Barış abi,ara ara öldük seni bi arasaydın bari,insanın aklına binbir türlü şey geliyor.En son dükkandaki elemanla konuştuk sabah da rahatladık.
Bir dahaki sefere inşallah
Barış abi,ara ara öldük seni bi arasaydın bari,insanın aklına binbir türlü şey geliyor.En son dükkandaki elemanla konuştuk sabah da rahatladık.
Bir dahaki sefere inşallah
Gezi icra gurubumuzu destekliyor,çalışmalarında başarılar diliyorum. Hadi bakalım arkadaşlar kolları sıvayıp iş başına, yeni ve güzel geziler organize edilsin, zevk ve keyifle yeni yerler görelim.
MT İzmir bütün siteye örnek olur inşallah.Yara kangrene çevirmeden tedavisi yapıldı, bundan sonra sıra gezilerimize geldi. Haydi'n gösterin kendinizi .
arkadaslar 20,01,07 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? msn de gorustugum arkadaslar izmir ve manisadan gelmek isteyenler var, hava da guzel olursa bi baslik acayim mi? aslinda bu hafta geleceklerdi ama toplantidan sonraki haftaya birakalim dedik...
bu arada 19,01,07 benim dogum gunum.. sizinle beraber kutlamis olurum... hem gelirseniz hediye olayi falan olur diye
bu arada yeni gezi icra kurulu da pratik yapmis olur...
racing iski duzelttim tarihi
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Seçilmiş kişileri ve seçenleri tebrik ediyorum, hepimize kazasız sürüşler...
Sercan bu organizasyona tam destek veriyorum amma velakin 28 inden sonra müsaitim...
HAYIRLSI OLSUN Arkadaşlar...yönetim kuruluna başarılar..
sercan bu ayvalık işini daha ileriki bir tarihe atalım kardeşim..tabi kendi fikrim...
hayırlısı olsun arkadaşlar..gezi komisyonuna başarılar..
sercan kardeşim şu ayvalık tatilini ileriki bir tarihe atsak??*
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Oluşturduğunuz komisyondaki herkesi tebrik ediyorum başarılar. Umarım tüm izmir için hayırlısı olur. Güzel organizasyolarda hepbirlikte olma dileğiyle.
Saygılar
arkadaslar 20,01,06 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? 19,01,06 benim dogum gunum..
sercancım, sanırım hala 2007 yılına alışamadın.neyse, iyiki doğdun...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
öncelilke mt.izmir ve tüm mt.
katılan ve katılamayıp bizlere msj. larınla destekleyen tüm dostlara sonsuz teşekkürler.
sizlere belirtmem daha doğrusu düzeltmek istediğim bir konu var, şudur ki.
oluşumumuzun adı gezi icra kurulu değil.
MT.İZMİR ETKİNLİK KOMİSYONU dur, bilgilerinize.
sevgi ve saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
aranızda olamadım, kusura bakmayın, oluşturulan komisyona hayırlı olmasını diliyorum.. oluşumunuz sayesinde yeni yerler ve eğlenceli geziler yapılacağına eminim, inşallah bu mutlu ve güzel geçicek olan etkinliklerde katılımcı olarak aranızda grup sürüşü ile gezilerinize katılabilirim...
katılamasamda gönlüm sizlerle, sular akıp yolunu buluyor sevgi ve saygılar dilerim... tekrardan abilerimden, ablalarımdan ve dostlarımdan özürdilerim seçime gelemedim
arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı toplantıya geç katıldık saat 23 gibi filan işte ama geldiğimizde kimsecikler yoktu bizde dağılan toplantıdan çıkan arkadaşlarla hoş vakit geçirdik küçük parkta.toplantıya geç geldiğimiz için üzgünüz erkut kardeşimle beraber geldik ve çok çok özür diliyoruz bundan sonra aksama olmayacak inşallah.herkese saygılar...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
MT.İZMİR ETKİNLİK KOMİSYONU'na tebrikler.... gelmeyi istiyordum fakat malum dersler, bu haftada derse girmessem kalıcaktım oyusden aranısda olamadım... MT.İZMİR ETKİNLİK KOMİSYONU'na secilenleri tebrik eder izmir mt ıcın hayırlı olmasını dılerım...
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
etkinlik komisyonuna başarılar...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
kardeşim yaaaaa hayret valla arayıp ''geliyoruz yarım saat sonra ordayız abla'' diyorsunuz tam 2 saat sonra geliyorsunuz.o nedenleri bir açıklasanda merakımız giderilse
hakkaten ya güzel olur. izmir etkinlik komisyonundaki sevgili abilerim arkadaşlarım bir el atıverseniz konuya geçen sefer çok eğlenmiştik fiyatlarda çok uygundu o fiyatlara açık büfe soğuklar ve yemekte harikaydı bence değerlendirilebilir. ne dersiniz????
bu arada sercancım yaş kaç oluyor? şimdiden mutlu yıllar dileyeyim
komisyona başarılar !artık sabırsızlıkla bekliyorum gezilerinizi!
forrap ıda gözlerinden öpüyorum saygıyla anıyorum
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hadi hadi Ayvalık için bir topic açmıyor musunuz.
Elleri görelim
(ne dedim lan ben?çok tanıdık oldu bu laf )
...Sergerdan...
Ben çift el gösteriyorum siz tek sayabilirsiniz
A blessing with the hands
Gezi deyince aklınıza bu yaşlı kurt gelsin. Toplantılara gelemiyorum ama gezilerden kalmam. aklınızda olsun. Hadi açın şu topiği de görelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)