17.12.2006 [Adana MT] İskenderun Arsuz Gezisi
Reklamlar
-
15 Aralık 2006, 19:16
Merhaba
Arkadaşlar yolun uzun olması sebebiyle bazı arkadaşlar gelemiyeceklerini söylemişler. Elbette saygı ile karşılıyorum. Herkesin bütçesi buna uygun olamayabilir veya motor deneyimi olmayabilir. Burcu arkadaşımıza söyledim Eyner gezisini planlayıp yapacak. Ayrıntıları ondan öğrenebilrsiniz. Muhtemelen gene aynı saatde toplanılıp aynı saatte hareket edilmesi gerekir. Ben birkaç öneride bulunayım. Eynerde güzel balık ve et lokantaları var. Pazarlık edin mutlaka. Yola da dikkat edin. Akşama kalmayın Kozan - Adana yolu çok tehlikeli oluyor.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
15 Aralık 2006, 19:19
arsuz gezisi gibi sabah 8'de çmsk önünde toplanılacak.
arsuz'a gidenler arsuza doğru, eynere gidenler eynere doğru yola çıkacak 08:30'da.
ben çmsk önündeki mangalı yellicem
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
15 Aralık 2006, 19:33
-
15 Aralık 2006, 19:52
Merhaba Adanalı motordelileri (bendeniz de Hatay?Reyhanlı'daki Osmaniyeli motor delisi öğretmen )
Yahu iki saattir okuyorum, okuyorum, sürekli çekişme halindesiniz, sürekli birbirinize sitem ettiğinizi gördüm. Nedir bu sitem, nedir bu çekişme, motosiklet kardeşliği nerede kaldı? Neden bir ortak noktada buluşamıyorsunuz? Bir kişi lider olsun, herkes ondan dinlesin bari.
Bütün bunlar işin şakası, iki hafta önce biz de Reyhanlı-Kırıkhan-İskenderun-Arsuz-Samandağı-Antakya-Reyhanlı ringi yapmıştık. Arsuz ile Samandağı arasında yaklaşık otuz kilometrelik bir toprak yol var, kıyıdan. Deniz,orman ve vahşi tabiat. Endürocular için bol uçurumlu bitirim bir yer.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
15 Aralık 2006, 20:01
buyur abi adanaya bekleriz, ya da yaza doğru arsuz samandağ geçişi yapalım
-
15 Aralık 2006, 20:18
Hasan abi kusura bakma; biraz su koyveriyo gibi oluyoruz ama malum, bizim çinçançon lardaki ufak bi sorun, en az 30 dk mızı alıyor. Kızıldağ buraya en fazla 80 km uzaklıkta ki, orda 2 saat boyunca rahatlıkla sucuk pişirme, dinlenme, cross yapma imkanımız oldu (daha fazla zamanımız olsun isterdim). lakin en az 6 saat sürecek bu yolculuk için çinçançon ları we artçı bayan arkadaşlarımızı düşünmemiz lazım (tabi kendimizi de). bence bu hafta çizgili pijama, atlet + plastik top + mangal üçlüsünü gerçekleştirelim.
@tüzemen önceki hafta da eyner diye kararlaştırıldı ama pazar günü kızıldağ a gittik. çarşamba ordaydım ve simit e gidelim dedim, ama bu kararı etkilemedi.
[FONT="Fixedsys"]BORN TO BE WILD![/FONT]
-
15 Aralık 2006, 20:22
Yahu benim yavru kaplanla Adana'ya kadar biraz zor gelinir. Yaza kadar biraz besleyip büyütelirsem ancak o zaman gelirim. Ama "bizim delimiz bize yeter, herkesin delisi kendine" demezlerse, sizle Arsuz yolunda buluşup ortak heyecanı paylaşmak isterim helbette
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
15 Aralık 2006, 20:38
hasan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:(((((((((((((
-
15 Aralık 2006, 21:21
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
15 Aralık 2006, 22:45
aloooooooooo.nooldu milleeeeeeeeeeeeet eynermi,arsuzmu.
-
15 Aralık 2006, 23:14
djelals, abi yarın filan tekrar haberleşelim bizim ekibe kaynak olursun hemen
gürselim, pazar sabahı saat 8 de çmsk'ya gelirsen ordan 2 grup kalkacak gibi gözüküyor, istediğine katılırsın
eyner'e kimler gidecek bu arada?
iskenderun düşünen yokmu? iskenderuna artçıya yer varmı? memleketim olmasına rağmen otoban ve hız limiti sorunundan dolayı kendi motorumu götürmeyi pek düşünmüyorum da...
-
15 Aralık 2006, 23:35
valla ben eynere bu yıl 3 kez gittim daha gitmem.
-
15 Aralık 2006, 23:52
bence Mt'ce evde oturalım bu pazar.2 ayrı grup mu olur ya
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
16 Aralık 2006, 00:15
Son dakika da nerden çıktı bu 2.lik anlamadım. madem boyle bir düşünce vardı çarşamba günki toplantıda neden dile getirilmedi ki.
Son dakika da boyle parazitlik olmaz çocuklar üzgünüm. demekki bu pazar geziye gidilmeyecek gidilse de belki 3-4 parçaya ayrılmış olunacak.yol 6 saat değil 2.5 saat sürecekti molalarla birlikte. ammada abartmışsınız yani.
Herkese iyi eğlenceler umarım güzel geçer geziniz çocuklar.
-
16 Aralık 2006, 00:31
Tequ adlı üyeden alıntı
bence Mt'ce evde oturalım bu pazar.2 ayrı grup mu olur ya
ayrı grupyok kardeşim..yolu uzun bulup kısa plan yapıldı sadece bu...
hmm bide ehliyet sorunu olunca rota deişti.
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
16 Aralık 2006, 00:45
abi olur mu ya . kaç kişiydik kaç kişi kaldık..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
16 Aralık 2006, 00:53
yanlış yormlşar yapıldı....kırılanlar oldu.
-
16 Aralık 2006, 01:19
ya kıirmayalım üzmeyelim birbirimizi kimse evde filanda kalmasın, pazar sabahı 8 de herkes klüp önünde toplansın özellikle de gecikmeden toplanalım ki kararlar alalım birliği bozmamaya çalışalım, durum bu haldeyken bakalım çmsk'dan kaç kişi katılacak bizden kaç kişi katılacak bi bakalım, dimi ama ya sabah toplanıp cierimizi yiyelim çayımızı içelim , güzelleşelim
-
16 Aralık 2006, 01:48
walla herkesin kendine göre haklı olduğu yanlar var.
Sertaçın da dediği gibi pazar sabahı 8'de çmsk'da buluşalım, ortak karar verelim.
çok çok 2'ye bölüncez : arsuz-eyner diye.
gönül isterdi grup bölünmesin ama yapacak birşey yok :(
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
16 Aralık 2006, 02:32
bu bölünme lafınıda kullnmayalım lüften ya...ne bölünmesiiiiiiiii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler