Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bayram öncesi yapılan toplantıdan sonra bir karar almış ve bunu size forumdan dile getirmiştim. bundan sonra toplantılara aktif katılım sağlamayı düşünmüyordum ama yarın akşamki toplantıda madem herkes içindekileri dökecek geliyorum.
tek ricam arkadaşlar herkes kırgınlığını, rahatsızlığını dile getirsin ki sonradan yine çalkalanmalar yaşamayalım. konuşulmayan, çözüme kavuşturulmayan konular sonra yine ayağımıza dolanır. herkes kussun içindekini ve bu mevzular kapansın artık.
3 ay önce gruba ilk katıldığımdaki gibi herkesi güler yüzlü, huzurlu görmek isterim.
İZMİR MT ye de bu yakışmaz mı zaten!!
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Dikkat et sozlerine kelimelerin cok uçuk,
kaybeder seni bu sokaklar, 10 yasinda bir cocuk...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
cuma günü konser çalışmamız var biraz geç gelirim ama mutlaka gelmek istiyorum bu toplantıya görüşmek dileğiyle, bu arada herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.
BÜYÜK ADIMLAR ATMAKTAN KORKMAYIN, UÇURUMU KÜÇÜK SIÇRAMALARLA GEÇEMEZSİNİZ.
bu yazılanlara gülüyorum.çünki ben busiteyi çok seven kişilerin başındaydım.ilk üyeliğimde bundan bir buçuk sene öncesine dayanır.hatta daha fazlasına.değişen bişeyin olmayacağını düşünüyorum.nedenide çok istenen ama bir türlü gönderilemeyen kenan arkadaşımızın bu kadar kayıptan sonra gönderilmesinden bu sitenin bişey kazanamayacağını düşünüyorum.bu site 1 senedir o kadar kan kaybettiki kenan arkadaşımız yüzünde.şimdi yönetimdeki bir arkadaşımızın canı yandı diye siliniyor.acaba neden bu arkadaş bu kadar üye kaybedilirken bu tepki verilmedi.illa sizlerden bişrininmi canı yanıncamı olacaktı.
ayrıca mt izmirdeki sevgili arkadaşlar.şimdi aklınız başınızamı geldi.bu site şimdikinden daha değerli kişileri kaybetti.o zaman neden bir çözüm üretmeyi denemediniz.asıl suçlu duruma sizler düşüyorsunuz.bu kadar değerli arkadaşları kaybederek.ki bu kişiler bu siteye çok değerli şeyler katabilecek kişilerdi.ama sizler bu arkadaşlara bir iyilik yapmış oldunuz.site açmalarını ve hızla büyümelerini sağladınız.
umarım bir çözüme ulaşırsınız.ama hiç umudum yok.ne kadarda beğenmesenizde bbrr ında dediği gibi bir lideriniz yok.kenan ne kadar iyi biri olmasada bir liderdi sonuçta.zaafı kendi maddi zaafı idi.
umarım bu yazdıklarım silinmezki herkez şapkasını önüne koyup ve biraz düşünür.
ismim yazılmız saool murat abi ama malesef gelemıyorum bursada oldugum ıcın.. kusura bakmayın orda olmayı cok ısterdım artık bır dahakı toplantıya inş.
hepınıze sevgıler saygılar... umarım bu gergın ortam bır dahakı toplantıda yanı benım geldıgım toplantıda neseli bır toplantı grubu olur inş.
gorusmek uzere
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
gelsin artık şu cuma yaw çatlıcam artık allah allah istanbula gidiyordum kırkağaçtan hamdi nartın yanından bu toplantı için geri döndüm.bornovada bekliyorum artık cuma olsada saat 20 de teras cafede olayım yepyeni motorumla.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bu grubun bi sorunu yok aslında güzel geziler, toplantılar yapılıyor ki amaç da bu olmalı, ama kişisel sorunlar yüzünden sanırım olaylar biraz dramatize ediliyor..Umarım onlar da çözülür de, daha kalabalık gezilerimiz olur
::pulp::
Murat Abi ben yarına rapor aldım sabahtan ateşim vardı yarına gelmek için çalışacağım herkez kafasındaki soruları sorsun ve bunun yanında çözüm önerisini de getirsin , tarlaya ektim 8 soğan.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
değerli ve sevgili arkadaşlarım,
sanırım belirtmem gereken bir konu var.
yarın yapacağımız toplantı,
hesap sorma, yargılama, kalp kırma, eskileri ve yaşanan nahoş olayları,
gündeme taşıma toplantısı değildir.
amacımız,
MT.İZMİR in huzurlu ve keyifli, gezi ve toplantılarımızla, yoluna örnek
ve yapıcı bir gurup olarak devam etmesidir.
tek ve önemli ricam bu bilinçle toplantıya gelinmesidir.
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
bu toplantı çok yüksek katılımla gerçekleşeceğine eminim, keşke biraz daha uzun süre ilan olarak kalsaydı da duyamayanlarda duysalardı toplantının olduğunu..
çünki 200 kişiye varan bir isim listesi biiliyoruz... şimdi kanatimce bu oluşumdan habersiz olan arkadaşlarımızın kalpleri kırılacak.. çünki 15 günde bir ziyaret edenlerde vardır benim gibi... aktif olmasam bile arada açıp bakasım geliooo, dier arkadaşlarda bu önemli tarih için bir bilgi sahibi olurdu...
cuma akşamına görüşmek üzr saygılar... .. ..
ben gelmiyorum........................................ ....motorumun tekeri patladı da...bana sakın kızma murat abim seni de unuttum sanma özelden mesajını aldım abi.bence sen beni ve bizleri unuttun gibi geldi.bayramda mesaj çektim oralı bile olmadın be abiii:(neyse kambersiz düğün olurmu hiç?
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Arkadaşlar çok üzgünüm ben gelemiyorum. İşyerinden izin alamadım.
Zaten bir süredir aranızda olmadığımdan sorunun ne olduğunu bile anlayabilmiş değilim.
Bu durumda, ben büyük ihtimalle geldiğim zaman herşeyi bıraktığım gibi bulacağım
Sizlere güveniyorum, sizleri seviyorum...
Aynı fikirdeyim.
...Sergerdan...
Dostluk her gün 2-3 kere telefonla konuşmak değildir..
Dostluk bu yapılması gereğine inanılan telefon görüşmeleri sırasında diğer insanların dedikodusunu yaparak karşılıklı birşeyler paylaşıldığını zannetmek değildir...
Dostluk; dost bildiğin kişininen ince detaylarını bilme ihtiyacı ve gereği değildir...
Dostluk; dostbildiğin kişinin senin en karışık detaylarını bilmesi gerektiği değildir...
Dostluk her hafta 3-5 kere görüşmek değildir...
1 ay, 1 sene, 5 sene seni aramayan, senin de aramadığın bir insani birden bire arayıp, dertleşmek, hatır sormak istersen ve o insan da seni geri çevirmez ve sanki daha daha konuşmusun gibi kaldığınız yerden konuşmaya devam ederse, ve daha da önemlisi bu 1 ay, 1 sene, 5 sene ayrılığa rağmen bu insanın başı gerçekten sıkıştığında yardımına koşacak ilk insanlardan biriysen ve aynı şekilde onun da öyle oldugunu biliyorsan EMIN OL KI..... O kişi senin dostundur... Sen de O'nun...
" Her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir. Avucumuzu sıkmadan, gevşekce tutarsak, kum taneleri kaymaz, durur.
Avucumuzu kapatıp, sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya baslar. Bir kısmını tutmayı basarsanız da, çoğu akıp gider.
İlişkiler de böyledir. Esneklik varsa, diğer insana saygı duyuluyor ve özgürlük tanınıyorsa ilişkiler bozulmaz. Ama diğer insanı çok bunaltırsanız ilişki de yavaş yavaş bozulur ve biter.
Hayatta pek cok insanla karşılaşırsın Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz bırakır.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
şu hitlerin aldığı oy oranıyla ilgili bilgi yanlışlığı var. merak edenler burdan doğrusu okuyabilir.
http://www.marksist.com/kitaplik/onl...tizm/ekler.htm
==============================
==============================
murat abi(kuvva) topik kitlenmiş orada yazamadım
çandarlıdaki tanıştığım tüm abilerim değerli akrep ablam ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için.
SERKAN abim sağolsun böyle güzel ortamlara sokuyor beni
eğer abimiz yine atlayın gidiyoruz der ise bu akşamki toplantınıza da gelip sizlere manevi destekte bulunmak isterim
saygılarım ile tüm izmir mt deki abi ve ablalarıma ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)