Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

[MT.İZMİR] 05.01.2007 Cuma (GURUBUNA SAHİP ÇIK) TOPLANTISI

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BBRR = Barış ŞUŞUT

SHAD= ?

ben biliyom .. kendi dedi ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı SHAD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayy bee bi sen eksiktin sende iyi dileklerini sundunya tam oldu...

Dökülün yavaş yavaş temiz sayfa açılsın açılmasınada bir zamanlar kirlilik yaratıyordunuz...

Kokuyu alan geliyo
    SHAD; amacın nedir? ya taşın altına elini koy ya da hariçten gazel okuma diyecem sana ama boşver. Sanal kimliklerin arkasına sığınma, gel bi yüzünü görelim toplantılarda. 1000lik yamaha ya binmeye benzemez insan ilişkileri. nerden nereye di mi shad. eskiden sen çağırırdın insanları toplantı var diye, şimdi dışarda kaldın saldırıyorsun. SHAD hayatta dost biriktireceksin dost. ama neyse senin canın ŞAD OLSUN yeterki izmire artık bulaşma

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cuma günü isteyen gelir ben bu grupta aktif görev almaya niyetliyim der istemeyn umursamaz ..kimseyi zorla bu toplantıya götürecek halimiz yok. çok emek harcayan arkadaşlarımız oldu bu gruba çeşitli nedenlerle küstüler darıldılar ...siz niye bu kadar panik yaptınız onu anlamıyorum.
    Bu cümleye +1 kralından
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Banane demem için siteden ayrılmam lazım. Bir zamanlar sizin yaptığınız, ancak ne hikmetse şimdi yapamadığınız gibi
    Onur Yollarda

buraya mesaj yazan herkese hakaretin siteden atılma nedeni olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum . hakarete varmadan her türlü fikir açıklanabilir.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne oldu gordon ( sacit ) küfürmü etti , hakaretmi etti , işinize gelince krallık işinize gelmedimi demokrasi....

hani ortak tutkuydu ve bu tutku olduğu sürece herkes dostumuzdu, başka sitelerin yöneticileri üye olamıyormu bu siteye üye olanında tüm hareketleri veya yazdıkları gözemi batıyo

ne oldu sahne aynıda oyuncularmı değişti şimdi kim kimi atıyo (attırıyo )

zamanı gelecek....!!!! elbet uykudan uyanırız saati kurduk nasılsa
    sevgili SHAD
    kim olduğun hakkında hiçbir fikrim yok ve bu yüzden sana bunları yazarken tarafsız yazıyorum. biz bu toplantıyı gönlümüzü ortaya koyarak açık açık konuşarak yaptık. istedikki sorunlar çözülsün, daha huzurlu bir ortamda güzel şeyler paylaşalım. şimdi sen birden ortalığa çıkıp can sıkıcı cümleler kuruyorsun.kimsin nesin hiçkimse bilmiyor. bence önce bir toplantılarımıza gel yüzünü bir görelim tanıyalım seni. izmir mt için neden böyle yorumlar yapıyorsun bir öğrenelim bakalım. yaranmı var anlayalım. bu atılmak yada attırmak olayınada fazla takılmışsın?????????????????????????????
    sende ortalığı fazla bulandırmadan bence çekil kenara bırak konuları olayları ilgilendiren kişiler o dediğin sahnede kalsın NE DERSİN??????

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Erkancım ne güzel kendini tanıtmışsın helal olsun .Cuma günü isteyen gelir ben bu grupta aktif görev almaya niyetliyim der istemeyn umursamaz ..kimseyi zorla bu toplantıya götürecek halimiz yok. çok emek harcayan arkadaşlarımız oldu bu gruba çeşitli nedenlerle küstüler darıldılar ...siz niye bu kadar panik yaptınız onu anlamıyorum.
    Barış ben neden panikleyim anlamıyorum. Ben daha 4 aylık bir sitenin kurucusuyum. Böyle dönemlerde siteler daha yeni yeni gerçek çatısını oluşturur, çürükler ayıklanır, sağlamlar kalır. İnan benim hiçbir sıkıntım yok bu konuda. Ama sen bizim yöneticilerimizle özel buluşmak isterken bu ne gibi bir panik havasını yansıtıyor merak ettim???

Ben sadece İzmir MT nin temiz bir sayfa açarak yoluna devam etmesini istedim. Ben heryerde de MT yi Türkiye'de en önemli site olarak lanse ettim. Site kurallarında yazmıyor mu başka bir siteyi küçük düşürücü ifadeler kullanılmaz diye?? Sen yönetici olarak başta buna uymak zorunda değil misin. Bizim sitemizde MT ile ilgili yada başka bir site ile ilgili tek bir kötüler söz göremez kimse. Benim gözümde MT sadece sen o bu şu demek değildir. Malesef böyle aşağılar tarzda senin gibi yazanlar çıksa da MT yine de MT'dir.

no panik ...

su akar yolunu bulur

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SHAD; amacın nedir? ya taşın altına elini koy ya da hariçten gazel okuma diyecem sana ama boşver. Sanal kimliklerin arkasına sığınma, gel bi yüzünü görelim toplantılarda. 1000lik yamaha ya binmeye benzemez insan ilişkileri. nerden nereye di mi shad. eskiden sen çağırırdın insanları toplantı var diye, şimdi dışarda kaldın saldırıyorsun. SHAD hayatta dost biriktireceksin dost. ama neyse senin canın ŞAD OLSUN yeterki izmire artık bulaşma

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Bu arada sayın süper modum BBRR ve duyuruyu yapan forrap waboy 1 hafta uzaklaştırıldıda burka nickli burak neden cezasız kaldı kankiniz olduğu içinmi

burk@ nın mesajlarınıda dikkatlice bir okuyu ver ceza verilecekse eşit verilsin
    dostum kuyruk acısı var galiba sende.. ben hakaret etmedim kimseye ayrıca ben kimseyle kanki değilim buradan yönetime sesleniyorum bu arkadaşın mesajlarını silin ya biz bişileri düzeltmeye çalışılıyor adam burada ortalığı bulandırıyor ben senin kim olduğunu tahmin ediyorum galiba insanlara KANKA diyen biri ama neyse...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Farklı nickler alarak forumumuza mesaj yazan bütün arkadaşlar sanıyorum ki ne derece kendilerini küçük düşürdüklerini biliyorlardır.Shad ve gordon için şimdiye kadar bişey yazmadım ancak bu yapılan aşağılama tarzı yazıları yazmaya hiç kimsenin hakkı yok.Özellikle de shad arkadaşımızın
    MT yönetimi kime ceza verip kime vermeyeceğini gayet iyi bilir.Kurallar neyse o uygulanır kimse merak etmesin.Kimse bizim için farklı değildir,''kanka'' kavramını ise ben hiç sevmem.Hatta herkese kanka diyip arkasından iş çevirenleri hiç hiç sevmem.Anlayan anlamıştır diye umuyorum.

Erkan 'a teşekkür ediyorum,en azından nickini alır almaz ismini,kimliğini açıkladığı için.İyi dilekleri için de teşekkürler.
    Hiç kimse kimseyi bir işi yapmaya zorlayamaz.MT İzmir çatısı altından ayrılan dostlarımızdan bazılarının geri dönmesini istemek kadar doğal birşey yoktur,çünkü ayrılma sebepleri bellidir ve o sebeplerin ortadan kalkması onları aramızda görmek istememizle birleşince onları çağırmaktan daha doğal birşey olamaz.Kaldı ki kimse hiç bir yere zorla gelmiyor.Eğer sizin siteniz kurulmamış olsaydı da o arkadaşları biz tekrar aramızda görmek isterdik,yani burda sitenize bir garezimiz yok.Zaten üye çekmeye çalışmak gibi bir düşüncemiz asla yok,sizinde bildiğiniz gibi üye sıkıntımız olduğu pek söylenemez.Ama dediğim gibi sevdiğimiz insanları aramızda görmek istemekten daha doğal birşey olamaz.Eğer siz o insanları kendinize bütün sevgi ve saygı bağlarıyla bağladıysanız merak etmeyin,zaten onlar sizi bırakmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farklı nickler alarak forumumuza mesaj yazan bütün arkadaşlar sanıyorum ki ne derece kendilerini küçük düşürdüklerini biliyorlardır.Shad ve gordon için şimdiye kadar bişey yazmadım ancak bu yapılan aşağılama tarzı yazıları yazmaya hiç kimsenin hakkı yok.Özellikle de shad arkadaşımızın
    MT yönetimi kime ceza verip kime vermeyeceğini gayet iyi bilir.Kurallar neyse o uygulanır kimse merak etmesin.Kimse bizim için farklı değildir,''kanka'' kavramını ise ben hiç sevmem.Hatta herkese kanka diyip arkasından iş çevirenleri hiç hiç sevmem.Anlayan anlamıştır diye umuyorum.

Erkan 'a teşekkür ediyorum,en azından nickini alır almaz ismini,kimliğini açıkladığı için.İyi dilekleri için de teşekkürler.
    Hiç kimse kimseyi bir işi yapmaya zorlayamaz.MT İzmir çatısı altından ayrılan dostlarımızdan bazılarının geri dönmesini istemek kadar doğal birşey yoktur,çünkü ayrılma sebepleri bellidir ve o sebeplerin ortadan kalkması onları aramızda görmek istememizle birleşince onları çağırmaktan daha doğal birşey olamaz.Kaldı ki kimse hiç bir yere zorla gelmiyor.Eğer sizin siteniz kurulmamış olsaydı da o arkadaşları biz tekrar aramızda görmek isterdik,yani burda sitenize bir garezimiz yok.Zaten üye çekmeye çalışmak gibi bir düşüncemiz asla yok,sizinde bildiğiniz gibi üye sıkıntımız olduğu pek söylenemez.Ama dediğim gibi sevdiğimiz insanları aramızda görmek istemekten daha doğal birşey olamaz.Eğer siz o insanları kendinize bütün sevgi ve saygı bağlarıyla bağladıysanız merak etmeyin,zaten onlar sizi bırakmaz.
    Dsotum senle birkaç kez aynı ortamda toplandık, sen benim az çok nasıl biri olduğumu biliyorsundur. Tabiki bu camiada herkes birbirini kendi ortamlarına çağırır. Bunları engellemeye çalışmak don kişotluktan başka birşey olamaz. Benim özellikle vurgulamak istediğim bu tür çağrıları yaparken bağlı bulunduğu siteyi kötülemeden, aşağılamadan yapmak. Bunu yapan kişi hele hele MT gibi değerli bir sitenin yöneticisi olunca bu durum beni herşeyden önce motorculuk adına üzüyor. Benim siteden gidenlerle kalanlarla hiçbir derdim yok. Hangi sitede gitmeler gelmeler olmuyorki? Her sitenin bir çizgisi olduğuna inanırım. Kendi sitemde olmasını istdiğim kişiler, motor sahibi olsun olmasın motora ilgi duyanlar, motorculuk maskesi altında kırıştırmak için siteyi kullanmayanlar ve MOD'un ana ilkesi olan "motorculuğu topluma sevdirme, sempatik gösterme misyonu" taşıyan kişiler. Bu nitelikleri taşımayan kişiler zaten zamanla kopacaklar ve ben de bundan hiç rahatsızlık duymayacağım. 4 aylık bir site için "üye sayısı nedirki, ben onları kaile bile almam" diye talihsiz bir aşağılamada bulunan yöneticinizin bir lafını çok doğru buldum: "Su yolunu bulur"

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    "Üye sayısı ile kalite doğru orantılı değildir, ters orantılı da değildir, kısaca orantılı değildir." ben de bunu diyim bari
    Onur Yollarda

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    MrCool

seçim yapılacak bu yüzden bu tip ön bilgiler adaylar hakkında bilgilendirici olacaktır.
    Yok yanlış anlaşılmasın. Ben vagon olmayı severim. Lokomotiflik bana göre değil. Özelliklerimi o sebeple yazmamıştım, yani herhangi bir şeye aday değilim. Bak gene 6. maddem çalıştı. Bir şekilde anlamadan bir şey ima etmiş gibi oldum.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    selim abi keşke aday olsan ama seni tanıdığım için olmayacağını da biliyorum. bir de senin bu maddelerine bayılıyorum ben.

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler