04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlıdivane ve Korikos Kalesi Gezisi
-
Merhabalar.
2 hafta uğraş sonunda motorlardan birisini bugün çalıştırdım. Ancak Motorun Asya 125T sccoter. diğer motorum GY125 kros. Yarın uğraşacağım ama sanırım yetiştiremem. Geziye mutlaka katılmaya çalışacağım.
bugün metorolojiyi aradım. Hava pazar günü kapalı olacakmış. buna hazırlık yapılmalı. Birde gelirken yanımızda neler olmalı? İlk defa böyle bir geziye katılacağım. Uzun yol tecrübem var. İki yıldır Adana Organize sanayi - Mersin organize sanayi arası motorla mekük dokudum. ancak gurupla ilk defa katılacağım. Gelirken yanımızda olması gerekenler neler olmadılır?
Reklamlar
-
-
@teknikhoca Yağmur yağma ihtimaline karşı giysilerini ayarla. Yağmurluk alman gerekiyorsa al. Bunun haricinde motorunu arıza durumunda sökebileceğin önemli anahtarlar yanında bulunsun. Şimdilik bunlar. Biz yanındayız kimse arkada kalmaz. İçin rahat olsun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
yağmur dün gece saat 23:00'ten beri devam ediyor:(
bakalım yarına hava nasıl olacak...
-
Sabah 8 de Adana da da yağmur başladı. Ancak Ceyhan Osmaniye İskenderun tarafı şu saat itibariyle kapalı (03.02.2007 saat 12:15)
Ama dileğimiz yağması. Gezi bu hafta olmazsa ertesi hafta olur ama toprağın acilen suya ihtiyacı var. Yağış haftaya ertelenemez elimizde değil .
-
Yağdır mevlam su?!
Yağdır mevlam su?!
Ben gelemiyorum ya, gıcıklık yapayim?!
-
-
deli gibi yağıyor mubarek yarın sabah açık bir hava olacakmı acep napıyoruz şimdi
-
yağmur halen yağmaya devam ediyor,
umutlarımız yarına kaldı...
-
yağsın bea bende çamurda kross yapcam
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
Arkadaşlar,
Şu anda yağmur devam ediyor. Yarınki gezide herhangi bir aksama olacak mı?
Sabah 7:30'da oradayım.
-
benim weatherscope'mde yarın için sadece sabah yağmurlu olacağı görünüyor ama hayırlısı diyorum, kısmetse gideriz
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
-
Bende evde yatmayı uygun buldum
-
forumu bırakırsan pazar evde oturursun.. biride kalkıp sana demez.. o gece onlardan birisiyle görüşmene rağmen..
Neyse ozaman bu ve bundan sonraki tüm gezilerinizde iyi eğlenceler.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Tequ adlı üyeden alıntı
forumu bırakırsan pazar evde oturursun.. biride kalkıp sana demez.. o gece onlardan birisiyle görüşmene rağmen..
Neyse ozaman bu ve bundan sonraki tüm gezilerinizde iyi eğlenceler.
ne demek forumu bırakmak, günboyu nettesin, foruma 5 dk ayıramıyor musun?
gece sadece benle değil, gruptan birkaç kişiyle daha görüştün, kulüpte gezi hakkında birşey konuşulmadı dün. sadece yağmur yağarsa cross'a giderim dedin, bana desene 'sabah gezi varsa beni de haberdar edin' diye.
sabah hasan abiyi aradım, gezi var mı dedim yok dedi, ok diyip yattım, sonra 5 dk geçti, erhan aradı, hadi gidioz dedi,
hemen hazırlanıp kulübe gittim ve anında yola çıktık, 2 motor 3 kişi, ben hasan abiye artçı oldum, sonra tarsusta ali eklendi, yemekte mersin grubuyla buluştuk (alper, vs) yemek esnasında adanadan 2 motor daha geldi, böyle geçti bugün.
ne bilelim senin geleceğini, madem geleceksin hasan abiyi arayıp sorsana benim yaptığım gibi, dedik millet yağmur var diye yatağından kalkmadı heralde.
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
şimdi olayı tartışmaya çevirmein. ben dedimkki yarın gezi yapmazlar sanırım bizimkiler yağmur durmuyor sende evet dedin tmm dedim. heleki motorumuda yaptırmışım yol yapasım var deli gibi.. dedim yaamur yaarsa crossa çıkarım bende öle de yaptım Ali abia aradı bişiler sordu dedim nerdesiniz mersin.. oke dedim ne diim.. nyse kapatalım bu konuyu yaw .. sevem böle konularda konuşmayı.
forum konusunda gelince ilk başlar çok gzeldi artık geriyo buraya girmeye çalışmak beni. sadece gezinize bakmak için 20 dk ayırdım girebilmek için.Düzelmesini bekliorum sessizce. onun için girmiorum.
Volkan haftaya ayarla kardeş bişiler ya sen ii yerler biliosun yağmur da olur zaten ohh..
ne konuştum yaws
bizi arayacak bir erhan abimizde yok
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
erhana hasan abi demiş, burcu beni sabah aradı, o da gelecekti, ara gelsin diye.
yolda erhanla laklak ettik, telsizlerden, bombaydı
[B]ama hâââLâââ[/B]
-
Tequ adlı üyeden alıntı
forum konusunda gelince ilk başlar çok gzeldi artık geriyo buraya girmeye çalışmak beni. sadece gezinize bakmak için 20 dk ayırdım girebilmek için.Düzelmesini bekliorum sessizce. onun için girmiorum.
Mali, sayfaların geç açılması sorunu bende de vardı.Mozilla'yı yükledikten sonra bu tarz bir sorunla bir daha karşılaşmadım.Sana da öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler