sevgili izmir mt dostlarim, bu aralar toplantilara gelemedim ama bu hafta gelmeye calisacagim...
sevgiyle ve birlik icinde kalin,
bu arada bu hafta sonu gittardando ve bi arkadasi Ayvaliktaydi, musait bi zamanda MT olarak yine tekrarliyalim mi?
sevgili izmir mt dostlarim, bu aralar toplantilara gelemedim ama bu hafta gelmeye calisacagim...
sevgiyle ve birlik icinde kalin,
bu arada bu hafta sonu gittardando ve bi arkadasi Ayvaliktaydi, musait bi zamanda MT olarak yine tekrarliyalim mi?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
cuma günü görüşürüz arkadaşlar
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Stellasız olmaz hocam, bence onada ulaşsın bi arkadas ?
Comfirmation Bias
Evet arkadaşlar toplantımız yarın.Katılacak arkadaşları bekliyoruz.Şimdilik katılım listesi;
-forrap
-BBRR
-Okram
-Wallace
-Kamberhan
-Kuvva
-APV41
-Speedygirl Şule
-aakreep
-Burk@
-Candyksk
-Tenten35
-I-BEN
-KARAKIZ
-uglychild
-Sokemon
-Erudite
-Nevzat150
-Volkancimen
-Egelim
-MrCool
-Duslemek
-kedii
-Özer + Değerli Eşi
.................
Listeye eklemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın,söyleyin hemen ekleyeyim
sevgili forrap,
su an bazi sebeblerden dolayi gelmem biraz zor gozukuyor... ama yine de son sozu yarin soyleyebilirim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
değerli izmirli arkadaşlarım, dostlarım...izmir mt için bu önemli dönemeçte ve diğer etkinliklerde her zaman yanınızda olacağız...
Ancak yönetim kurulu seçiminde belirleyici rol oynamamak için ve mt nin kendi iradesini oylamaya sağlıklı yansıtabilmesi adına ,en azından oylamaya katılmama kararı almış bulunuyoruz. ÇÜNKİ İZMİR MT için en hayırlısı ve sağlıklısı bu
üzerindeki bu uğursuz toprağı atmış dinamik ,capcanlı, kıpırkıpır olacağına inandığımız yeni oluşumun ilerki zamanlarda planlayacağı ve yapacağı tüm güzel etkinliklerde buluşmak ve paylaşmak dileği ile
bizi her zaman içlerinden biri gibi gören izmir mt'li dostlarımıza sonsuz teşekkürler...serkan,iskender,mecit,özlem
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
vay behh. lodos hocama bakar mısınız? söylenmesi gerekenler yazılmış. doğru söze ne denir? teşekkürler lodos...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
sevgili lodos bu güzel duyarlılığın için seni tebrik ediyorum . bütün manisa mt ye sevgi ve saygılarımla
Yarın akşam ben de geleceğim.
Sigara dumanı için bir hortum getirebilirim. Pencereden sarkıtıp nefes alacağım.
ben özel nedenleren ötürü toplantıda bulunamıycam arkadaşlar.
güzel ve huzurlu bi toplantı olmasını diliyorum hepimiz için en olumlusu neyse o olsun sonuç
MT İzmir'in eski günlerdeki gibi güzel olması için oy kullanmaya geleceğim yani her şey İzmir MT'nin geleceği için
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
imkanımız elverdiğince sizlerle olmaya,ortak bir zevki paylaşmaya çalıştık,ama manisa mt den 1 kişi bile hatırlanmıyor
bunun üstüne yorum bile yapmama gerek yok,
verilen değerler çok net ortaya çıkıyor !!!
forrap lafım sana değil çok genel bir söylem.
ARKADAŞLAR SÖZLER DAVRANIŞLARLA PEKİŞTİRİLMEDİKÇE ANLAM KAZANMAZ!
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Sevgili Tuncer,
Nasipse ben de toplantıda olacağım. yaz beni de listeye
sizlere şimdiden hayırlı olsun
sevgili belifeless
tuncer adına ben yazayım. aşağıdaki yazıları dikkatle oku lütfen.
gelemeyeceğinizi belirttiğiniz için listede isminiz yok. özel bir çabadan değil. ayrıca dün racingiski ile görüştüm başka bir programı olduğunu gelemeyeceğini söyledi. istenmediğiniz için özel bir çaba durumu söz konusu değil. biliyorsun ki böyle buluşmalarda liste yapılırken kesin gelecek olanların isimleri yazılır listeye.
bütün toplantılarda birlikteyiz zaten sizlerle. BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİNİZ VAR TABİKİ BUYRUN GELİN. AYIP ETTİN
speedygirl şule +1
Gereksiz yere ortalıgı germenin bencee hiç bir manasıı yok kii olmayanaergii yapıp bu sitenin il gruplarının var olmadıgını düşünelim...Yani yine birliktelik olsaydıı sanırımmm sorun falan olmazdııı...Bizi ayakta tutan bu değildir belkideee; insanlar arasındakiii gönül bağının,dostlukların gücünün kelimelerden daha fazla oldugunu düşünüyorum.......
Ki zaten belirtenlerin isimlerii yazılıyor siteye...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Gerçekten okuduğumda üzüldüm böyle anlamış olduğunuz için.Tam cevap yazacaktım ki sağolsun Şule gerek bırakmamış bana Gayet net bir şekilde herşeyi olduğu gibi yazmış.Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın ancak gelmeyeceğinizi belirttikten sonra sizi yinede listeye yazmam da yanlış anlaşılabilirdi,mesela ''üye sayıları azaldı tabi artık gelmeyecek olanları bile yazıyorlar ki liste kabarık gözüksün'' diyebilirdi birisi çıkıp.Eğer geleceğinizi belirtseydiniz sizi de listeye yazardım,bunun altında bişey aramaya gerek yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)