[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yarın kısmetse toplantıdayım
çiyan:bounce:
bugün akşam toplantıdaki mevcut yine olacak 5-6 kişi, geziye katılan 25-30 kişi.
sonra kimse demesin
efendim niye başka yere gezi olmamış da, falan filan.
gelin toplantıya, ortak karar verelim.
ayrıca toplantıya katılmıyorsunuz, sürüş düzenini bilmiyorsunuz, karıştırıyorsunuz, kopukluklar oluyor, vs
örn: anavarza gezisi (kimse alınmasın üzerine, dediğim kişiler kendilerini biliyorlar)
kınama günümdeyim de
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
beni unutmayın bende gelecem.Ama geziye katılamıcM
ehlıyetım yok
ehehe, kaç kişinin var ki
[B]ama hâââLâââ[/B]
toplantı varmı o 5 6 kişi kim boşuna gelmim ta tarsustan
toplantı bittimi yaa bilen varmı tainimiz nereye çıktı merak ediyorum
ArkadaşLar benim kanaatimce bu çarşamba topLantıLarında diger haftanın gezi pLanını beLirLemek yerine gidiLen gezide herkes orada iken diger haftanın gezisine karar vermek çok daha mantıkLı oLur.Takip ettigim kadarı iLe çarşamba topLantıLarına aşşagı yukarı genelde aynı arkadaşLar katıLıo ve bu yüzden yüzden fikir alınırken çogunlugun kararı degil azınlıgın kararı etkiLi oLuyor.Çogu kişi işi yada vakit ayıramaması ve yahut soğukdan doLayı çarşamba akşamLarı oLan topLantıLara katıLamıyor.
Benim nacizane fikrim gidilen gezide diger haftanın gezi programı beLirLensin hem demokrasiLer çogunLuk katıLımcı oLdugu sürece hayatLarını sürdürebiLirLer.Hasan beyin dikkatine
Born To Be wild,Live to Ride...
ya şaka bi yana, ehliyetsiz gelme tabii ki
[B]ama hâââLâââ[/B]
arkadaşlar 28.02.2007 çarşamba toplantısına bekleriz...
haftasonu için mersin boğsak tarafına yatılı gezi planı yapılacak,
sahil kenarındaki otantik evlerde kalma planlanmakta
(haftasonuna inşallah yağmur yağmaz)
görüşmek üzereeeeeeeeee
[B]ama hâââLâââ[/B]
işte şimdi senden çook gıcık aldım burcu
tam bnm ankaraya gittigim hafta yatılı gezi yapıosunuz....
walla dicek hiç bişeyim yok...
ama akşam klübe gelecem inş...
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
ooo cok güzell yaaa otantık otantik eğlenirsiniz cok gelmeyi isterdim ama ogün cicek sulucam
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)