Arkadaşlar bende geliorum kesin heralde...Biraz geç katılabilirim belki malum izmir yollarını hala tam bilemiorum ama soora soora nereler bulunmaz ki ..
Bugün gözümün önünde bi kaza oldu zaten temkinli kullanıodum iice abarttım şimdi...20yle gelirim artık tiin tiinn
Erhamcım bu arada Cuma gecesi Bar NY a İstanbul indigo dan ve Radio Dinamo dan 2 kral Dj geliomuş...Kop kopp ARTIK!!!! AKarız ortamlara! DUP TIKI DUPP TISSS DUPP TITKI DUP TISSS
Şulecim bu arada eldivenlerin bende kusura bakma daha erken getiremedim yarın kesin getiriorum gelirken...Gecikme için affına sığınıorum
ümmetabi gerçekten özledim seni yaaa...gel artık,,manisaya bekliyom seni..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Ben hemen katılım listesini yapayım şööle
tess +2
babyface
kamberhan
speedygirl şule
yas
düşlemek
kedi
tenten35
dondurmania
taner_k
racing iski
mecit +1
belifeless
okram
karakız
ümmet perkitan
MNY 46
candyksk
uglychild
forrap
amonghtus
pelline
Var mı arttıran
Unutmadan söyliyeyim. Erhan Kaskımı getir. Getir kasmı getir. Bak söylediğin şeyi unutmayasın. Sonra MT İzmir Rtük tarafından kapatılmasın 16 Yaş altındaki çocukların ruhsal yapılarını bozucak yayın ve eğlem yaptığımız için Ben dememdim,sen dedin. Ona göre
Akşam görüşmek üzere...
TESS çok geçmiş olsun,umarım ilgili merciler bu konuda üstüne düşeni yaparlar.
Akşam 7:30 gibi sizin orada olacağım Nezih bey Nezih sen ne adamsın ya,yük oluyorum diyip durma ikide bir görende sırtımda taşıyorum sanacak7:30 da görüşürüz...Cep telin açık olsun ve mümkünse uyuma
son liste huzurlarınızda
TESS +2
BABYFACE
PELLİNE
KAMBERHAN
SPEEDYGİRL ŞULE
YAS
DÜŞLEMEK
KEDİ
TENTEN35
DONDURMANİA
TANER_K
RACİNG İSKİ
MECİT+1
BELİFELESS
OKRAM
KARAKIZ
ÜMMET PERKİTAN
MNY 46
CANDYKSK
UGLYCHİLD
FORRAP
AMONGHTUS
BART
ne güzell baya kalabalık olcezzz
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
sen ne diyosun kanka yaaa kopmak ne kelime dağıtırız ne varsa aşka dair barda diskodabiliyosun bensiz bar olmaz.walla gidelim kanka yaaaa...
tamam be getireceğiz heralde yanında da hediye olarak moto-gen kaskı getiricem.unutmadım aklımda.ne dediysek o ağzı olan konuşuyo yaaa
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Şulecim bu arada eldivenlerin bende kusura bakma daha erken getiremedim yarın kesin getiriorum gelirken...Gecikme için affına sığınıorum [/QUOTE]
erkut cum ayıp ettin böyle şeylerin lafını bile etme. eldivenler kalabilir. önemli değil. kız arkadaşın çok tatlı bir hatun benden çooooooooook selam ona.
sevgiler
Güzel bi toplantı oldu.
herkese teşekkürlerrrrr.
tüm arkadaşlara selamlar işlerimin yoğunluğundan ve yorgunluğumdan gelemedim bir dahaki sefere inşallah...
yağmurdan dolayı gelemedim. herkesten özür diliyorum.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
nöbetim uzamadı ama çok hastaydım çarşamba görüşmek üzere
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
fotoğraf da çekilmişti
hani amaaa
hakkaten resimler nerde yahu
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Evet resim bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)