuz birbirinizi, Bodrum küçücük yer ne de olsa
Serhat Saylan
Murat Özdemir
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
sevgili boy,sen arkadaşlarına söyle bir zahmet denizciler kahvesine gelsinler tanışırsak çok iyi olacak,500 kişi olup Muğla mt ye çıkarma yapacağız
Motosiklet aşkına
Kaç kişi toplanıyorsunuz
Yazın ünlülerle gezi yaparsınız artık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
haziran itibariyle her toplantida ben de varım.... hem de cok kalabalık ekibimle...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
anlaşıldı ben tek başına toplantı yapıcam...Mt Bodrum amma kalabalıkmış....hüsrannnnn
Motosiklet aşkına
kış uykusundan kalkmışın galiba mesut kardeş
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Aynen öyle Ümmet kardeşim. Toplanıp üzerimizden şu miskinliği bi atalım diyorum ama ....
Motosiklet aşkına
misafir kabul edenmi var yoksadavetsiz gelmek serbestse gelelim.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
yani mesut.... ne zamandır toplanmadınız, toplanmadınız da benim ev taşıyacağım tarihi mi buldunuz. ama toplanıp, bana yardıma gelmeyi düşünüyorsanız hayır demem tabii :D:D
Yürekten verilenler, yürekler alır...
şimdilik bizimkisi sadece fikir xeyna...bizde gelmek isteriz ama ilk önce hava durumu geliyor.birde dalamanda banro namı değer can abininde nöbeti var...o yüzden biraz zor gibi.ama arz talep meseesi biz fikri attık ortaya katılıma göre değerlendime yapacağız.olmadı fethiye olabilir.dalaman ortaca köyceğiz hattı 3 motoruz...diğer arkadaşlarımızında aramızda olması için gelmeyebiliriz
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Akşam 19 00 da işbaşı yapacağım için Bodrum benim için imkansız gibi. İlerde havalar daha iyi olduğunda gece konaklamalı olarak bir gezi planlarsak hanımıda alır gelirim.
anlaşıldı.Toplantı iptal
Motosiklet aşkına
Mess sen bu tarafa gel. Hava muhtemelen güneşli.Bir elin yağda bir elin balda seni krallar gibi yaşatırız.
teşekkürler kardeşim.Muğla Mt başımın tacı
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)