İşten dolayı bi mani olmazsa bende geliyorum..
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ya erhan, o nasıl avatar öyle yaa
ben adanada buna benzer bir görüntüyle karşılaşmıştım,
gazipaşada, yine böyle bi racingin arkasındaydı.
utanç verici
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
trafikte motorlar görünmez ya. görünür olmak, hatta önündeki yolu boşaltmak için bence en iyi çözüm. yalnız böle bir artçıyı nerden bulacaz??
bende antalyada rastlamıştım bir benzerine. race de artçı ,sap sarı uzun saçlar, askılı göbek dekolte badi, alttada g-string ten az daha edepli !bir şort. emin ol motorun önündeki yollar bomboştu. arkada ise kilitli bir trafik
ehehe, benim gördüğüm görüntü de seninkine benzerdi
ama nasıl öyle motora bindiriyorlar, walla şaşırıyorum sürücülere,
pis dedikodular olur yani, bilmem anlatabildim mi
[B]ama hâââLâââ[/B]
sen sus da profilini düzelt
bir de git endurocularla takıl
[B]ama hâââLâââ[/B]
Ya ben neden Antalyadayım Burcuuuu beni nüfusuna alsana
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[B]ama hâââLâââ[/B]
ben de istanbula yerleşmeyi düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra,
öncelikle başka planlarım var, onları halledim de
[B]ama hâââLâââ[/B]
iyi o zaman temizliği hep sen yaparsın
tamam, anlaştık
[B]ama hâââLâââ[/B]
hadi ordan ( hasan valla bu son mesajım )
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
keh keh keh, mızıkçı seniiiiiiii
(hasan abi walla bu son msjım deil)
[B]ama hâââLâââ[/B]
aaa kanka sen tanımamışsın beni. toplantıda o kadar dedim; 8 de buluşup 8:30 da çıkalım diye, herkes karşı çıktı ( özellikle de yataktan kalkıp gelemeyen tequ adındaki kofti croos çu ), 7:30 da buluşup 8 de çıkalım diye karar alındı. gece 2:30 a kadar kulüpteydim geçen hafta c.tesi, tabi 5 e kadar içtim. sabah 7:30 da tek orda olan bendim ama...
[FONT="Fixedsys"]BORN TO BE WILD![/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)