Motosiklet Teorisi kitabı çıktı - www.sahafium.com
Reklamlar
-
21 Haziran 2005, 23:54
muvattali adlı üyeden alıntı
Öhöm, kitabı az önce Beyazıt-Sahaflardan (İst.) aldım. Çok açıklayıcı ve güzel olmuş. Tüm motor alemine hayırlı olsun..
Muvattali kitabi ilk ele geciren oldu, tebrik ederim...
Kitap sahaflarda hazirlandi ve basildi arkadaslar. Butun kitaplarin kalbi orada atiyor zaten degil mi?
Isteyenler kitabi http://www.sahafium.com web adresinden de temin edebilir.
Ilginiz icin cok tesekkur ederim.
Reklamlar
-
22 Haziran 2005, 00:03
Abi müsadenle başlığı değiştirip sabitliyorum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
22 Haziran 2005, 01:08
imza günü olacaksa haber verin bende geleyim....
-
23 Haziran 2005, 02:06
üstat hayırlı olsun kitabın çok çok sağol hemen alacağım
-
23 Haziran 2005, 02:08
Eline aklına sağlık DD. Kitabını bugün sipariş ettim. Bir de amazondan Lee Parks "Total Control: High-Performance Street Riding Techniques" sipariş ettim. İznimde datçanın çam ormanlarında okuycam ikisini de inşallah.
-
23 Haziran 2005, 08:16
Ozgur72 adlı üyeden alıntı
Eline aklına sağlık DD. Kitabını bugün sipariş ettim. Bir de amazondan Lee Parks "Total Control: High-Performance Street Riding Techniques" sipariş ettim. İznimde datçanın çam ormanlarında okuycam ikisini de inşallah.
Lee nin kitabini oku ama onun teknigi bir ileri asamadir. Kendisini taniyorum, ondan ders te aldim, pistte de beraber surduk. O body steering teknigini trafige acik yollarda ozellikle tecrubesiz- az tecrubeli kimseye tavsiye etmem.
Lee nin kitabinda baska ogrenilecek seyler de bulacaksin. Ama BS i bir hoca pistte ogretse cok daha iyi olur.
-
23 Haziran 2005, 12:50
Evet Lee nin kitabı daha tecrübe isteyen bir kitap ama benim tam öğrenmek istediğim şeyden bahsediyor. Bu yüzden senin kitabınla beraber tamamlayıcı olacaktır diye aldım. Yoksa basic skills le ilgili çok kitap vardı ama o konuda senin kitabının zaten yeterli olacağını düşünüyorum. Bir de okuyucu görüşlerinde baktım; tecrübesi çok olmayanlar da "çok yararlandık" " çok iyi kitap" falan diyince benim de işimi görür diye düşündüm. Tabi ki sınırları gereksiz yere zorlamadan.
-
24 Haziran 2005, 14:53
Admin
-
24 Haziran 2005, 16:50
-
24 Haziran 2005, 17:19
hayırlı olsunn
-
25 Haziran 2005, 08:45
muvattali, Kitabi ilk eline geciren herhalde sen oldun. Ben hala gormedim...
Begendigine cok sevindim, insallah ise yarar, yararli bir kitap olarak yirtik pirtik olup cildi dagilana kadar kullanirsiniz...
-
25 Haziran 2005, 13:42
Donald Amca. İçin gerçekten rahat olsun. Umarım kitap yakında eline geçtiğinde sen de çok seversin . Ayrıca benim aldığım kitabı da göreceksin daha, üzülme. Yani imzalarken, di mi..
-
08 Ağustos 2005, 03:20
Süper Moderatör (BBRR)
muvattali, nin mesaj sayısına baktımda sanki sadece kitabın reklamını yapmak için yazmış izlenimi edindim bilmem benmi biraz şüpheciyim
-
08 Ağustos 2005, 03:29
Böyle bir haberi görmek inanın çok sevindirici mutlaka alıcam şimdiden elllerinize sağlık,sitedeki yazılarınızı da zaten zevkle okuyorum böyle bir haberi görmek inanın çok sevindirici 2.bölüm ne zaman çıkar
-
12 Ağustos 2005, 00:10
BBRR adlı üyeden alıntı
muvattali, nin mesaj sayısına baktımda sanki sadece kitabın reklamını yapmak için yazmış izlenimi edindim bilmem benmi biraz şüpheciyim
Evet, muvattali ye satistan %10 komisyon veriyorum... :crazy:
Lahavlevela...
Herneyse..
Patatessogan kardesim, bu baski satisi tamamlanmadan cikmaz diyebilirim. Haberi begendigine memnun oldum, kitabi da begeneceginden eminim..gercekten hic de fena olmadi.
-
12 Ağustos 2005, 11:19
Valla ben komisyon almadanda reklamını yapmaya hazırım. Kullanan kullanmayan herkesinde okumasında bence fayda var. En azından bir motosiklete sahip olupda bilinçli olarak binmek isteyen yada her gecen motosiklete ic gecirerek bakıpda sahip olup olmamakta karar veremeyenler icin yararli olacagi kanaatindeyim. Tesekkurler Donald Duck
-
12 Ağustos 2005, 12:16
Donald Duck amca bu işi senden daha iyi bilen arkadaşalarda var heralde burada çamurda eksik kalmadı
-
12 Ağustos 2005, 14:31
BBRR, gerçekten çok şüphecisin, sırf mesaj sayısından nasıl böyle bir yorum yapılabilir? Biri bir ilk adına birşeyler yapıyor, birileri de bu konu hakkında düşüncelerini yazıyor, yorumlar olumlu ise ne var bunda; ille altında bir ard niyet mi aramalı insan?
Ayrıca şunu da belirteyim, ben kitabı okuduğumda henüz motorum bile yoktu ve sadece bu işe gönül vermiş bir amatör olarak yazmıştım düşüncelerimi. Şimdilerde bir 125'lik ile yola koyulduktan sonra kitabı yeniden başladım okumaya ve şimdi önemini gerçekten daha iyi anladım, abartmıyorum.. Yoksa kıçı selede, parmak uçları klavyede uyuşanların da çok ihtiyaç duyduğu bir yayın olduğunu sadece ben söylemiyorum. Geçen ay devam ettiğim motosiklet okulundan bir hoca kitabın çıktığını ilk benden duydu ve heyecanı görülmeye değerdi. Ayrıca tanıdığım/tanıştığım bu işe gönül veren tüm dostlara bu yayını tavsiye etmek benim için bir görev gibi oldu.
Uff, bu reklam daha esaslı oldu galiba, Donald Amca bu durumu da değerlendirirsin artık heralde, komisyon % 12 oldu ona göre
-
12 Ağustos 2005, 20:42
walla türkiyemiz olarak bazı şeylerde bilgilenmemiz gerekir bil hassa motosiklette italya gibi gelişmiş ve bilgili motor kullanmalıyız bence web ortamında çok güzel tebrikler
-
17 Ağustos 2005, 01:12
fener1907 adlı üyeden alıntı
Donald Duck amca bu işi senden daha iyi bilen arkadaşalarda var heralde burada çamurda eksik kalmadı
Tabii ki var. Aksini hicbir zaman inkar etmemisimdir... Hatta kitabin ilk paragraflarinda bile bu yazar... Benim bildiklerimin buyuk cogunlugu baskalarindan ogrendiklerimdir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler