28.01.2007 [Adana MT] Yumurtalık Gezisi
Reklamlar
-
Merhaba
Bu haftasonu Adana MT olarak Adana - Yumurtalık (Ayas) İlçesini gezmeye karar verdik.
Buluşma Saati: 08:00
Hareket Saati: 08:30
Buluşma Yeri: Çukurova Motor - Süleyman Demirel Bulvarı
Rota: Otobana girip Organize sanayi'den çıkılıp Misis köprüsünden geçip arka yoldan gidilecektir.
Menzil: 80km
Seyir: Yerine göre 30-90km/h arası
Yol Durumu: Temiz asfalt.
Hava durumu: Yağışlı
Yemek: Bölgedeki balık veya et lokantalarından birinde yenecektir.
Not: Grup sürüş kurallarına katiyen uyulacak. Tüm katılımcılar gezi öncesi yakıt ikmallerini yapmış olacak.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
umarım yağış olmaz. olursa gezi işi cidden yaş.......
-
bende bir motosikletlik yer isteyecektim cam kenarı lütfen
-
Pazar hava yağmurlu olursa katılım az olacak, ıslak zemin tehlike arz edecektir. Özellikle benim lastikler yağışta fena kayıyor. Bu hafta kısa bir Cumartesi turu yapmak isterseniz öğlen gibi ben klübe geleceğim. Ya da siz kararlaştırın bi saatte buluşalım.
Görüşmek üzere..
-
Arkadaşlar zaten yağmur olursa güvenlik sebebiyle grup sürüşü yapmayacağız neticede gezi iptal olacak. Pazar sabah kalktığınızda baktınız gök yüzü kapalı, bulutlu veya yağmur yağıyor geziye gelmeyin.
Görüşmek üzere.
-
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
öbür adı daha enteresan ayas
balık lokantasının karşısında küçük bir ada ve kale var orayı ziyaret edin birde sahilden devam edince bir kule var oradan da manzara güzeldir
ekleme:
aynı zamanda ceyhanı geçip narlık köyü çıkışındaki rampanın inişi biraz tehlikeli olabilir genelde yazları çok kaza oluyor o mevkide dikkat edin.
eğer zaman kalırsa kurtpınarı köyüne uğrayın kervansaray var. biraz bakımsız fakat yinede görmeye değer. narlık köyüne gelmeden sola dönen yolda
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
biz de incirlige gitmistik orda krayzie horse diye bi yer var atla gezdikten sonra anormal leziz bi sac kavurma gelmisti hala hatirlarim
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
walla kendimi bildim bileli yumurtalık ı bilirim, daha 1 kere aklıma gelmemişti böle bişi ayrı bi yetenek
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
dishy adlı üyeden alıntı
Sanane kıskandın mı?
-
google eart den bakabilirsiniz kale ve ayas güzel çıkmış
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Merhaba
Bugün hava muhteşemdi. Allah'tan dileğim yarın yağmur yağmasın. Pazartesi yağsın inşallah.
-
hava gün boyu çok guzeldi fakat şu anda bulutlu içimden bir ses yağmur yağmıcak diyor sabah uyandığımda havaya bakarım yağmur yoksa 8de ÇMSK önünde olurum.işala yağmur yağmaz we ayrıcana kimse buluşmaya geç KALMAZ))
-
Makine adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar zaten yağmur olursa güvenlik sebebiyle grup sürüşü yapmayacağız neticede gezi iptal olacak.
Pazar sabah kalktığınızda baktınız gök yüzü kapalı, bulutlu veya yağmur yağıyor geziye gelmeyin.
Görüşmek üzere.
Makine hocam burası harbiden sempatik olmuş...Böyle olur organizasyon dediğin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Şimdi hasan bey bu gurup sürüşleri nasıl oluyur ben annamadım da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)