burda bende varım beni unutmayın
motor ailesi neymiş görsünler
burda bende varım beni unutmayın
motor ailesi neymiş görsünler
sevgili cenkmenderes ve shadow-vt kardeşlerime katılıyorum. ben cafe işletiyorum ve cafedeki 13 bilgisayarları motosiklet.net anasayfa olarak düzenleyip siteyi tanıtmada katkıda bulunmaya çalışıyorum.. ve diğer cafe sahiplerine sitemize sahip çıkmalarını rica ediyorum burada özgürlükçü gönül dostları oldugunu biliyorum kendimizi göstermeli ve örnek olmalıyız diye düşünüyorum..
yeni arkadaşlıklar ve yeni macaralar adına şu kısa yaşamda yok olmadan hayatı yaşadıgımız gezegenin tanımaya keşfetmeyi paylaşmayı çok seviyorum..
herkese selamlar saglılar sevgiler..
beyler hepınıze +100000000000000
abi bu forumu tesaduf gordum.bı uye oldum bı daha kopamadım. yaklasık 2 haftadır uyeyım ama cok ıyı dostlar bulduguma ınanıyorum.sıte ıcın elımızden ne gelıyosa sonuna kadar yapmaya hazırım. bırakılmaz abı busıte.gormuyolarmı ne emekler verılıyo.ne cabalar sarf edılıyo mekemmel bı ortam yapılmak ıcın.ben sonuna kadar varım abı.
motora aynen katılıyorum...bende burdayım gitmiyorum biryerlere.daha durun bakalım motoru alıyorum bugun yarın .sizlere danışacak,soracak coooooook şeyim olacak..
Bende bir yere gitmiyorum cok aktif olmasamda benim tırtır [scooterim] ve ben bu siteyi ve sizleri cok sevdik.
bende varim kardeslerim poseidon um diyorki bir motorcuyu en iyi motorcu anlar insanlik halidir o gün sinirlidir olabilir alttan alalim onun sorununu anlamaya çalisalim dostluk kaedeslik hiçbir zaman bozulmaz !!!!!!
iki günlük dünyada kalp kirmayalim arkadaslar
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
arladaşlar her nekadar mesaj sayım az gözüksede (ki bunun sebebi sağolsun databaseden uyeliğimin ucması bunuda hala anlamadım )1 senedir surekli kontrol ediyorum bikaç formada uyeyim ama acıkcası burdaki samimiyet baska yerde yok guzel bir aileyiz çürük yumurtalar olacaktır aldırmayın geleni git gidenede gel demeyin biz bize yeteriz
sevgili cenk yazıyı yazalı 1 ayı geçmiş nedense bu gün denk gelip okumak nasip oldu hemen hemen çoğumuz en az 2-3 motosiklet sitesine üyeyiz ben 5 siteye üyeyim ama aktif olarak fikirlerimi yazdığım tek site motosiklet net
gün gelicek ben daha sonra sen daha sonra başkaları siteyi terk edecek yeni motorcular gelecek onlar yazacak yani değişim kaçınılmaz tek yapmamız gereken kaldığımız süre içinde birbirimize tahammül etmek farklı fikirlerde olabileceğimizi anlamak kısacası giden gider kalan sağlar bizimdir
Ben siteye yeni girdim, ilk karşılaştığım sayfa bu oldu. "Nereye geldik yahu" durumu...
ossuruktan_teyyare
bence seçtiğin isim biraz karşındakilere verdiğin değeride yansıtıyo nasıl bir ruh haliyle böyle bir isim seçtin anlıyamadın
zapata hepinize sıcak selamlar gönderiyor arkadaşlar.sizinle yollarda yüzyüze tanışmayı da isterdim.dostluğumuz daim olsun
batucan, batucan kardeş izmirin neresinden 7 yaşından beri biraz izmirli sayılırım.Gürçeşme cami durağından.eh biraz dalgıçlıkta var.arada görüşelim belki ortak tanıdıklarımız çıkar.geçen hafta izmirde idim.motorla geldim.cuma günü geri döndüm.birdaha gelirsem uğrarım görüşürüz istersen.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Ben burayı tessadufen buldum. Forumları okuyunca cok sasırdım cunku herkes cok saygılı ve seviyeli bir şekilde yazısıyor.ve surekli sbir sewgi war.benmde gozumden kacmadı su aralar sanki bi tartısma cıkarmak isteyenler yada sdk yarısına girmek isteyenler war. Bence buna hiç gerek yok.Fikirlerimizi düşüncelerimizi güzel güzel paylaşıp dostca devam etmek en güzeli
geçen hafta cumartesi günü sanal alemde yenitanıştığım sadece niki ile tanıdığım oduncu kardeşim mehmet sağolşsun onca yolu bizimle tanışmak için çıktı geldi.tamda işe yeni başladığım hafta ve işlerin yoğun zamanı kardeşimi gereği gibi ağırlayamadım ama olsun bidahaki sefere inşallah adam gibi ağırlarız.ben motor aşkı diye buna derim işte.öyle bilgisayar karşısında oturupyazıp çizip resimlere bakıp motorculuk olmaz.adam gibi toplanırsın bir yerde oturup tanışıp görüşürsün.yeni yerler yeni ufuklar tayin edersin.beyler boş tenekeden çok ses çıkar.valla ben bu yüreği oduncuda gördüm.adam 28 km ötemde ne kendi gelip ziyaret ediyor nede bi telefon açıp tanışalımdiye davet ediyor.böyle kardeşlik böyle motorculuk olmaz.Bi arkadaş Göynpinizi ük sünnet gölüne gelmiş fotoğraflarını çekmiş ama neresi olduğunu soranlara alakasız bi cevap veriyor.kardeşim gittiğin yeri söylemiyorsun madem neden resmini koyuyorsun oraya.biraz sitem dolu sözler oldu ama kusura bakmayın gerçek bunlar.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)