Cok güsel bi gezi olacagına eminim (tabi hava şartları el verir ise) fakat malesef motor alamadıgım için bu hafta katılamiyacagım.Gidecek arkadaşlara şimdiden bol keyifli geziler
Born To Be wild,Live to Ride...
nie?
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
çünkü Tequ bu gezide size göz kulak olacak.Esprileriyle içinizi ısıtırken saçma sapan-imkansız yerlerden çıkmayı deneyip imkansızı zorlayacak. E tabi düşecek.Al işte sana kral eğlence. o diilde inşallah çizilmez fdasgh
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Engin Kardeşim Reşatbeyde işyerim aynı zamanda resim atölyesi olarak kullanıyorum. Pratik Grafik Tasarım Merkezi Airbrush la genelde resim yapıyorum yaklaşık 25 yıldır ama son yıllarda motorlara yapmaya başladık genel istek üzerine. bende sanatımı icra ediyorum bu sayede. fena da olmuyor hani??
:bounce: airbrushustası
gelirim tabiki neden olmasın
evet bir gezi daha geride kaldı elimdeki resimler bunlar ilgili arkadaşlar alabilir akşam klube gelcektim yine meşhur bir kayboluş yaşadım gelemedim
motoruma çarptılar parçalandı grenajları:,(
@adaminbiriyim dostum resimler için eline sağlık seni göremeyince zaten tahmin ettik yine kaybolduqunu bizide alıştırdın varoluş ve kayboluşlarınLa benimde sizlerle ilk gezimdi bu gezinin yeri bende ayrı olacak her zaman çok zevk aldım.Gerek ortam , gerek gezdiğimiz yerler gercekten herşey çok güzeldi.Nice gezilerde birlikte olmak dileği ile lastikler asfalttan ayrılmasın (siz croscuLar için bu sözüm gecerli deil sizinde dağ,taş,toprak,tepelerden ayrılmasın )
qency eiwallah abi
Hasan abi şu fotolara bi el at yaw. isnanlar 4 karelik bir gezi sanacaklar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)