Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

[MT.İZMİR] 05.01.2007 Cuma (GURUBUNA SAHİP ÇIK) TOPLANTISI

REKLAM ALANI
    sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    gordon--sacit abi_???????mod sacit_???
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gordon un yazısından alıntıdır
    benim sitemde üyeleri arayan yönetime gel diye ısrar edenler sizin üyeleriniz.

senin siten, benim sitem diye bir şey olabilir.
    ama bu motorculuğun vermiş olduğu sevgi ve saygıyı aşmıyorsa,
    sonuçta hepimiz bir motosiklet kullanıcısıyız.
    amaaaaa, bizim toplantılarımıza gelip, netten sitemize girip, burası bitmiş,
    sen bize gel, bizde şöyle var, böyle var diyen de malesef sizin sitenizden.
    lütfen, birbirimize daha saygılı olalım.
    saygılarımla,
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gordon un yazısından alıntıdır
    benim sitemde üyeleri arayan yönetime gel diye ısrar edenler sizin üyeleriniz.

senin siten, benim sitem diye bir şey olabilir.
    ama bu motorculuğun vermiş olduğu sevgi ve saygıyı aşmıyorsa,
    sonuçta hepimiz bir motosiklet kullanıcısıyız.
    amaaaaa, bizim toplantılarımıza gelip, netten sitemize girip, burası bitmiş,
    sen bize gel, bizde şöyle var, böyle var diyen de malesef sizin sitenizden.
    lütfen, birbirimize daha saygılı olalım.
    saygılarımla,
    sizin sitenizden de işte sizin site lokal site daha şu kadar üyesi var bu kadar üyesi var diyen yöneticisi var.şimdi hiç bir şey karşılıksız değildir.ne verirsen onu alırsın.

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    sizin siteniz bizim sitemizzz 22 yaşında olsamdaa sizlere yakışmıyorr....
    Eskisii gibi olacagız kuvva .....güçlü-dinamik-ses getiren
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ekmek kapısı MT İzmirden kopan üyeler olan sitelerin MT nin bu yeni yapılanmasına karşı gösterdikleri tutum ortadadır. Adlarını dahi bilmediğim günlük online sayı ortalamamızın altında kalan toplam üyeli bu siteleri kaale almıyorum.
    Sadece İzmirlilerden ricam cuma günü oy haklarını kullanmaları . MT İzmire yakışanda budur.
    cuma günü görüşmek üzere

ayrıca başka bir sitede üst düzey yönetici olan birinin burda adını açıklamadan gizli niklerle (biz kim olduğunu bulunca inkar edemedi) burda provakasyon yapması her şeyden önce ayıptır. yöneticilik adabına yakışmaz.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sokemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin siteniz bizim sitemizzz 22 yaşında olsamdaa sizlere yakışmıyorr....
    Eskisii gibi olacagız kuvva .....güçlü-dinamik-ses getiren

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Başka site yöneticileri üye oluyor da ortalığı karıştıramıyor. Misal senin de gidişat kötü gibi

Neyi paylaşamıyorsunuz bir anlasak. Onla gezmiş, bunla gezmiş, o foruma yazmış, bu foruma yazmış. Binin motora gaz açın daha ne. Buldunuz da bunuyorsunuz yani (genel konuştum)
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    İşsizim
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka site yöneticileri üye oluyor da ortalığı karıştıramıyor. Misal senin de gidişat kötü gibi

Neyi paylaşamıyorsunuz bir anlasak. Onla gezmiş, bunla gezmiş, o foruma yazmış, bu foruma yazmış. Binin motora gaz açın daha ne. Buldunuz da bunuyorsunuz yani (genel konuştum)

çok doğru rüzgar vursun göğsümüze, hadi motorlara
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı SHAD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oldu gordon ( sacit ) küfürmü etti , hakaretmi etti , işinize gelince krallık işinize gelmedimi demokrasi....

hani ortak tutkuydu ve bu tutku olduğu sürece herkes dostumuzdu, başka sitelerin yöneticileri üye olamıyormu bu siteye üye olanında tüm hareketleri veya yazdıkları gözemi batıyo

ne oldu sahne aynıda oyuncularmı değişti şimdi kim kimi atıyo (attırıyo )

zamanı gelecek....!!!! elbet uykudan uyanırız saati kurduk nasılsa
    Aşağıdaki linkte gordan kullanıcısının üyeliğinin niye iptal edildiğini görebilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26796

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    yaaa arkadaslar yeni sayfa dedik, temiz sayfa dedik ama ya izmir dışı kisiler ya da toplantilarda goremedigimiz kisiler(en azindan benim tanimadigim ve ismini duymadiklarim) nedense hep izmir topigine yaziyorlar...
    BBRR abi gibi pozitif yaklasanlar haric tabii...
    niye laf dokundurmaya calisiyorsunuz anlamiyorum, bunlar bence daha once ya da yeni atilanlarla alakali gibime geliyor...
    bu isten para kazaniyorlar galiba, yazmasalar olmuyor mu? neyse havalar biraz isinsin bi kac guzel geziyle cevap gondeririz artik bunlara...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

+1

Bunun dışında kendi fikirlerim olarak:
    Yanlış anlaşılmasın ama ne kimsenin yanındayım ne de kimsenin karşısındayım. Tek amacım motora binmek ve yanımda bunu yapan arkadaşlarımın olması. Azılı bir sigara düşmanı olmama rağmen kapalı yerlerdeki toplantılara bile katılıyorum ve gerçek hayatta kimseyle de bir sorunum olmadı. Genelde hayatta bir kavga olması için ya siyaset ya da para konusu olmalıdır. Tabii bunların dışında hakaret ve cinsel yaklaşımlar da olabilir. Aslında bizim olaylar çok ilginç, sosyolojik incelemeye tabii tutulması gerek. Yakında TV'ler gelip BBG evi kurarsa şaşmam. Şimdi ben kimseyle bir sorunumun olmaması konusunda kendimi bir incelemek istiyorum. Özelliklerimi okuduktan sonra BBG evi TV yöneticileri beni eve bile sokmaz, çünkü beni çok zor kavga ettirirler.

1) Liderlik isteğimi 10 sene önce bıraktım. Yani bir gruba mensupken illa başa oynamam şart değil, hatta bırak lokomotif kim olacaksa olsun, ben de vagon olayım. Tüm sorumluluğu ve zorlukları bırak isteyen ve üstlenebilecek kim varsa o çeksin. Bu durumdaki birine destek de olurum. Yani liderlik konusunda rekabet etmediğimden dolayı kavga olmuyor.

2) Hayatta ne kimseye kefil olurum ne de beni yaralayacak bir borç veririm. Böylece ödememe durumunda kimseyle bozuşmam. Demek ki bu konuda da kavga olasılığım yok.

3) Takım tutmam ve hiç bir insan grubuna fanatik olarak bağlanmam ve kişiler konusunda aşırı beklentilerim yoktur. Her zaman beklentilerimi düşürürüm. Karşımdaki insanın kapasitesi budur diye kabul ederim ve daha azını gösterirse hayal kırıklığı yaşar fakat yeni kapasite olarak bunu kabul ederim. Bu da kavga olasılığını düşürüyor.

4) Erkek olduğum için de karşı cinsin beni rahatsız etme ihtimali daha az oluyor. En azından hakkımda namus ile ilgili bir leke gelmeyecektir. Bu yüzden de kavga olasılığım yok.

5) Dedikodu yapmam demiyorum ama gruplar içindeki olaylardan 4-5 ay sonra haberim oluyor. Kimsenin arkasından konuşmadığım (en azından çok az) buradan da kavga olasılığı az.

6) Kimseye hafif de olsa laf sokmamaya gayret ediyorum. Bilirim ki o ufak laf sokma bana bir gün hakaret olarak dönecektir. İyi bu konudan da kavga konusunu kurtardık. Bazen de çok önemli konularda net konuşmak gerekir çünkü karşı taraf yanlış anlayabiliyor. O zaman da suçun olmadan hakaret yeme olasılığı var. Ama bu da bir hata çünkü hangi konularda dikkatli konuşmak gerektiğini bilmek gerekir. Ben tahminen en çok böyle bir konudan laf yiyebilirim. Burada hafif bir risk var. Şimdiye kadar olmadıysa şansım yüksekmiş denebilir.

7) Grup üzerinden para kazanmıyorum, ee zaten kavga çıkmaz o zaman.

Şimdi çok cana yakın bir kişilik sergilemiyor olabilirim ama kimseyle de kavga etmiyorum (internet forumları hariç). Uzun yıllardan sonra böyle oldum. Hayatta hep kavgacı olmak çok zevksiz bir şey. Belki de yaşla ilgili bir şeydir. 20-30 yaşındaki birisinin hareketleri benimle aynı olmasına imkan yok. Hele 35 cıvarında insan çok değişiyor.

Şimdi tersten gidersek, en kavgacı olabilecek bir kişinin profilini yazayım:
    lider özelliği taşıyan, cömert, fanatik derecede taraftar olan, bayan, dedikoducu, sivri dilli ve biraz da tüccar özelliği olan birisi. Böyle birini görürsem kesinlikle uzak duracağım.

Not: 6. maddede de belirtiğim üzere en riskli madde. Yani bu yazıyı okuyan birisi bana kızabilir ama ben neden olduğunu bile bilemeyebilirim. Bu yazıda herhangi bir laf sokma yoktur, olsa olsa en fazla yanlışlıkla bilmediğim bir konuyu ima etmiş olabilirim. Tüm olayları bilmiyorum. Ama hep kavga edilmesinden rahatsız olduğum için bir şeyler yazma gereği duydum. Çözüm de öneremiyorum, sadece rahatsızım. Sesli düşündüm.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    selim abi süpersin. senin gibi düşünse keşke herkes.

SHAD
    belliki sende eski atılanlanlardan birisin .. niye bu kadar telaşa düştünüz yaa . Mt İzmir zaten bitti size göre siz eski defterleri neden kapatamıyosunuzki.
    provoke kokan yazıların devamı halinde senin sonunda gordon la aynıdır.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Herkese selam arkadaşlar. Ben Nexus, yani Erkan. Beni bilenler bilir zaten. İzmir MT nin yeniden ve tertemiz şekilde kurulup faaliyetlerine devam etmesi içtenlikle söylğyorum beni çok sevindirir. Burada birçok kişi yokken MT İzmir'de biz vardık ve belli nedenlerle ayrılmak durumunda kaldık. MT çok önemli bir site ve ona da güzel, kavgasız, saygı dolu ortamlar yakışır. Bizlerden kimse MT içindekileri MT yi kötüleyerek çağırmaya kalkışmayacak. Buna başta ben izin vermeyeceğim

Benim de bir tek ricam site yöneticilerinden birinin bizim arkadaşlarla özel temasa geçmeyi, buluşmaya çalışmayı kesmesi.. Zaten üye sayısı kendi tabiriyle kaile bile almayacağı kadar az olan bir siteden üye çekse nolur çekmese nolur.. Herkese saygılar.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    izmirde mt adına yeni bir sayfa yeni bir dönem açılıyor dedik. şu durumda izmirdeki tüm motosiklet tutkunu dostlar bu oluşuma destek verdi. hatta site sahibi olanlar bile inşallah hayırlı olur dedi. o yüzden bence artık bizim de o site bu site kavramlarından biraz uzaklaşmamız gerekir. izmir de kurulan ve görüğüm kadarıyla çok sıkı dostlukları barındıran diğer kardeş sitelerde her zaman olduğu gibi bizim dostumuz olmalıdır. iki teker dünyasında, yaşadığımız ilde, her hangi bir sorun olduğunda yine ilk koşan bu dostlar olacaktır. geçmişte gördük.toprağı bol olsun cem kardeşimizin yoğun bakımdaki günlerinde de cenazesinde de tüm izmirli gruplar seferber olmuştu ve ellerinden geleni yapmışlardı.

motosiklet tutkudur, kardeşliktir. yolda kalınca başka bir motosiklet sürücüsünün duracağını ve yardım edeceğini bilmektir. ya da trafikte selamlaşmaktır.

o yüzden ben derim ki izmir li tüm siteler ve üyeleri dosttur dost olmalıdır. kimse o gruptan bu gruptan adam çekme gibi bir harekete girmemeli tam aksine diğer sitelerle sıcak ilişkiler içinde olmalıdır. çünkü biz izmirliyiz.

sevgilerle

Erkancım ne güzel kendini tanıtmışsın helal olsun .Cuma günü isteyen gelir ben bu grupta aktif görev almaya niyetliyim der istemeyn umursamaz ..kimseyi zorla bu toplantıya götürecek halimiz yok. çok emek harcayan arkadaşlarımız oldu bu gruba çeşitli nedenlerle küstüler darıldılar ...siz niye bu kadar panik yaptınız onu anlamıyorum.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmirde mt adına yeni bir sayfa yeni bir dönem açılıyor dedik. şu durumda izmirdeki tüm motosiklet tutkunu dostlar bu oluşuma destek verdi. hatta site sahibi olanlar bile inşallah hayırlı olur dedi. o yüzden bence artık bizim de o site bu site kavramlarından biraz uzaklaşmamız gerekir. izmir de kurulan ve görüğüm kadarıyla çok sıkı dostlukları barındıran diğer kardeş sitelerde her zaman olduğu gibi bizim dostumuz olmalıdır. iki teker dünyasında, yaşadığımız ilde, her hangi bir sorun olduğunda yine ilk koşan bu dostlar olacaktır. geçmişte gördük.toprağı bol olsun cem kardeşimizin yoğun bakımdaki günlerinde de cenazesinde de tüm izmirli gruplar seferber olmuştu ve ellerinden geleni yapmışlardı.

motosiklet tutkudur, kardeşliktir. yolda kalınca başka bir motosiklet sürücüsünün duracağını ve yardım edeceğini bilmektir. ya da trafikte selamlaşmaktır.

o yüzden ben derim ki izmir li tüm siteler ve üyeleri dosttur dost olmalıdır. kimse o gruptan bu gruptan adam çekme gibi bir harekete girmemeli tam aksine diğer sitelerle sıcak ilişkiler içinde olmalıdır. çünkü biz izmirliyiz.

sevgilerle
    cok dogru soyledin kardes, yazdiklarina katiliyorum...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    yeni sayfa açmanız sevindim arkadaşlar umarım yeni oluşum dilediğiniz gibi olur...
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

MrCool

seçim yapılacak bu yüzden bu tip ön bilgiler adaylar hakkında bilgilendirici olacaktır.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler