[MT İstanbul] Şile Gezisi ( Pazar, 21/01/07)
-
Valla kalabalıktı.Kim kimdi tam tanışamadık.Malum yaş olunca ben levent abi,ahmet(acaip kafa biri belli),erhan,edy,Engin abi(10 numara ) ,ibrahim ve komtan la tanışabildim.Race çilerden 15 20 dk evvel çıkmama rağmen yanımdan bişeyler geçti ama tanımlamakta güçlük çektim.Ufo lar olabilir. boy la da tanışmak isterdim ama bir sonraki geziye inşallah sanırım sonradan geldi.Benim ilk gezimdi.Hem keyif aldım hem tecrübe kazanmaya çalıştım.Dönüş yolunda bir manyak renault otomobil canımı çok sıktı.O kadar yakın geçtiki bana.Tecrübem olsa yakalar....neyse.Bu arada yazılardan birinde bir arkadaş bahsetmiş valla bende çok şaşırdım.Acaip race çiler vardı.Hele taşdelen taraflarında acaip motorlar katıldı.Hava güzel olursa her katılan arkadaşımla zevkle her geziye katırım.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Reklamlar
-
-
resimleri çeken bütün arkadaşlara çok teşekkürler. bir daha ki geziye bende bir fotograf makinesi alacam böyle olmuyor. skull'ın cep telefonu sagolsun her seferınde bizi kurtarıyor. bende bütün arkadaşlarla tanışma fırsatı bulamadım biraz kalabalıktı. tanıştığım arkadaşlarda çok iyidi. bakalım bir sonraki gezi nereye.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
tesadüf işte çalıştığım iki sene müzik yaptığım rest. camda gözükende patronum. malesef evvelki yaz bir hastalık geçirmişti ,kendisini buradan'da sağlıklı görmek çok güzel
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
-
-
@CRAZYUSUF
Gezi için herkese teşekkür ederim, boy arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim heyecanlı dakikalarını beninle paylaştıgı için....
Seni nasıl gaza getirdim ama? Hahahahaa 600RR ile 1000RR arasındaki farkı gördün mü? Aslında Şile yolu 600RR için çok uygun, hafif ve ufak motorla daha fazla hareket yapılıyor.
@ledo
komtan ve Thai son anda yaptıkları ataklar ile isimlerini "kılıbık listesi"nden çıkartmayı başardılar. Kendilerini tebrik ediyor, darısı listede tek başına kalan kardeşimin başına diyorum.
Levent abi bana ne diyeceksin? Gelecem bile demedim ama geldim. Dönüşte azıcık gazladık kusura bakma. Yusuf arkadaşımla kedi fare oyunu oynadık biraz Ama gazlamak iyi geldi, köpekle ilgili üzüntümü bir an için de olsa unuttum.
@Marlboro Man
boy la da tanışmak isterdim ama bir sonraki geziye inşallah sanırım sonradan geldi.
Arkadaşım ben daha sonra gelebildim. Tanışamadığımıza göre ben geldiğimde sen dönmüştün. Dönüş yolunda beni görmüşsündür ama çok kısa bir süre için, 190 km/h altına inmedim çünkü Bir ara 7-8 motordan oluşan bir grup gördüm. Önde 2 tane VFR gazlayıp virajlarda yatıyorlardı. Yanlarından geçip gittim, adamlar ne olduğunun farkına bile varmadı. Artık bir dahaki sefere, nasıl olsa daha birçok gezi olur. Yarışlara kadar görüşürsek iyi olur, motoru donattıktan sonra trafikte kullanamayabilirim. Yok yok ben dayanamam yarış grenajı ile de kullanırım hehehhe
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok şey kaçırmışız çooookk
bu arada fotoğrafları paylaşan arkadaşlara emekleri için teşekkürü borç bilirim
desperadost adlı üyeden alıntı
tesadüf işte çalıştığım iki sene müzik yaptığım rest. camda gözükende patronum. malesef evvelki yaz bir hastalık geçirmişti ,kendisini buradan'da sağlıklı görmek çok güzel
sende de ne göz varmış
-
arkadaşlar selamlar toplu fotoğraf bende var ama nasıl eklerim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
-
eserkose adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selamlar toplu fotoğraf bende var ama nasıl eklerim onu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
fotoğraf ekleme diye aratırsan sanırım ımageshack programının nasıl kullanıldığını anlatan topic e ulaşabilirsin.öncelikle programı indirip kurman lazım hepsinin tarifi o başlıkta vardı saygılar.nasıl geziydi ama?
-
Valla ancak girebildim siteye.Geziye tek arabayla katılan geyik olarak ben çok haz aldım.Bir o kadarda kötü hissettim kendimi.Herkes önümde motorla giderken biz arabnın içinden imrenerek baktım hepinize.Hele köy aralarındaki geçişlerden sonra insanların arkanızdan bakışlarını gördükçe hepten kahroldum.Ama bu yaz ızdıraba son vereceğim.Bende rüzgar sörfü yapıcam sizinle birlikte.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Admin
CenkKeskin adlı üyeden alıntı
2)bu resimdeki Arka planda bir motor var sanırım CBR 1000 RR kim geldi onunla
muRRat nickli arkadaşımız mı ?
Evet Mavi 1000RR murrat a ait.
CenkKeskin adlı üyeden alıntı
1)bu hyo kimin?
Marlboro Man in Hyosu.
eserkose adlı üyeden alıntı
Mesajınıza Nasıl Resim Eklersiniz?
-
güzel gezi olmuş resimler süper.
paylaşım için tşk..
bu arada haberlerden dinledigimiz kadarıyla istanbulda trafik master lock kilit ile kilitllenmiş durumda
böyle bir durumda en şanslı motosikletli arkdaşlarımız oluyo saınırım.
merak ediyorum gerçekten; yüzlerde arabalar yolda beklerken hatta yogunlukdan arabalarını garajlarından çıkartayım işlerine yürüyerek giderken sizin motosikletlerinizle ilerlemeniz nasıl bir duygu
-
selam arkadaşlar gezide benimde çektiğim fotoğrafları yolluyorum.Umarım beğenirsiniz,toplu fotoğrafımız bence güzel olmuş.
-
Yok yok cok güzel gecti ve ben hayatımda bu kadar güzel bir gezi yapmamıstım. Herkese tekrar tekrar tsk ederim.
Saygılarımla...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Çok güzel bir gezi olmuş motorlarda dehşet hani
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
-
-
evet arkadaşlar toplu fotoğrafımız huzurlarınızda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler