[MT İstanbul] Şile Gezisi ( Pazar, 21/01/07)
-
eline sağlık diğer resimlerde birazdan eklenir umarım
Reklamlar
-
Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Güzel havayı değerlendirdik
Şükürler olsun ki, kazasız belasız arızasız güzel bir gün geçirdik
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
başka resim çeken yok mu
umarım koskoca geziden sadece bukadar resim yoktur
var olmazmı fakat skull bayağı kapsamlı çekimler yaptı konvoydayken videoya çekildi.biz erken çıktık hele millet eve bi varsın belki ayrı bi başlık altında toplanır ama şunu söyleyeyim gelmeyenler çok şey kaçırdı hele bir de metehan olsaydı tam süper olacaktı kanımca
ledo adlı üyeden alıntı
Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Güzel havayı değerlendirdik
Şükürler olsun ki, kazasız belasız arızasız güzel bir gün geçirdik
levent abi organizasyon için teşekkürler.ikea ya gelirken çekincelerim vardı.ama daha ilk muhabbette hepsi silindi.tüm arkadaşlara teşekkür ederim
-
valla resım az ama anladıgım kadarıyla guzel gezı olmus havada guzeldı keske calısmasam emeklı olsam bende gelırdım
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi olmuş çok şey kaçırdık farkındayım ama yapacak bişey yoktu sabaha karşı eve gelebildim ve bütün gün boyunca uyumak zorunda kaldım :( havanın tadını çıkarmışsınız ama helal olsun zaten bu küresel ısınma bir tek motorcu camiasının işine yaradı
-
-
Çok güzel bir hava vardı bugün... içim gitti çalışırken
Süper gezi olmuş, tebrikler...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
selam arkadaşlar,
bendede fotoğraflar var ama nasıl eklerim bilmiyorum.Bu arada dönüşte halk otobüsü sol rafüjlere gömüyordu bizi.Allah korudu valla, ayrıca bu güzel gün için tüm arkadaşlara teşekkür edrim.Özellikle Tarden, ve Thai tanışmak güzeldi.
-
-
Ben de sonradan geziye dahil oldum. Kafam bozuktu, güzel hava ve birazcık gazlamak iyi geldi...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu resimdeki Arka planda bir motor var sanırım CBR 1000 RR kim geldi onunla muRRat nickli arkadaşımız mı ?
-
çok güzel bir hava,mükellef bir kahvaltı,güzel insanlar ve mükemmel bir gezi....katılan herkese çok teşekkürler
ben gebze'den katıldığım için çok daha fazla keyif aldım,çünkü herkesden fazla yol yaptım(210 km.)
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
-
BRUCE adlı üyeden alıntı
çok güzel bir hava,mükellef bir kahvaltı,güzel insanlar ve mükemmel bir gezi....katılan herkese çok teşekkürler
ben gebze'den katıldığım için çok daha fazla keyif aldım,çünkü herkesden fazla yol yaptım(210 km.)
Abi yalnız mıydın?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Gezi için herkese teşekkür ederim, boy arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim heyecanlı dakikalarını beninle paylaştıgı için....
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
-
Admin
-
Geziye katılan arkadaşlara teşekkürler.Hava süperdi, yollar süperdi, dolayısıyla gezi güzel geçti.Espri kabiliyeti çok yüksek (?) bi arkadaş vardı ama olsun çıkar öyle arada.
Bende bol miktarda fotoğraf var.Ama ancak akşam üstü veya yarın aktarabilirim.
Bu arada Skullhunter vide çekimi yapıyordun.Hepsini olmasada bi kaç parça ekleyebilir misin ?
-
katılımı yüksek güzel eğlenceli bir gezi yaşamışsınız eğlenmişsinizdir herhalde sizin adınıza çok sevindim.biz gelemeyenlerlede paylaşımınız için candan teşekkür eder bu etkinliklerin hep beraber sağlıklı mutlu günlerde devam etmesi dileklerimle esen kalın sevgile kalın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hala yeterince resim göremiyoruz hadi hanımlar beyler uyanın da yükleyin şu resimleri artık
-
Katılım beklediğimin çok üstünde oldu. Eğer bu kadar yüksek katılım olacağını bilseydim ( 33 motor + 1 Araba ) daha kesin hatları olan bir program yapardım.
Ancak Yusuf kardeşim sağolsun beni dertten kurtardı bizi yemek için çok şirin bir yere götürdü. Hem mekan güzeldi, hem de 10- 15 km virajlı güzel bir yoldan gittik. Dolayısı ile gezinin "kafamıza göre" olması ilkesi de işlemiş oldu.
Beni tek üzen konu, katılan tüm arkadaşlar ile tek tek sohbet edebilme imkanı bulamamış olmak !
Az kalsın unutuyordum
komtan ve Thai son anda yaptıkları ataklar ile isimlerini "kılıbık listesi"nden çıkartmayı başardılar.
Kendilerini tebrik ediyor, darısı listede tek başına kalan kardeşimin başına diyorum.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler