[MT.İZMİR] 05.01.2007 Cuma (GURUBUNA SAHİP ÇIK) TOPLANTISI
Reklamlar
-
Arkadaşlar kız arkadaşımın hafif bi rahatsızlık geçirmesinden dolayı bugün muğlaya gelmek durumunda kaldığım için toplantıya gelemedim.Umarın sorunların çözülebileceği, demokratik bir platform oluşturulabilmiştir.Herkese çok selamlar,en kısa sürede gezilerde görüşebilmek dileğiyle!!! MT IZMIR FOREVER..!
Reklamlar
-
Bende gelemedim ya kusra bakmayın ilk maaşı yedik arkadaşlarla ama yanınızdayım ;)
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
dün tam şirketten ayrılmak için hazırlanırken şşirket binası önünde tatsız bir olay yaşandı..bayan arkadaşlarımızdan birine çirkin bir saldırı oldu ve ben saat 10,30 a kadar karakoldaydım.gelemediğim için üzgünüm.özellikle böle birgünde yanınızda olamadığımdan dolayı özürü bir borç biliyorum.saygılar sevgiler
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Moderatör (forrap)
Dün gelen,gelmek isteyip gelemeyen bütün dostlara teşekkürler.
-
inşallah adil kararlar çıkmıştır bu toplantıdan.çünki bu toplantı mt izmirin geleceğini belirleyecek bir toplantı.
-
Evet arkadaşlar ben çok gelmek istiyorum ama gelemiyorum gece yolculuğu beni çok zor durumda bıraktığı için gelemiyorum.Çeşmealtı - Bornova ayrıca mesafe çok uzak. Umarım Toplantı güzel geçmiştir yine birlikte gezilere gideriz.
hepineze kazasız sürüşler diliyorum gezilerde görüşmek üzere.
-
ben de gelemediğim için özür diliyorum arkadaşlar dilerim toplantı istediğiniz gibi geçmiştir. konser çok yakın olduğu için hocamız bırakmadı :(
BÜYÜK ADIMLAR ATMAKTAN KORKMAYIN, UÇURUMU KÜÇÜK SIÇRAMALARLA GEÇEMEZSİNİZ.
-
toplantıya gelenlere tşk ederim bu arada yeni üyelerle tanıştığıma memnun oldum haftaya görşmek üzere
-
ben toplantı yapılacağını cuma akşamı saat 9.30 da gördüm.gelemediğim için çok üzüldüm.umarım herşey çözüme ulaşmıştır.
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
-
toplantıya katılan, katılamayan, yazılarıyle destek veren
tüm mt. dostlarıma sonsuz teşekkürler.
özlediğim ve göremediğim arkadaşlarımla görüşme fırsatı oldu,
buda beni çok memnun etti.
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
09.Aralık.2005 de büyük bir heyecanla üye olduğum ve aktif olmayı sürdürdüğüm tek site olan MT de motorculuğun o büyülü tutkusu ile bir çok insan tanıdım ve onları çok sevdim..sevgim ve dostluklarım büyüdükçe motor tutkusu yanında bir de MT de büyüdü benim için..Ne mutlu bana ki kaybettiğimizi sandığımız sevdiğimiz,özlediğimiz dostlarda yanımızdaydı o akşam,yani MT İZMİR için yeni bir sayfanın açıldığı toplantı akşamı....
Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim..
-
unutmadan mustafa abicim pheatonw12 cim sen gittin hemen ardından ben geldim beni kırmayıp geldiğin için tşk ederim abicim ;)
-
Temiz bir sayfa sloganıyla başladık yine öyle diyerek devam ederiz diye umuyorum
Ama şu temiz sayfaya en azından düz çizgiler çizersek
Yazımız daha düzgün, okunaklı, güzel olur demi arkadaşlar?
Biz belki çizgisiz kağıda da yazabiliyoruz ama bazen gerekiyor be...
Çizgimiz olursa kim kalemi eline alsa aynı düzlükte yazı yazıcağından...
Çizgi lazım yani...Çizgileri biri değil hepimiz çizicez ona göre Kaçmak yoook
Hep birlikte daha güzel günlere.... Toplantıya katılan herkeze teşekkürler.
-
konuştuk paylaştık. niyetimiz belli kırmak değil yapıcı olmak. katılan tüm dostlara teşekkürler. bu arada toplantı heyecanıyla sürçü lisan eylediysek affola.
-
-
selim abi fotoğraflar için teşekkürler. sigara dümanı için diyecek birşeyim yok haklısın çok duman yaptık. mümkün olduğu kadar kapı önünde içmeye çalışsamda olmadı. bundan sonra sana maske getirecem toplantılarda takman için
-
-
BBRR adlı üyeden alıntı
gordon
sacit"cim sorun değil senin sitenle bi sorunumuz yok. ama sen alınmışsın bakıyorumda
Oysa biz
MT İçinde bir yapılanma düşünüyoruz
seni neden hırs bastı ki
birincisi beni hırs basmadı barış.ikincisi sorun seninle yok. ama mt izmirle var.çünki benim sitemde üyeleri arayan yönetime gel diye ısrar edenler sizin üyeleriniz.
bu yapılanma benide çok mutlu eder.çünki kendi toplantılarımızın konusu ne hikmetse mt izmir.ben bundan sıkıldım.ama hala sıkılmayan arkadaşlar var.sizler baştan yapmanız gerekeni neden enson yapıyorsunuz.
artık bu arkadaşlarada söylesenizde isteyen istediğini yapsın.
bu arada ben hiç bir zaman kimliğimi saklamadım.sorana söyledim.böyle bir intivada uyanmasın kimsede.motosiklet sitelerine ve kullananlara sonsuz saygım ve sevgim vardır.tabii bunuda anlayana.
-
cok süper bı toplantıya benzıyordu orda olmayı cok ısterdım ama malum bursadayım... bundan sonrakı toplantılarda gorusmek uzere..
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler