evreeeeen dur ben de geliyorum çıkarmaya motoruuuuu
evreeeeen dur ben de geliyorum çıkarmaya motoruuuuu
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
benim sesim çıkar da motoru bilmiyorum, motorsuz hayata merhaba diyebilirim
yok abi topatapana uyduk kampüste enduro yaptık, keşke sende olsaydın
ah be bahadinli , bi de senle uğraşırdık
morrigan gelme şimdilik çıkmaz gibi gözüküyor çünkü
son olarak , napcaaaam ben şimdi yaaaaa
buluşma saati 14:00'da değişiklik var mı?
R3N; arabayla çekme halatı kullansak çıkmaz mı bu motor? (eğer öyleyse yarın sana yardım edebilirim)
abi çekme halatını bağlayacağımız taşıtın traktör falan olması lazım
bendeki çekme halatının uzunluğu 10 metre civarı. Yani motorun bulunduğu yer çamur, 10 metre sonrası arabanın bulunacağı yerdemi çamur? (formu meşgul ediyoruz kusura bakmayın arkadaşlar)
rochas abi özelden konusuruz diyeceğim ama gerek yok her taraf çamur , yaklaşık 400 metre kadar , bi iki foto gelecek biraz dan scorpu bekliyorum
Bilkent 3 ten hacettepeye geçişte mi battınız.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
e sebepten dolayı mutsuzum
1-28 ocak dgm günüm ama çalışmak zorundayım hemde akşam11 e kadar
2-istanbuldayım yani doğal olarak gelemiorum
3-hala motorum yok
kısaca atın beni denizlere
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
valla diyom abicim ankda olsaydim bizim soföre haber verirdim kamyonu alp gelırdı 2 dakkada cıkarırdık yaaa.valla üzüldüm yaaaa....gecmiş olsun abicimmmm
bigün gelmedik neler yapmışsınz geçmiş olsn evren abi.yarın 14.00da görüsürüz 1arkadasımda gelmek istedi oda gelicek.
125 ZN
06 ZN 181
abi zor çıkarır ama çıkarmayı becerirse kötü , inşaattan değilse forumdan biri olabilir
R3N, bak aklıma ne geldi olurmu bilmiyorum ama, eğer çamurluk mesafen müsaitse tekerlere kar zinciri takalım.
Geçmiş olsun,
Yarın bir mani olmazsa (Hava durumu. Kar yağmur, dolu) toplantıya inşallah geleceğim.
Bu arada, eski şifremle ilgili problem çıktı, ''bogaçhan2'' olmak zorunda kaldım. Pro kardeş ilgillenir herhalde.
Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)