hemen açmayın ya bizde yetişelim bende gelcem sercan bozuşuruz bak ona göre anladın demi.
hemen açmayın ya bizde yetişelim bende gelcem sercan bozuşuruz bak ona göre anladın demi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sevgili mt ailesi,
20.01.07 tarihinde dusundugumuz geziyi, 27.01.07 cumartesi gunu 1 gece konaklamali Ayvalik gezisi basligi ile aciyorum, (nedeni ise asagida) tabi ki yonetim konusundan bi mahsuru yoksa,
UMMet abi yaparmiyiz oyle biş yanlis sana hic...
abi 27 sine hazirla kendini...
senin yuzunden erteliyoz zaten... mike...
kocaman oldum...
bak marko abi gosteriyo sana biseyler
geliyosun di mi skyteamleri gezdirmeye
valla Rahmi abi sen topige ne bakiyorsun yaa... bas gel, herzaman bekliyorum...
bugun neler kacirdin bi bak
bu arada Ayvaliktan CAN i unutmadiniz di mi? umarim onumuzdeki gunlerde havalar boyle guzel olur ve biseyler yapariz
sevgiyle kalin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
27 si bence de ideal bir tarih olmuş
dün akşam çanakkale mt deki arkadaşlarlaydım
hatta kulaklarınızı çınlattık geçen sene abide gezisi dönüşünde karşılaşmışlar sizlerle
onlardan da geziye gelmek isteyen 2-3 enerjik arjadaş var haberiniz olsunn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
güzel bir toplantı oldu ve gayet verimli geçti. grup halinde karar alınması çok hoştu. lider olarak tüm grup başlıbaşına lider olduğunu bir kez daha gösterdi. Etkinlik Komisyonumuza öncelikle başarılar dilerim. Desteğimizi de her zaman vereceğimizi söylemek isterim.
onun dışında geceye sorumluluklarımızın farkında olarak geldik. MrCool selim abimiz bir duman avcısı olduğu için ve mekanda sigara içmenin önüne geçemediğimiz için kişiye özel çözümler üretmek zorunda kaldık. Selim abi yi merak edenler işte MRCOOL.
Ohh ben de bu fotoğrafı bekliyordum. Resmen CO (karbon monoksit) filtreli gaz maskem vardı. Habire Peluş'un fotoğraflarını görmekten sıkılmıştım.
özlem ç kale mt den herkesi gördünmü.
www.perkitan.com
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Konu başlığına bakınca seçilecek yönetim olduğunu sananlar yanılıyor....Ankara da olmama rağmen ilgiyle takip ediyoruz....Ne de olsa yakında izmire göçücem...
Ama hala ne seçildi? kim neci? toplantıda ne kararlar alındı? Rotanız ne? hiç bir kimse bişey yazmamış...Yoksa aldığınız karar bu mu?...
Saygıyla karşılarım eğer kararınız buysa...Ama değilse paylaşmanızı da isterim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hakikaten yaaaaa
heeeeeeey etkinlik komisyonu üyelerimiz!!!!!! hani bilgilendirme topiği açacaktınız ne oldu???? valla ses soluk yok komisyon üyelerinden.
açarlar açarlar ya acelesimi var biz bekleriz.
www.perkitan.com
Avrupa bile kriterlerini açıkladı.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)