eyvallah evren abicim sizde benım kalbımdesınız
en yakın zamanda görusmek uzere
eyvallah evren abicim sizde benım kalbımdesınız
en yakın zamanda görusmek uzere
abi ankara grubu 42 kişi ve 10 u bir araya gelemiyomu yazık bize hadi ben başka şehirdeyim ki burda adanaya takılıyorum zaten ankarada olsam bizim guruba takılacam bunun için bişeyler yapalım düşünün 40 kişi konya yolunda gidiyor ne harika olur dimi yalnız adananın bir klubu yani kendi adresi felan var bunlkarda etken katılıma biz sadece netten takılıyoruz yani siz...
herkese iyi eglenceler.bol geyikler.....
uuffffff uuuuuuuuffffffffff
Yolunuz açık olsun sevgili Ankara MTliler.. Neşeli ve katılımı bol toplantılar ve organizasyonlarla mutlu yeni yıllar diliyorum.saygılarımla..
tüm ankara lı dostlara selam yolunuz ve yüreğiniz açık olsun
kazasız ve keyifli günlere
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben yarın istanbul'a kaçıyorum yoksa kaçırmazdım. Eğer sabah müsait olursam yinede gelirim
katılan tüm arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum gerçekten mütiş bir gündü
walla guzel gundu muhabbet her bulusmada oldugu gibi neseyliydi.
Herkes gezi icin kuduruyodu hadi hayirlisi gazilerimiz iyice senlenicek sanirim...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Gelemedik diye katılım da yok anlaşılan....Bundan sonra gayrisiz iştima olacak....
Kimler vardı bi anlatın helem...Resim yokmu?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gazilerimiz ile hepimiz gurur duyuyoruz,şenlenmelerini tabiki isteriz
alper abi 11 kişi idik, keyifli bir sohbet ortamında, ilk fırsat bulacağımız zaman kesikköprü - kırıkkale gezisi yapılmasını,motosiklet kampını vs. konuştuk, yeni araçlarımızı teslim aldık . daha sonra bir kısmımız bowling oynadık. biz de yönetim kurulu encümen falan seçelim isterdik ama salt çoğunluğa ulaşamadık güzel bir gündü, fotoğraflar prometheus ta.
evt baya eylendik özellikle pronun espiriler bitirdii beni(encokta ehliyet puanından alınan 35lik )
teşekkürler katılan herkese,evren abi sanada ayrıca teşekkür ederim.
125 ZN
06 ZN 181
-Herkes çıkıyor mu?
-Çıkıyor açın kapıyı
#####
- Ben Mike
- Ben de Scorp
Bu muhabbet unutulamaz. Süper bir gündü. Sanırım yaptığımız toplantılar arasında en çok güldüğüm bu toplantı oldu. Resimleri yarın yükleyeceğim.
Katılan herkesin ayağına sağlık. Fakat R3N'in unuttuğu bir konu da Yunanistan gezimiz olmuş. En kısa zamanda gidiyoruz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
neyle gidiyorsunuz yürüyerek mi?Katılan herkesin ayağına sağlık. Fakat R3N'in unuttuğu bir konu da Yunanistan gezimiz olmuş. En kısa zamanda gidiyoruz
Beni de bowling oynadığımız yerdeki sağır duymaz uydurur durumu eğlendirdi. Adam Evren yerine Elvan, Tuncer yerine Ülger yazdı isimleri.
Serdar
Ankara
CRF 250L
ben de bütün gün evde oturup, ödeve son şeklini verip, iktisat makaleleri okudum. çok şahaneydi.
neyse ulan bitecek şu okul ve ben de gezicem...
Sabah kar yağmış olması nedeniyle arkadaşlarımızın birçoğu motorsuz gelmişti (aslına bakarsanız motorla gelen bir tek songoku vardı satmasam ben de giderdim )
Katılanlar:
Prometheus
topatapan
R3N
Arnova
gupilya
scorp
gitarcı1453
st erdoğan
songoku
redragon
bir de ismi Mike olan yeni bir arkadaşımız katıldı. Yakın zamanda siteye üye de olacak.
gitarcı1453 ile yeni CBF 150 alan st erdoğan
Karanlık adam scorp.
gitarcı1453, st erdoğan, scorp, redragon, R3N, gupilya, Arnova Hava Alanı
Habersiz çekilen bir fotoğraf.
Tüm üyeler pür dikkat konuşulanları dinliyor
scorp ve ben, "acaba R3N fotoğraf çekmeyi becerebilecek mi" diye bakarken..
st erdoğan; "abi motor aldık tüm param bitti inanmıyorsanız cüzdanı açayım"
gitarcı1453; "ben kenardan gördüm cidden boş gibi"
topatapan; "inanmıyorum birader aç cüzdanı"
Yufka yürekli songoku, st erdoğan'ın çay parasını öderken
songoku ve topatapan'ın uykusu gelmiş. Hatta topatapan "len bıraksalar da kış uykusuna yatsam" diye düşünür gibi
Sağ taraf normal, ben gayet rahat, sol taraf içtimaya çıkan asker modunda tespih boncuğu gibi
Cafe çalışanına "abi sen çeker misin bizi" dedik o da seve seve kabul etti. Daha sonra geçen muhabbet:
- Herkes çıkıyor mu?
- Çıkıyor, aç kapıyı
Arka taraf koptu haliylen
st erdoğan, serpil, yasemin, asu, scorp
R3N, gupilya ve balkonu, Arnova (hayretler içinde), Mike ve yatış modundaki topatapan.
Ufo gören masum köylüler
Hatıra fotoğrafları
Katılan üyelerimize birer Renault Megane 2 armağan edildi. Bazıları araba yetmediğinden tek arabaya ortak oldular
Talihliler çok mutluydu
Daha sonra Atatürk Orman Çiftliği'ne bowling oynamaya gittik. Ancak sıra vardı biz de uğraşacak başka bir eğlence bulduk.
Prometheus (yani ben) ve gitarcı1453 bilardo oynarken. Aslında kimin oynadığı belli değildi. topatapan ile başladık, st erdoğan katıldı, birkaç vuruş scorp yaptı falan derken imece usulu bi oyun oldu
gitarcı1453 yeni öğrenmeye başlıyordu bowling'i. Karavana giden bir atışın daha arkasından bakarken...
Sevimli Bowlingci Casper R3N geçen oynadığımızın acısını almak için evde çalışmış olsa gerek, bugün gayet iyiydi.
"işte strike" şeklinde bir işaret ettim ama yine her zamanki gibi bir tane kaldı
O kadar kalabalıktı ki adamlar karıştırdılar isimleri. Bizimle oynayan Evren (R3N) yerine Elvan, diğer grupta Serdar (topatapan) yerine Evren, Tuncer (st erdoğan) yerine de Ülger yazmışlardı Bu resim de Ülger rezaletini sergiliyor
Eski bowlingcilerden topatapan ve ünlü İlyas Salman bekleyişi (atışına isim bulamadık henüz )
Delikanlılığın yüz karası scorp pembe topuyla...
Bunları yayınlayacağım dedikten sonraki hali
Suda taş sektirir gibi atış yapan st erdoğan, nam-ı diğer Ülger
Gelen dostlarımın ayaklarına sağlık. Çok eğlendik ve çok güldük bugün. Havaların soğuğu biraz kırılsa tekrar motorlu gezilere başlayacağız (tabi önce motor almam lazım benim ) Şimdilik bu tarz aktivitelerle devam edeceğiz gibi görünüyor.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)