pazar günü hava açık,rüzgar sakin. sıcaklık sabah saatlerinde 3-4 öğlen saatlerinde 13-14 derece olacak.
Bu arada izin dönüşü Adanada MSK ye tanışmaya gelirim sanıyorum
pazar günü hava açık,rüzgar sakin. sıcaklık sabah saatlerinde 3-4 öğlen saatlerinde 13-14 derece olacak.
Bu arada izin dönüşü Adanada MSK ye tanışmaya gelirim sanıyorum
iyi geziler arkadaslar ben de gelmek isterdim ama insallah baska gezilere BunRecu haklısın gitmişken kalması lazım herkesin
galiba gelebiliorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Gidin allama gidin. kazasız belasız gidin bis burada kek gibi kalak dimi gidin bakalım:(
:bounce: airbrushustası
arkadaslar yıne cok ugrastım ama motor ayarlayamadım beeee
hep boyle oluyo zaten hafta bası tamam dıyolar cuma cumaertesı oldumu herkesın ısı cıkıyo yada mesajlarıma cevap vermıyolar halbukı acıkca vermek ıstemıyorum motorumu deseler ne guzel olur neyse ya ........
allah yol acıklıgı versın ıyıce gezın oraları cennetıde cehennemıde yasamak lazım aslında sımdıden ona gore davramasını ogretır bıze belkı...
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Son Hazırlıklarıda yaptınız Allama siz Hani de sabah yolculuk var, Depolarınız dolu, makinalarınız gıcır gıcır, geriye sabah yola çıkmak kaldı dimi, yarın pazar ya, ne olur ne olmaz diye geceden saatlerinizi de ayarlarsınız siz, uuuufffff yaaaa, hava da güsel olcak, asfalt da dümdüz ohhh beaaaa...... makinesizlik kötüymüş:( eeee biz gariplerin de size katılacağı günler elbet bir gün gelecek dimi. sahi gelirmi ...??
takılın kafanıza göree yokum bu hafta
Güzel yerdi oralar. Cehennemin dibine bir atlamayla ulaşabilirsiniz isterseniz. Cennete inmek için ise 300 küsür basamak inmek zorundasınız. Yani, sözün özü "cehenneme gitmek, cennete gitmekten daha kolay" .
Not: Cehennemin derinliğini ölçmek için bir şeyler atmak istiyorsanız önceden yanınıza taş alın, zira mağaranın çevresinde taş kalmamış durumda.
May the Force be with McLaren Mercedes
evet bir gezi daha geride kaldı bu hafta çok eğlenceliydi gerçekten kim kimin artçısı kim kimin makinayı kullanıyor her şey birbirine girdi artçılar ve sürücüler sürekli değişti en heycanlı an hasanın artçısıyken yapılan yarıştı 180 ni gördük ve bi viraj yatışımız vardı harbiden yattık be abi birde gecikmeyelim dedik ama geç kalındı bide benim yüzümden tarsus yapıldı iyice geciktiler herkeze teşekkür ederim
ehehehhe
sen sus berker, sattın bizi 1100xx'e
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Ehh bizde gideriz bir gün bi yerlere. Artık arabamla mı olur makine ile mi olur bilmiyom, gideriz ama.. kazasız sag salim geldiniz ya şükürler olsun hoşgeldiniz nice gezilere....sevgiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)