bu bronşit ne hastalıkmış ya bırakmadı yakamı öhü öhü keçiler gibi
bu bronşit ne hastalıkmış ya bırakmadı yakamı öhü öhü keçiler gibi
bugün yağmurlu olan havayı gördünüz
YARINNNNNNNNNN KAÇMAZZZZZZZZZ
ŞİLE YOLUNDAYIZZZZZZZZZZ
Yağmur yağmazsa,hava bozmazsa, bende geliyorum
Damla seni mi takip ediyor canım başka işi gücü yok
Size şimdiden iyi eğlenceler..
Akşam görüşürüz
Ducatista:)
Listedeki ismime + 3 motor daha eklermisiniz.. tuqruL + 3motor
Süper olcak abi
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Hava iyi olursa bende gelmeyi düşünüyorum.Umarım güzel olur.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Telefonunu bi aç da görüşelim özgür abi benimle gelicek motorcu arkadaşların ikisi beylikdüzünde biri karşıda Senle onları müsait bi yerden alıp ikea a geçeriz müsait olunca çağrı at abi.
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
herkes gidiyor bir ben gidemiyorum çünkü motorum yokk
kaç cc ye kadar yavaş grup oluşturulacak?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Arkadaşlar !
Hava güzel olacak. Yani açık olacak, ama netice 10-12 derece ! Bu sebepten sıkı giyinmeniz lazım.
Bir defa daha tekrar etmekte fayda var :
+ Buluşma yerine dolu depo ile gelin lütfen ! Bir ya da bir kaç kişi için bütün grubun benzinciye girmesi pek hoş olmuyor
+ Grup sürüşü !!!
+ Yola çıkış saati 11:00, buluşma saati 10:30 dur. !
+ Kahvaltı etmek isteyenler en geç 09:30 - 10:00 arası orada olmalıdır. Aksi takdirde motoru buluşma noktasında kendisi içerde kalır Buluşma ve planlama esnasında karambol yaşarız.
Not: Bir süre int.'te olmayacağımdan liste güncellemesi yapamayacağım. Lütfen kusura bakmayın ! Özellikle 2. listeden çıkmak isteyenler
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
dönüş için saat kaç düşünüldü akşam işe gideceğim de
125 cc gidenler cogunlukta galiba erdo 2002 tuqrul üzerimde telefon yok ben seni ararım simdi
bizde gelelim GAMSIZ +BİLO+GÜNEŞ+MURAT
AFRİKATWİN KADIKÖY
0535 761 25 26
YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YADA YOLDAN ÇEKİL.
DarkDiamond Abimle konuştum yarın buluşup geliyoruz bizde ibrahim abimde bulabilirse kask getirecek bana deer abimlede motor arkasında şileye gidicem sizinle ilk motor gezim süper geçer işallah
iyi be biz gerede de kara splanalım siz şilede keyf yapın haksızlık bu.hepinize iyi eğlenceler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)