Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Örenyeri Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    Motor ankarada ,Geziye katılamıyorum ,bari 07.01.2007 deki hava tahminini vereyim. Hava sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu öğleye doğru ve sonrası açık ve az bulutlu. Rüzgar gün boyunca sakin. Sıcaklık sabah saatlerinde (hareket saatiniz civarında ) 4-5 derece , öğlen saatlerinde 14 derece olacak

keyifli geziler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    gerçekten çook faydalı bi açıklama olmş
    teşekkurler gökçe
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

airbrushustasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zealsun ZS-150-19 Cruiser modeli motoru olan kardesim
    Sen bu motoru bir hafta sonu bana birak
    ben onu ne bicim boyarim. kilic baligi dostumun siyah incisinden beter ederim valla.. ciddiyim. Allah kazadan korusun yolunuz acik olsun. Ahh! bi makina alayim size ben katilmazmiyim...
    :bounce: airbrushustası

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @agokce Bilgiler için teşekkürler.

@airbrushustasi Sizi aramızda görmek çok güzel. Gerçekten güzel bir çalışma yapmıştınız. Motoru almanızı ve aramıza katılmanızı bekliyoruz.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burcuuuu, özel mesaj kutun dolmuş.
    boşalttım volkan

Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimmiş bu yamuk adamlar yaff???
    söleyimde bizde bilelim
    konuşuruzzz

Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben biliyorum ama söylemem.
    şşş

Alıntı agokce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor ankarada ,Geziye katılamıyorum ,bari 07.01.2007 deki hava tahminini vereyim. Hava sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu öğleye doğru ve sonrası açık ve az bulutlu. Rüzgar gün boyunca sakin. Sıcaklık sabah saatlerinde (hareket saatiniz civarında ) 4-5 derece , öğlen saatlerinde 14 derece olacak
    keyifli geziler.
    teşekkürler...
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    ehliyetim yok gelemem demiş bi arkadas bende de yok gelmiim yani canımız sıkılmısın sonra

agökçe arkadaşım sende mi ankaralısın ben öyleyimde

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    yok geçen gün sırtımı yere çarptım ondan öyle diyor.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    aaahhh aaaahhh bende gezilerinizi çok yakından takip ediyorum.hatta bir kaç defa klube gelip sizlerin geziye çıkışınıza tanık oldum.içim gitti.ancak benimde ehliyetim henüz yok.henüz diyorum çünkü dün yazıldım.evraklarla uğraşıyorum.umarım mart sonunda ehliyetli olarak sizlerin bu keyifli birlikteliğinize ortak olabilirim.sizlere kazasız arızasız yolculuklar diliyorum.yolunuz açık olsun.hepinize sevgilerimle.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    aaaa kayıtlar başladımı???
    yarın gidiorum hemen kayıta.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maliciğim zaten sürücü kursları kayıtları her zaman kabul ediyorlar.

enginkadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eheheh

alemsiniz millet yaaa

@enginkadan
    tabi ki, isteyen herkes katılabilir

-uyumlu,
    -ortalık karıştırmayan,
    -arkadaşını sırtından vurmayan herkesi aramıza bekleriz.

tam tersi kişiliktekiler bizden uzak, Allah'a yakın olsunlar !!!

Alıntı airbrushustasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zealsun ZS-150-19 Cruiser modeli motoru olan kardesim
    Sen bu motoru bir hafta sonu bana birak
    ben onu ne bicim boyarim. kilic baligi dostumun siyah incisinden beter ederim valla.. ciddiyim. Allah kazadan korusun yolunuz acik olsun. Ahh! bi makina alayim size ben katilmazmiyim...
    Olur kardesim ben sana nasıl ulasacam bak ben sana msn mı verım Bana buradan ulasabılırsın haftanın hergunu 16:00dan sonra acııgım.Kafanda nasıl projeler var.Manyak bişey olsun ama
    enginkadan@hotmail.comenginkadan@hotmail.com

airbrushustasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ah arkadaşlarım benim o gezilerde ne fotograflar cekilir dimi. sizler bu motor gezilerinizle insanı beter edilorsunuz. sahi arkanızdan koşarak gelsem zor mu olurki. çok mu yorulurum acep. motorsuz zor olur dimi. offfffff. ah bi makinam olsa yaaaaaa..... engin kardesim bana günün 24 saatinde ulaşabilirsin bak ciddiyim motor senden sanat benden. begendirmek şartı ile boyuyacam. işçilik benden masraf senden kabulse hemen taslak çalışmaları na başlıyayım begenine sunayım..... bütün motorculara sevgiler.
    :bounce: airbrushustası

Ya üç gündür şu grip illeti ile uğraşıyorum bugün kendimi biraz iyi hissettim.Umarım yarın sabaha tam olarak iyi oldugum kanısına varırda geziye katılabilirim...

enginkadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    Olur nerde yapıyorsun pekı adresını belırtırsen ugrarım projeler hakkında bıraz konusuruz.

Motosikleti
    ben gribal enfeksiyona yenik düşmek üzreyim ama ne olursa olsun geleceğim motorlu yada motorsuz (motorla yada arabayla) olurmu!!!!
    maksat elbette motorla gezmek ama bir arada olmak ta önemlidir diyorum ben.... gezi sorun değilde tarsus adana adana tarsus yolu beni öldürüyor...

@adamınmbiriyim Dostum ben yanımda ilaçlarımla gelecem ama yolculuktan önce almayım diyorum ilaçlar uyku getiriyor yolculukta tehlike yaratabilir benim içim ama öğleden sonra alırım sanırım ilaçları sabahın erken saatinde kalkmanın vermiş olduqu o kırgınlıgı da atmış olurum hem en iyisi ben fazladan getirim ilaç baksana şimdiden 2 enfeksiyonlu olduk :D

agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    Evet Ankaralıyım,ama 1970 ten beri de Adana le irtibatım var. 1984 ten beri de işim Adanada ama işimin özelliğnden dolayı 15 gün adana-15 gün Ankaradayım.Tarihlerden da anlayacağın gibi hayatta eskiyim, fakat motorda da çok yeniyim. Bahar aylarında motor ile Adanaya geleceğim. O tarihlerde hala geziler devam ediyorsa katılırım. Sanki Adanadaki geziler daha organize ve ciddi oluyor gibi algıladım. Diğer şehirler alınmasın. Belki mevsimi gelince oralrdan da güzel gezi yazıları okuyacağız.

Motosikleti
    gency teşekkür ederim evet grip ilaçları uyku yapıyor sauna ya gitsemmi diye düşünüyorum sağol... uyku bir yanada burnun akarken motosiklet kullanmak bana pek hoş gelmiyor bide burda yalnızım bakacak kimsede yok :,( ağırlaştırmamam lazım işler yatar yoksa iş için burdayız nede olsa

@adaminbiriyim dostum burun akmasınada ilaç var bende sen yeter ki gelecem de her türlü tıpbi tedavi benden yalnız grip bir yana mide agrısıda başladı akşam akşam hadi hayırlısı noluyoz yaa imdattttttttt

Motosikleti
    ne istersen var :P
    geziye katılsam mı katılmasam mı
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler