[MT.İZMİR] 05.01.2007 Cuma (GURUBUNA SAHİP ÇIK) TOPLANTISI
Reklamlar
-
Sevgili İZMİR MT.liler,
Motosikleti ve motorculuğu bilinçli bir şekilde ilke edinmiş ve bu sayede dostluklarını büyütmüş olan, gezilerin haricinde faydalı ve yapıcı aktivitelerde bulunmaya gönül vermiş olan ve asıl önemlisi hiç bir maddi ve manevi çıkar gözetmeksizin izmir MT. çatısı altında bu yolda devam diyen siz değerli üyelerimize çağrımdır...
GELİN..bütün olumsuzlukları, kalp kırgınlıklarını, keşkeleri bir kenara bırakalım,
dostluk ve arkadaşlık emek ister, hepinizin bu emeği verdiğini ve aynı düşüncede olduğumuzu biliyorum, iyi ki MOTOSİKLET TÜRKİYE var ki biz bu platformda dostlukları paylaşıyoruz.
uzun sözün kısası eski, yeni ayırt etmeksizin ben bu gurupta varım diyenler,
toplantımızda görüşmek üzere.
sevgi ve saygılarımla,
Yer: TERAS KAFE, Bornova
Saat: 20:00
-kuvva
-aakreeep
-weboy
-natali
-tenten35
-apv41
-okram
-forrap
-newzat150
-ahmet
-apache
-karakız
-volkançimen
-kamberhan
-rüzgarbey
-speedygırlşule
-tess
-babyface
-ugılychılde
-kedii
-yas
-düşlemek
-turlabo
-tornedo
-c.onal
-güreli
-burk@
-ironline
-özer
-dıshcı
-ventroroyal
-erudite
-nıktır
-hızlılevo
-wallace
-rüzgarınoğlu
-mrcool
-lodos
-gordon
-tanerk
-sargonnas
-derin
-egelim
-halaoğlu
-sandman
-şenayhacıoğlu
-mny46
-gittardando
-hedowich
-piyade
-candyksk
-janher
-şans
-tarales
-tenhors
-sokemon
-ümmetperikan
-sgt-phoenıs
-cago66
-phaetonw12
-amonghtus
-mecit
-belifeless
-by-Screem
-racing iski
-favorii
ve adını yazmayı unuttuğum diğer değerli mt.üyesi arkadaşlarımada çağrımdır.
bu konuda hassasiyet göstereceğinizi umuyor katılımlarınızı rica ediyorum.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Reklamlar
-
Ewt murat abi sonuna kadar destekliyorum. Geç kalınmış bir toplantıydı. Eski ve yeni herkesin olması çok güzel. Umarım herkes bu toplantıya katılır. Eski günlerdeki gibi yeni yılla birlikte grubumuzun toparlanmasını herkes gibi bende istiyorum. Herkesin kendi aralarında bazı kırgınlıkları olabilir, zaten iş yerinde ve diğer sorunlarımız bize yetiyor lütfen bu gruba bunlardan uzaklaşmak ve motor sevgisiyle geliyoruz. Burada dostluk arkadaşlık ve paylaşımın olması gerekir. Murat abi seni destekliyorum lütfen toparla artık mt izmir'i. Bu işin altından yanlız sen kalkarsın.
-
Moderatör (forrap)
Orada görüşmek üzere...Bütün herkesin o gün orada olması almamız gereken kararlar açısından çok önemli.Lütfen herkes gelmek için elinden geleni yapsın.
-
arkadaşlar böyle bir organizasyon ve takım ruhu tüm il gruplarına örnek teşkil eder inşallah.bravo tek kelimeyle.....
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
-
İlk önce tüm MT İZMİRli dostlarımın yeni yıllarını ve bayramlarını en derin duygularımla kutlar,sağlıklı,mutllu,başarılı günler dilerim.
Fani dünyanın baki padişahı değiliz..Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz..Biz dostlarla ağlar,dostlarla güleriz.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
Toplantımızda buluşmaya arkadaşlıklarımızı,sevgi ve saygılarımızı ikiye katlamaya bende varım..hepinizi çok seviyorum
-
burakoksuz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar böyle bir organizasyon ve takım ruhu tüm il gruplarına örnek teşkil eder inşallah.bravo tek kelimeyle.....
değerli istanbul mt. üyesi dostum,
bizleri desteklediğin için yüreğine sağlık,
bize sunulan bu imkan ve bu site sayesinde sıcaklığını duymak güzel,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
Murat abicim, cok guzel bi konuya zamaninda deginmissin... umarim uyelerin bi cogu gelir ve bi cok kisi kirginligini arkada birakarak yeni kararlar almada yardimci olur...
kimse trip yapmasin grubuna ve dostluguna SAHIP CIKSIN...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
e hani izmir'in egeknn'i? onu göremedik listede.. onsuz mu olacak toplantı..
-
Moderatör (forrap)
Ümmet abinin ismi yazılmamış.Sanırım bi yanlışlık oldu.Eklersen sevinirim Murat abi
-
hakketen ya beni arnıza kabül etmiyormusunuz halbuki ben sizi çok sevmiştim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Moderatör (forrap)
Olur mu öyle şey abi,başımızın üstünde yerin var senin.Onur konuğumuzsun sen bizim her zaman.Bir yanlışlık olmuştur,düzeltilir.Sen merak etme...
-
Süper Moderatör (BBRR)
fırsat verilmiyo görüşlerimizi açıklayamıyoz diyen tüm Mt izmir üyelerini görüşlerini açıklaması için müthiş bir fırsat . eğer bu toplantıda dertler dile getirilir ve grup için bir yönetim oluşturulması oy birliği ile sağlanırsa bu toplantı milat olur. ben tüm MT izmir üyelerinin bu çağrıya uyup elini taşın altına sokacağı kanısındayım.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi bakalım izmirliler..Zamanında atıp tutan destekleyen desteklemeyen herkes orda olsun..Bravo murat kardesim..Ben izmirdeki dostlugun beraberliğin artarak devam edecegine eminim..
S&S
-
ben de geliyorum cuma günü bi aksilik çıkmazsa mustafa abim ile belki 3 kişi geliriz listeyi güncelleyin lütfen
-
-
Cuma akşamı orada olacağım görüşmek üzere dostlar...
A blessing with the hands
-
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
slm
Prometheus adlı üyeden alıntı
Beleş çay, ben de mi gelsem ki
İzmir için hayırlısı olsun arkadaşlar
sen gel yeterki ben sana yemek bile söylerim yada canın ne isterse.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Sağol abi, mümkün olsa bir dakika durmam
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
geliyoruz murat abi bi aksilik çıkmaz ise...
herkez eteklerindeki taşları döksün bu işte burada kapansın...
doğru bi yaklaşım ve zamanlama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler