Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlıdivane ve Korikos Kalesi Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Merhabalar.

2 hafta uğraş sonunda motorlardan birisini bugün çalıştırdım. Ancak Motorun Asya 125T sccoter. diğer motorum GY125 kros. Yarın uğraşacağım ama sanırım yetiştiremem. Geziye mutlaka katılmaya çalışacağım.

bugün metorolojiyi aradım. Hava pazar günü kapalı olacakmış. buna hazırlık yapılmalı. Birde gelirken yanımızda neler olmalı? İlk defa böyle bir geziye katılacağım. Uzun yol tecrübem var. İki yıldır Adana Organize sanayi - Mersin organize sanayi arası motorla mekük dokudum. ancak gurupla ilk defa katılacağım. Gelirken yanımızda olması gerekenler neler olmadılır?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dua et Ali'nin bulduğu kızın annesi dul falan olsun,
    çünkü sana yaşça uyan kızın annesidir
    Ulen bi dur yaa illa bir laf atacan yani ha.
    Haricennn olgun erkek diye bişi var yani. hehe

Alıntı teknikhoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.

2 hafta uğraş sonunda motorlardan birisini bugün çalıştırdım. Ancak Motorun Asya 125T sccoter. diğer motorum GY125 kros. Yarın uğraşacağım ama sanırım yetiştiremem. Geziye mutlaka katılmaya çalışacağım.

bugün metorolojiyi aradım. Hava pazar günü kapalı olacakmış. buna hazırlık yapılmalı. Birde gelirken yanımızda neler olmalı? İlk defa böyle bir geziye katılacağım. Uzun yol tecrübem var. İki yıldır Adana Organize sanayi - Mersin organize sanayi arası motorla mekük dokudum. ancak gurupla ilk defa katılacağım. Gelirken yanımızda olması gerekenler neler olmadılır?
    Eveet öncelikle motorunu al birrr. kitaplarını allll bu ikiii birde yanına azık almayı unutmaa
    Şaka bir yana yağmur ihtimaline karşı sıkı giyin

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @teknikhoca Yağmur yağma ihtimaline karşı giysilerini ayarla. Yağmurluk alman gerekiyorsa al. Bunun haricinde motorunu arıza durumunda sökebileceğin önemli anahtarlar yanında bulunsun. Şimdilik bunlar. Biz yanındayız kimse arkada kalmaz. İçin rahat olsun.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    FZR600
    yağmur dün gece saat 23:00'ten beri devam ediyor:(
    bakalım yarına hava nasıl olacak...

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Sabah 8 de Adana da da yağmur başladı. Ancak Ceyhan Osmaniye İskenderun tarafı şu saat itibariyle kapalı (03.02.2007 saat 12:15)
    Ama dileğimiz yağması. Gezi bu hafta olmazsa ertesi hafta olur ama toprağın acilen suya ihtiyacı var. Yağış haftaya ertelenemez elimizde değil .

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yağdır mevlam su?!
    Yağdır mevlam su?!
    Ben gelemiyorum ya, gıcıklık yapayim?!

ZEytUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1973 LAMBORGINI
    arkadaslar hepinize iyi yolculuklar ben yine her hafta oldugu gıbı p tesi gunu gezı raporunu beklıcem sabırsızlıkla ....
    napalım kaderde bu varmıs bı motor alamadık gıttı yaaaaaaa
    ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
    ZEytUN KiSS

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    deli gibi yağıyor mubarek yarın sabah açık bir hava olacakmı acep napıyoruz şimdi

Motosikleti
    FZR600
    yağmur halen yağmaya devam ediyor,
    umutlarımız yarına kaldı...

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    yağsın bea bende çamurda kross yapcam
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Arkadaşlar,

Şu anda yağmur devam ediyor. Yarınki gezide herhangi bir aksama olacak mı?

Sabah 7:30'da oradayım.

Motosikleti
    ne istersen var :P
    benim weatherscope'mde yarın için sadece sabah yağmurlu olacağı görünüyor ama hayırlısı diyorum, kısmetse gideriz
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

TT532 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüh ya havada yağmadı zaten siz gezin ben çalışayım..
    Eh ne yapalım artık umarım kazasız belasız iyi bir gezi oluyordur ahhhh ah!

Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    Bende evde yatmayı uygun buldum

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    forumu bırakırsan pazar evde oturursun.. biride kalkıp sana demez.. o gece onlardan birisiyle görüşmene rağmen..
    Neyse ozaman bu ve bundan sonraki tüm gezilerinizde iyi eğlenceler.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumu bırakırsan pazar evde oturursun.. biride kalkıp sana demez.. o gece onlardan birisiyle görüşmene rağmen..
    Kardeşim, senin yerin bizim yanımızdır.Ben sana demiştim zaten.Bırak bunları demiştim.En güzelini yapmışsın.Gelecek pazar birlikteyiz, kimseye söz verme.
    Dağıtırım Adana-MT'yi!!!Kim bu benim gardaşıma yanlış yapan?

Motosikleti
    ne demek forumu bırakmak, günboyu nettesin, foruma 5 dk ayıramıyor musun?
    gece sadece benle değil, gruptan birkaç kişiyle daha görüştün, kulüpte gezi hakkında birşey konuşulmadı dün. sadece yağmur yağarsa cross'a giderim dedin, bana desene 'sabah gezi varsa beni de haberdar edin' diye.
    sabah hasan abiyi aradım, gezi var mı dedim yok dedi, ok diyip yattım, sonra 5 dk geçti, erhan aradı, hadi gidioz dedi,
    hemen hazırlanıp kulübe gittim ve anında yola çıktık, 2 motor 3 kişi, ben hasan abiye artçı oldum, sonra tarsusta ali eklendi, yemekte mersin grubuyla buluştuk (alper, vs) yemek esnasında adanadan 2 motor daha geldi, böyle geçti bugün.
    ne bilelim senin geleceğini, madem geleceksin hasan abiyi arayıp sorsana benim yaptığım gibi, dedik millet yağmur var diye yatağından kalkmadı heralde.
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    şimdi olayı tartışmaya çevirmein. ben dedimkki yarın gezi yapmazlar sanırım bizimkiler yağmur durmuyor sende evet dedin tmm dedim. heleki motorumuda yaptırmışım yol yapasım var deli gibi.. dedim yaamur yaarsa crossa çıkarım bende öle de yaptım Ali abia aradı bişiler sordu dedim nerdesiniz mersin.. oke dedim ne diim.. nyse kapatalım bu konuyu yaw .. sevem böle konularda konuşmayı.
    forum konusunda gelince ilk başlar çok gzeldi artık geriyo buraya girmeye çalışmak beni. sadece gezinize bakmak için 20 dk ayırdım girebilmek için.Düzelmesini bekliorum sessizce. onun için girmiorum.
    Volkan haftaya ayarla kardeş bişiler ya sen ii yerler biliosun yağmur da olur zaten ohh..
    ne konuştum yaws

bizi arayacak bir erhan abimizde yok
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    erhana hasan abi demiş, burcu beni sabah aradı, o da gelecekti, ara gelsin diye.

yolda erhanla laklak ettik, telsizlerden, bombaydı
    [B]ama hâââLâââ[/B]

forum konusunda gelince ilk başlar çok gzeldi artık geriyo buraya girmeye çalışmak beni. sadece gezinize bakmak için 20 dk ayırdım girebilmek için.Düzelmesini bekliorum sessizce. onun için girmiorum.
    Mali, sayfaların geç açılması sorunu bende de vardı.Mozilla'yı yükledikten sonra bu tarz bir sorunla bir daha karşılaşmadım.Sana da öneririm.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler