25 26 haziran kefkene denize gidiyoruz
Reklamlar
-
19 Haziran 2005, 20:09
25 26 HAZİRAN TARİHLERİNDE İKİ GÜN KEFKENE DENİZE GİDİYORUM
GELMEK İSTEYEN HER KEZ KURALLAR DÂHİLİN DE DAVETLİDİR
DETAYLARI KISACA AŞŞAĞIDA VERİYORUM
KONU: 1 YOL BİLGİSİ
Yol İstanbul çamlıca otoyol giriş gişelerden itibaren yaklaşık 165 km
Çamlıca gişelerden otoyola bağlandıktan sonra İzmit kandıra sapağına kadar otoyoldan devam ediyorsunuz (İzmit otogarın olduğu sapak) (ÇAMLICA GİŞELERDEN SONRA 80 KM SONRA)
Gişelerden çıktıktan sonra 50 metre kadar devam edip ışıklarda sağa u dönüşü yapıp kandıra istikametine devam ediyorsunuz 45 km kadar ilerde kandıra girişi solunuzda kalıyor, kandıra ya girmeden kefken, kerpe istikametine devam ediyorsunuz
Buraya kadar yol çok düz ve asfaltı yeni İZMİT KANDIRA 45 KM
Kandıra yı geçtikten hemen sonra 10 km ilerde kefken kerpe sapağı önünüze geliyor olacak
Siz sağa kefken isitikametine önünüzde kalan son km yi devam ediyorsunuz
Yol gerçekten iyi virajlarla ve temiz bir asfalta sahip
Yaklaşık 5 km sonra kutyeri beldesi ve akabinde kefkene hoş geldiniz tabelasını görüyorsunuz
Kefkene girişten sonra hafif dik bir rampayı çıkınca yol 3 yol oluyor siz sağa yolun gidiş istikametine devam ediyorsunuz yaklaşık 1.5 km sonra kefken meydana geliyorsunuz
Ve yolculuk tamamlanmış oluyor
KONU :2 KONAKLAMA BİLGİSİ
Daha önceden kaldığımız sahiplerinin her zaman yakın ilgi alakasına müteşekkir olduğumuz gödek otelde kalacağız
Kaldığımız otel kefkenin tam merkezinde olduğu için etrafında lokanta pastane pideci kasap market aklınıza gelebilecek her tür ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz esnafla dolu
Otele saat 16 gibi giriş yapacağız ve akşam yemeğini saat 19 isteyen her kez le topluca yiğeceğiz
KONU: 3 KURALLAR
KURALLAR
1:Kask takmak zorunludur (artçılarda dâhil) aksi belirtilmedikçe! Ama aksi belirtilecek durumlar var
2:90 KM maksimum sürat aksi belirtilmedikçe geçmek yasaktır
2: Alkollü araç kullanmak ve alkol almak yasaktır aksi belirtilmedikçe
3: Tehlikeli araç kullanıp! Gurup sürüşünü tehlikeye sokacak tek teker yapmak stoppie yapmak gereksiz manevra ve sollamalar yasaktır
4: Yazılı olmayan kurallar da geçerlidir
YANINIZA ALIN
Havlu, terlik, bir tane kişisel bardak su ısıtıcısı(ne alırsan bir milyon tarzında basit bir şey) hazır kahve ve lipton çay biraz şeker illada saç kurutma makinesi, sabun, gerekli anahtar takımları, iç lastik, kağıt havlu, ameliyat eldiveni, fotoğraf makinesi ve yedek pil, gittiğimiz bölgede aysel aria telefon hatları çekmez bilginiz olsun zincir yağı, yedek pantolon vesaire aklınıza gelen ne ihtiyaç malzemesi varsa artık alın
KİMLER GELEBİLİR:
Yolu ve kuralları gözüne kestiren her kez gelebilir
KİMLER NASIL GELEMEZ
İstanbul da yaşayıp ta, Perşembe günü yapılacak olan toplantıya gelmeyen arkadaşlar! Gelemez
Asık bir suratla dolaşan her şeyden şikâyet eden her şeye mızmızlık yapan kimse gelemez! Gelmesin de
Motoru çok kıymetli olan arkadaşlar gelmesin derim zira yol da azda olsa bozukluklar var
Sonra geldiğine kahrolmasın
Çantasında hiç takım bulundurmadığı yetmezmiş gibi, iç lastikli motora bindiği halde,
Yanında yedek iç lastiği ya da, lastiği patladığı zaman çaresiz kalma ihtimali olan kimse gelemez
AMA EĞER İÇ LASTİĞİ VARSA ben şahsen en fazla 20 dakika da lastiği yeni iç lastikle değiştirmesi için yardım ederim
BU İÇ LASTİK İŞİ CİDDİ BİR KONU HERKEZİN YEDEK LASTİĞİNİ KONTROL EDERİM ŞİMDİDEN SÖYLİYİM dağ başında lastikçi olmaz
neyse bu kadar sanırım ama merak ettiği bir şey olan olursa bu topikte de sorabilir 0544 583 57 45 den de bana ulaşabilir ya da delimengi@hotmail.com
GEZİ PERŞEMBE AKŞAMI KESİNLEŞİR HAVA DURUMUNA GÖRE TABİ BU FORMDA TEKRAR SON BİLGİYİ VERECEĞİM BİLGİNİZ OLSUN
BİRDE SON OLARAK eğer bir gün alkol almadan duramayacaksanız hiç gelmeyin derim zira kusan eden insanlar görmek istemiyorum
Ama ortam uygun olursa hep beraber biramızı içeriz ölçüsünde ölçü her kez için eşittir! Aynıdır
Birde küçük bir hatırlatma otel ücreti gelen arkadaşlarımızın yerleşme biçimine göre 10 ila 20 YTL arasında değişecektir ve SALI akşamı toplantıda her kez den kişi başı düşen yaklaşık otel parası alınacaktır
Hatta bazı görüşmeleri yapıp gezi için belki ortalama bir fiyat da çıkarabiliriz
MUTLAKA İLAVELER OLACAKTIR TOPİĞE ama gene de isteyen merak ettiği ne varsa sorabilir
BİRDE BU TOPİĞİ OKUYANLAR EN AZINDAN OKUDUĞUNU BELİRTİRSE iyi olur zira bu konuda ciddi sıkıntılar oluyor geçen seferden bazı arkadaşlar sitem etti biz okuyamadık diye en azından bunu engelleriz
ŞİMDİ TOPİĞİ OKUYANLAR BİRAZ FAZLA KURAL VARMIŞ HİSSİNE KAPILABİLİR
AMA UNUTMAYIN Kİ BU KURALLAR HEPİMİZİN DAHA HUZURLU BİR YOLCULUK GEÇİRMESİ İÇİNDİR
YUKARDA RESİMLERİ ÖZELİKLE KOYDUM Kİ (PAZARTESİ AKŞAMI EKLEMİŞ OLURUM )
GELMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ YER HAKKINDA BİRAZ DAHA FAZLA BİLGİNİZ OLSUN
GEZİYE KATILIM ŞU AN EN FAZLA 50 ila 70 KİŞİ İÇİN ÖNGÖRÜLMÜŞTÜR
VE GEZİ HAKKINDA ÖNCEDEN BİLGİSİ OLAN VE GELECEĞİ KESİN OLAN YAKLAŞIK 20 KİŞİ VARDIR
KONU: 4 GEZİNİN SEYRİ
25 haziran sabah çamlıca gişelerden geçitken sonra 18 km kadar ilerde Kurtköy opette saat 08.00 de buluşup en geç saat 08.30 gibi yola çıkmış olacağız ve 90 km maksimum sürati geçmeden İzmit kandıra sapağına kadar devam edeceğiz (otoyoldan)
Otoyoldan çıktıktan sonra 30 dk İzmit şehell benzin istasyonun da mola verip kefkene kadar mola vermeden devam edeceğiz
En geç saat 11.00 da kefken de olacağız
Kefkende otele gerekli eşyaları bıraktıktan sonra akşam saat 18.30 a kadar her kez dilediği gibi vaktini geçirebilir
25 km mesafede sayısız sahil köyü var ve bu konuda her kez bilgilendirilecek
ŞİMDİ NERDEN ÇIKTI DİYORSANIZ 18.30 a kadar her kez dilediği gibi vaktini geçirebilir LAFI
İŞ ŞUDUR gurup halinde hareketlerde fazla vakit kaybı oluyor ve vakit gezilerde ki en kıymetli şeydir birde ortada denize girmek olunca iş değişiyor
Ama isteyen her kez kendi kafasına göre arkadaşlarla istediği gibi guruplaşabilir
Ki muhtemelen bu durum eşi ile gelen arkadaşlar içinde ayrı bir durumdur
Akşam yemeğini isteyen arkadaşlar hep beraber önceden analaştığımız lokantada (lokanta deniz kenarında )5 ytl karşılığında salata ,su ,ekmek servis ve kasaptan aldığı ne varsa lokantanın mutfağın da istediği gibi pişirttirip servisten yaralanabilir
Lokanta alkollüdür ve dışardan getireceğiniz içecekler için makul bir komisyon ödeyip servis yaptırabilirsiniz
Örnek vermek gerekirse !!!!!! diyelim ki 35 lik küçük rakı içeceksiniz bu ürün markette 10 ytl işte buna %20 gibi makul bir komisyon ödeyip servis hizmeti alabilirsiniz
Tabiî ki isteyen her Kez Lokantanın kendi menüsünden de faydalanabilir
Başka aklına uygun gibi gelen bir yerde de yemeğini yiyebilir
Hatta otelin altında bir lokanta ve kebap salonu var ordanda yemek yenilebilir bu yemek kısmı için söylediklerim öneridir KİMSE İLLADA UYMAK ZORUNDA DEĞİLİDİR
Akşam kaçta yatılacağı ve sabah kaçta kalkılacağına gurup oylaması ile karar verilecek
Ama dileyen her kez eğer topluca dönüşe katılacaksa dönüş saatine riayet ederse iyi olur
26 Haziran Pazar günü dönüş saat 16.00 da dır ama isteyen arkadaşlar kalabilir
GEZİ İÇİN PERŞEMBE GÜNÜ KADIKÖYDE TOPLANTI YAPILACAK REZENE KAFEDE GEZİYE GELMEK İSTEYEN TOPLANTIYA İŞTİRAKİ MECBURİDİR
Rezene kafe Kadıköy de bahariye caddesinde adliyeyi geçince soldan ikinci sokak köşede alaca ayakkabı mağazası var sokağın içine girince soldan ikinci binan altındadır
BU TOPİK www.endurucu.com www.gazkesmez.com www.gezginmotcu.com www.motordelisi.com www.motosiklet.net aynı zamanda yayınlanacaktır
Ve en fazla 70 kişi için düşünülmüştür ve geleceği kesin düşünülen 20 kişi var
Şartlar ve durum ortadadır
Ben bu 5 sitede okuyor ve yazıyorum ve arkadaşım olan ya da katılmak isteyen her kez gelebilir
Kimse yabancılık çekerim diye endişelenmesin ben ve birkaç arkadaşım gelen herkesle
Mutlaka ilgileneceğiz
Gerekli gereksiz tüm soruları sorabilirsiniz
Reklamlar
-
20 Haziran 2005, 02:34
SANIRM GELEN YOK
-
20 Haziran 2005, 16:45
Gelen olacaktır mutlaka delimengi. Gelecek olan arkadaşlar gelirim diyipte bir sebepten gelemeyince sana karşı ayıp olmasın diye şu an iyice düşünüyorlardır sanırım.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
20 Haziran 2005, 20:23
valla askerde olmasam gelırdım kımse yazı yazmıyo barı bız yazalım gelmeyı cok ısterdım ama olmuyoıste neyyse sıze ıyı gezmeler
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
20 Haziran 2005, 22:39
tek serhat, kardeşim benim nasılsın çok özletme kendini
aythakan,
Gelen olacaktır mutlaka delimengi. Gelecek olan arkadaşlar gelirim diyipte bir sebepten gelemeyince sana karşı ayıp olmasın diye şu an iyice düşünüyorlardır sanırım.
eyvallah dostum bakalım belki gelmek isteyen olur ama gelmeyenler için resimleride yayınlayacağım
-
21 Haziran 2005, 00:42
yaw arkadaş HERKEZ DEĞİL HERKES BE YAW... BİDE ÖLE ŞEYLER YAZMIŞSIN Kİ, BU TURUN OPERATÖRÜ BENİM SİZ GELMEYİN DER GİBİSİN.. BEN DE GELMİYORUM ZATEN..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler