Size iyi, daha dogrusu beklediginizi umdugum bir haber, "Motosiklet Teorisi" kitabim NIHAYET basildi...
Bu hafta dagitimina baslaniyor...
Umarim begenirsiniz.
Size iyi, daha dogrusu beklediginizi umdugum bir haber, "Motosiklet Teorisi" kitabim NIHAYET basildi...
Bu hafta dagitimina baslaniyor...
Umarim begenirsiniz.
Çok teşekkürler donald duck amca. Bu kitap tam da ben motor almışken çıkması çok işime geldi. En kısa zamanda edineceğim...
türkiyede olcak mı bu kitap?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Abi kitap Türkçe zaten, Türkiye'de satılmazsa ne işe yarar
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
tebrikler DD böyle bir kaynaga çokca ihtiyac vardi herkez adina teşekkürler bende raflarda görür görmmez bir tane edinecegim
Türkiye, KKTC, Azerbaycan, Kirgizistan, Özbekistan, Karabag... vs. vs....batucan adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Donald_Duck, umarım (bazı insanların belki hayatını bile kurtarıcak) kitabın, popüler kültürün içi boş kitaplarından çok daha fazla satar. hayırlı olsun
Herkes için çok yararlı olacağına inanıyorum. Parça parça okuduğum yazılar aslında bir hayat felsefesi. Sadece motor kullananlar için değil hayatın her aşamasında yapmayı planladığın olaylara uyarlayabileceğin bir bakış açısı getiriyor. Teşekkürler
DD abi hayırlı uğurlu olsun kitabını dört gözle bekliyoruz böle bir kitaba bütün motor severlerin ihtiyacı var
İdeefixe ile iletişime geçer umarım yayınevi. boylece internetten siparis veririz.
İkinci cildi icin calismaya basliyorsunuz sanırım donad duck hocam!
Bize bu kadarı yetmez.
Bu alada kullandıgınız dilin ironisi, neşesi, benzetmeleriniz falan harika. Umarım kitap haline getirirken bu esprili dili sansurlememissinizdir. Cunku motosiklet teorisi yazilarini okunur kilan, okuyucuyu ayartan, ayartinca da kolayca bazi seylerin akilda kalmasını saglayan sey sizin o ironik esprili ve bol benzetmeli diliniz.
Şu motor dunyası icin hayırlı bir iş yaptiniz, ne mutlu size.
sevgiler selamlar
tebrikler ve çook çoook tesekkürler emeginiz için. Elinize, yüreginize saglik.
Donald_Duck eline koluna sağlık hayırlı olsun merakla bekliyorum tekrar tekrar teşekkür
vay be adam olayın kitabını yazmış şimdi kimse atıp tutamaz
düşünsenize biri bi şi dedimi ben ortamın kitabını yazdım der daha ne olabilirki
Donald Duck Amcamız bu işe yıllarını vermiş. Bilgilerini bizlerle paylaşması çok güzel. Tekrar tekrar teşekkürler Donald Duck Amca.....
Hurrayyyyy..
Ellerine salık DD amca.
Hemen gidip bi tane kapalım.
Oro?!
Donald Duck amca tebrik ediyorum seni. Süper güzel bir iş yaptIn. Elinin aLtInda internet bulunmayan gencler (veya yasLILAr ?) da senin tecrubelerinden faydalanma imkanı bulabilecekler artIk. UmarIm devamI geLir..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
DONALD BEY BU HİZMETİNİZ TÜRK MOTOSİKLET TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GEÇECEKTİR. DALGA GEÇMİYORUM GERÇEKTEN ÖYLE... HERKESE TAVSİYE EDİCEM. VE OKUMALARINI SAĞLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPICAM. KENDİM DE ZATEN BURDAKİ YAZILARININ HEPSİNİ OKUMAMA RAĞMEN HEMEN ALICAM... KLENDİNE İYİ BAK...
Öhöm, kitabı az önce Beyazıt-Sahaflardan (İst.) aldım. Çok açıklayıcı ve güzel olmuş. Tüm motor alemine hayırlı olsun..
Öncelikle Donald Duck'a bu güzel çalışmalarından dolayı bir motorsiklet tutkunu olarak teşekkür ederim. Kendisinin bu güzel eserini ist-anadolu yakasında nereden bulabilebileceğimi bilen var mı? :
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)