07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Örenyeri Gezisi
-
Motor ankarada ,Geziye katılamıyorum ,bari 07.01.2007 deki hava tahminini vereyim. Hava sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu öğleye doğru ve sonrası açık ve az bulutlu. Rüzgar gün boyunca sakin. Sıcaklık sabah saatlerinde (hareket saatiniz civarında ) 4-5 derece , öğlen saatlerinde 14 derece olacak
keyifli geziler.
Reklamlar
-
gerçekten çook faydalı bi açıklama olmş
teşekkurler gökçe
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
Zealsun ZS-150-19 Cruiser modeli motoru olan kardesim
Sen bu motoru bir hafta sonu bana birak
ben onu ne bicim boyarim. kilic baligi dostumun siyah incisinden beter ederim valla.. ciddiyim. Allah kazadan korusun yolunuz acik olsun. Ahh! bi makina alayim size ben katilmazmiyim...
-
@agokce Bilgiler için teşekkürler.
@airbrushustasi Sizi aramızda görmek çok güzel. Gerçekten güzel bir çalışma yapmıştınız. Motoru almanızı ve aramıza katılmanızı bekliyoruz.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
pazer adlı üyeden alıntı
Burcuuuu, özel mesaj kutun dolmuş.
boşalttım volkan
wodka adlı üyeden alıntı
kimmiş bu yamuk adamlar yaff???
söleyimde bizde bilelim
konuşuruzzz
pazer adlı üyeden alıntı
Ben biliyorum ama söylemem.
şşş
agokce adlı üyeden alıntı
Motor ankarada ,Geziye katılamıyorum
,bari 07.01.2007 deki hava tahminini vereyim. Hava sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu öğleye doğru ve sonrası açık ve az bulutlu. Rüzgar gün boyunca sakin. Sıcaklık sabah saatlerinde (hareket saatiniz civarında ) 4-5 derece , öğlen saatlerinde 14 derece olacak
keyifli geziler.
teşekkürler...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
ehliyetim yok gelemem demiş bi arkadas bende de yok gelmiim yani canımız sıkılmısın sonra
agökçe arkadaşım sende mi ankaralısın ben öyleyimde
-
yok geçen gün sırtımı yere çarptım ondan öyle diyor.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Adana İl Temsilcisi
aaahhh aaaahhh bende gezilerinizi çok yakından takip ediyorum.hatta bir kaç defa klube gelip sizlerin geziye çıkışınıza tanık oldum.içim gitti.ancak benimde ehliyetim henüz yok.henüz diyorum çünkü dün yazıldım.evraklarla uğraşıyorum.umarım mart sonunda ehliyetli olarak sizlerin bu keyifli birlikteliğinize ortak olabilirim.sizlere kazasız arızasız yolculuklar diliyorum.yolunuz açık olsun.hepinize sevgilerimle.
-
aaaa kayıtlar başladımı???
yarın gidiorum hemen kayıta.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Maliciğim zaten sürücü kursları kayıtları her zaman kabul ediyorlar.
-
BUnReCU adlı üyeden alıntı
eheheh
alemsiniz millet yaaa
@enginkadan
tabi ki, isteyen herkes katılabilir
-uyumlu,
-ortalık karıştırmayan,
-arkadaşını sırtından vurmayan
herkesi aramıza bekleriz.
tam tersi kişiliktekiler bizden uzak, Allah'a yakın olsunlar !!!
airbrushustasi adlı üyeden alıntı
Zealsun ZS-150-19 Cruiser modeli motoru olan kardesim
Sen bu motoru bir hafta sonu bana birak
ben onu ne bicim boyarim. kilic baligi dostumun siyah incisinden beter ederim valla.. ciddiyim. Allah kazadan korusun yolunuz acik olsun. Ahh! bi makina alayim size ben katilmazmiyim...
Olur kardesim ben sana nasıl ulasacam bak ben sana msn mı verım Bana buradan ulasabılırsın haftanın hergunu 16:00dan sonra acııgım.Kafanda nasıl projeler var.Manyak bişey olsun ama
enginkadan@hotmail.comenginkadan@hotmail.com
-
Ah arkadaÅlarım benim o gezilerde ne fotograflar cekilir dimi. sizler bu motor gezilerinizle insanı beter edilorsunuz. sahi arkanızdan koÅarak gelsem zor mu olurki. çok mu yorulurum acep. motorsuz zor olur dimi. offfffff. ah bi makinam olsa yaaaaaa..... engin kardesim bana günün 24 saatinde ulaÅabilirsin bak ciddiyim motor senden sanat benden. begendirmek Åartı ile boyuyacam. iÅçilik benden masraf senden kabulse hemen taslak çalıÅmaları na baÅlıyayım begenine sunayım..... bütün motorculara sevgiler.
-
Ya üç gündür şu grip illeti ile uğraşıyorum bugün kendimi biraz iyi hissettim.Umarım yarın sabaha tam olarak iyi oldugum kanısına varırda geziye katılabilirim...
-
Olur nerde yapıyorsun pekı adresını belırtırsen ugrarım projeler hakkında bıraz konusuruz.
-
ben gribal enfeksiyona yenik düşmek üzreyim ama ne olursa olsun geleceğim motorlu yada motorsuz (motorla yada arabayla) olurmu!!!!
maksat elbette motorla gezmek ama bir arada olmak ta önemlidir diyorum ben.... gezi sorun değilde tarsus adana adana tarsus yolu beni öldürüyor...
-
@adamınmbiriyim Dostum ben yanımda ilaçlarımla gelecem ama yolculuktan önce almayım diyorum ilaçlar uyku getiriyor yolculukta tehlike yaratabilir benim içim ama öğleden sonra alırım sanırım ilaçları sabahın erken saatinde kalkmanın vermiş olduqu o kırgınlıgı da atmış olurum hem en iyisi ben fazladan getirim ilaç baksana şimdiden 2 enfeksiyonlu olduk :D
-
Evet Ankaralıyım,ama 1970 ten beri de Adana le irtibatım var. 1984 ten beri de işim Adanada ama işimin özelliğnden dolayı 15 gün adana-15 gün Ankaradayım.Tarihlerden da anlayacağın gibi hayatta eskiyim, fakat motorda da çok yeniyim. Bahar aylarında motor ile Adanaya geleceğim. O tarihlerde hala geziler devam ediyorsa katılırım. Sanki Adanadaki geziler daha organize ve ciddi oluyor gibi algıladım. Diğer şehirler alınmasın. Belki mevsimi gelince oralrdan da güzel gezi yazıları okuyacağız.
-
gency teşekkür ederim evet grip ilaçları uyku yapıyor sauna ya gitsemmi diye düşünüyorum sağol... uyku bir yanada burnun akarken motosiklet kullanmak bana pek hoş gelmiyor bide burda yalnızım bakacak kimsede yok :,( ağırlaştırmamam lazım işler yatar yoksa iş için burdayız nede olsa
-
@adaminbiriyim dostum burun akmasınada ilaç var bende sen yeter ki gelecem de her türlü tıpbi tedavi benden yalnız grip bir yana mide agrısıda başladı akşam akşam hadi hayırlısı noluyoz yaa imdattttttttt
-
geziye katılsam mı katılmasam mı
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler