geliyorum ama havalar bu kadar sert giderse araba ile geleceğiz.sizden ulaşabileceğim tel özele atarsanız sevinirim
geliyorum ama havalar bu kadar sert giderse araba ile geleceğiz.sizden ulaşabileceğim tel özele atarsanız sevinirim
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
havalar soguk bizde 4 kişi 2 motor yerine araba ile geliyoruz önemli olan birlikte güzel vakit geçirmek
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
walla bende gelmek ısterım ama benımde bayramım ılk gun el öpcem aksam dukkanda geccem calıscaz napalım.... keske gelebılseydım demıyorum... zate ne zaman buyuk bı gezı olsa gelemıyorum .... offf offf ama bı gun gelcem ..
en buyuk amac ve hayallerımden bırı oldu ızmırmtnın gezısıne katılmak ama boyle gıderse toplantıdan oteye gecemıcem......
hepınıze ıyı bayramlar vee mutlu yıllar.... ask dolu(ozellıkle benım ıcın) paralı huzurlu saglıklı motorlu(ozellıkle benım ıcın) kazasız belasız kawgasız gurultusuz sakın sessız basarılı sevınclı okuyanların derslerınde basarılı calısanların ıslerıde ılerlemelerı kasklı montlu kısaca korumalı bır yenı yıl dılıyorumm...
sevgıler saygılar ızmırmt guzel bır gezı gecırmenız dılegı ıle...
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
değerli arkadaşlar,
bu gezi mt. izmir gezisi olduğu için, mt. üyesi olmayanların,
daha önce olup ve bir şekilde üyeliği iptal edilmiş veya kendi isteği ile ayrılmış kişilerin katılmamalarını önemle rica ederim.
diğer mt. il üyelerinin başımızın üstünde yeri vardır.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
kuvva; bu gezi izmir gezisi olduğu için başka kişiler katılamıyormu.mesela ben gelmek istesem katılamıycakmıyım.
Arkadaşlar,
Şu dakika itibariyle Çandarlı dayım, hava rüzgarlı ve kapalı ama daha önümüzde 2 gün var. Gelirken Çandarlı girişinde Büyük ihtimalle Jandarma kontrolünden geçiceksiniz. Belgelerinize dikkat edin. Mesela benim sigortam bitmiş. Bu seferlik affetti. Bayramın 2. günü olurmu bilmiyorum ama haberiniz olsun. Telefonumu yazdım. Her türlü konuda arayabilirsiniz. Katılım son ana kadar kabül edilir.
son bi deneme için cıktıgım kırklareli macerasında motor son nefesini verdi yol yardımıyla istanbula geri döndü birkaç gündür serviste olmasına ragmen henüz bir işlem yapılmamıs aranızda olamıyacagım herkese iyi bayramlar ve iyi eglenceler...
gelseydin yemin ediyorum plaket verecektim sana bu havada delimisin nesin bak keyfine daha nice geziler aktiviteler olacak yol ve hava şartları çok kötü...camiaya lazımsın
bu arada ten ten mesajını aldım iki kişi geliyoruz ALLAH sağlık sıhhat versin bi arıza çıkmazsa sanada çok teşekkür ediyorumHepinizin mübarek kurban bayramı kutlu olsun nice motosikletli uzun senelere
bayramın 1. ve 4. günü hastanede nöbetim olduğu için ben ve bazı arkadaşlar bu geziye üzülerek katılamıyoruz. hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar. bizim yerimizede bolbol eğlenin.
bütün mt ailesinin bayramını ve yeni yılını kutluyorum. herkese mutlu sağlıklı yıllar diliyorum.
yeni yılınız ve kurban bayramınız kutlu olsun.foçada iyi eğlenceler size.sizinle olamadığım için üzgünüm.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaslarrrrr merhaba kendimi topladım geliyorum. benide listeye ekleyiver tentencim. bı uye tartısması var heralde ama ben ayrılmadım bu guruptan sadece sıkıntılarım vardı bılıyorsunuz hepinizi cok ozledım gezide gorusmek uzere. TÜM GURUBUN BAYRAMINI VE YENI YILINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM saygılarımla F.T.T.
evet üzülerek soyluyorum ama biz aranızda olamıycaz.. sıze ıyı eglenceler.. (yas,kedii, duslemek)
Herkesin yeni yılını ve bayramını kutlar sağlık, mutluluk, para ve gönlünüze göre motor dilerim. Hadi şu gezi olayı biraz boş bırakıldı galiba. katılımları görelim. benide ekle teytey.
arkadaşlar bende aranızda olamayacağım malesef iyi eğlenceler
Ride your way
arkadaslar ozel sebebler nedeniyle gelemıyorum... umarım ıyı bır gezi olur.. ftt
haydi izmir mt.
yokmu başka katılan
yarın toplantı yerinde görüşmek üzere
uyuya kalmayın ha
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
deer152 her yere gideer152...
bende oraya gelemsemde bi arkadasın motoruyla istanbul-kırklareli yaptık hava cok soguktu ve kaskta yolculuk esnasında kafamdan ucup gitti ve kırıldı detaylar aşagıdaki linkte...
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=14760&page=6
link calısmazsada kırklareli mt ye bakabilirsiniz...
katılım zayıf olmasına rağmen (bayram sebebiyle çoğu arkadaşımız şehir dışında yada nöbette idi )ben ve katılan arkadaşlar eğlenmedik desem yalan olur ten ten (onur) baban sazı aldımı eline döktürüyor ellerine sağlık...
kenan gelmiyeceksin sandık bi ara walla helal olsun söke'den kalktın geldin.
murat abim ve ablam bayrağı diktilermi motora gözleri kimseyi görmüyor
dağ tepe asfalt demedik güzel bi kıyı turu yaptık
weboy abi ne matrak adamsın sen yaa... battı çetmen battı hep müşteriye çalışır bu kardeşim benim..
diğer tüm katılan arkadaşlarım sizleri daha yakından tanıdığım için mutluyum...
en yakın zamanda görüşmek dileği ile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)