Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

17.12.2006 [Adana MT] İskenderun Arsuz Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    bende otobandan gitme taraftarı degilim..oldukça sıkıcı ehliyetsizler gelmesin die birşey konuşmak bence yanlış..birlikte olaktan zevk aldıgım ve kardeşim dedigim çook insanın A2si yok..en son motoru baglananda erturul kardeşim...keşke eski yoldan gitsek
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı racer_caner001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğrudur erkanın öyle şeyler yaptığını duydum ama gidip net bi şekilde konuşurum baktım çıkarıyolar ek masraf alternatif çok.öyle yada böyle alacaz bakalım olmuyor belgesiz ya.martta da makinemi alırsam o zaman ehliyetsiz hiç olmaz en iyisi şimdi alayım aradan çıksın.saolasın burcu.demek ambulans şoförü ha...hala sürüyormusun
    zevk için yapmıştım zaten, şehiriçinde koca makineyle hız yapma egomu tatmin ettim, bol bol şehirdışına gittim, doydum ve bıraktım...
    (hatta araba sürmekten kus geldi artık, işte o zamanlarda motosikletimi aldım)

ambulans şoförlüğünü yaptığım özel hastane de yabancının deildi zaten
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Motosikleti
    ambulans şoförlüğünü yaptığım özel hastane de yabancının deildi zaten [/QUOTE]

BnMde Annemin Hatanesi olsa bende şöför olurdum zaten

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    berker arkadaşımızın üşengeçlikten koymadığı "gecikmiş" şırdan ve cross fotolarını Adana MT başlığı altında yayınlicam birazdan..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    yok tequ gezi yazılarında yayınliican
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Motosikleti
    4x4
    ya gezi yazılarında yayınlanacak bir konusu yokki.. ayrı ayrı konular..
    parrkura crossa gittiğimiz-şırdandaki resimlerimiz-senin servisteki resimlerin nası gezi bu böle?
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    ahaha, seni ariicam az sonra, tabi berkeri de

ben çıkıom...

www.motosiklet.net = msn'iniz, herşeyiniz
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Motosikleti
    4x4
    beni nie arican? ayrıca nası bi cümledir o yaw hiç bişi anlamadım..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    berker arkadaşımızın üşengeçlikten koymadığı "gecikmiş" şırdan ve cross fotolarını Adana MT başlığı altında yayınlicam birazdan..
    nie beni burda rencide etmeye çalışıyorsunki??
    üşenme olayı değil zamanım yoktu arkdaşım..olsa nie yayınlamim

Motosikleti

hadi sahlepeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(salep mi acaba gerçeği)
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Motosikleti
    10mb kalmış resimlere çıkıosun ya...aferinsana....bende yatıom len
    yok sana resim fln

Motosikleti
    4x4
    ya abicim çıkmıyorum
    evde bile değildim.. bağlantı kopmuş :(
    nyse artık yarın yollarsın
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni nie arican? ayrıca nası bi cümledir o yaw hiç bişi anlamadım..
    boşver, 2 defa aradım tlf kapalı
    [B]ama hâââLâââ[/B]

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    abi napmışınız gezi başlığı tam msn olmuş ha

iskenderun benim memleket oluyo bari biraz anlatim size, eski yoldan konvoy halinde gitmek tehlikeli olur tek gidiş geliş ve kamyonlar tehlike yaratır, yolda kroslar için çok fazla eğlencelik parkur yok sayılır, otobandan gitmek daha mantıklı olur , veya karataş yumurtalık yolundan gidilebilir ama yolun durumu hakkında pek bi bilgim yok racinglere uygun olmayabilir....

iskenderuna gidiş geliş ve orada geziş yaklaşık 400 km olur diye düşünüyorum, yemek yiyeceğimiz yerle yarın gidip bi fix fiyat çıkartmaya çalışcam, menüyüde haber ederim size,
    ehliyet konusunda net birşey söyleyemicem 5 yıldır git gel yapıyorum, bu yaz 6 7 kez motorla gitgel yaptım ehliyet kontrol hiç görmedim otobanda, iskenderun veya adana şehir içinde ehliyet kontrolu olasılığı daha yüksek diyebilirim,

bu hafta çmsk'dan ve bizim ekipten kimler gelecek? ben motorumu çıkarmayı pek düşünmüyorum ben ve kız arkadaşıma yer varmı? tek scooter olmak istemiyorum da...

neyse yarın sorularınız beklerim hade ii geceler hepinize

Motosikleti
    karataş-yumurtalık yolu temiz değil,

ama adana-yumurtalık köy yolu temiz ve kestirme (55km)

fakat yumurtalıktan ceyhana geçilecekse +20km = 75km oluo.

e-5 veya otobandan ceyhan yapmak daha mantıklı
    [B]ama hâââLâââ[/B]

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende otobandan gitme taraftarı degilim..oldukça sıkıcı ehliyetsizler gelmesin die birşey konuşmak bence yanlış..birlikte olaktan zevk aldıgım ve kardeşim dedigim çook insanın A2si yok..en son motoru baglananda erturul kardeşim...keşke eski yoldan gitsek
    Şimdi olayı başka yöne çekmek yanlış olur. İsteyen gider istemeyen gitmez. Kimseye zorla hadi sen geziye geleceksin ya da gelme kardeşim nereye gidersen git diyemezsin. Tercih herkesin kendinindir.
    Dedim ya herkesi kardeşim gibi görüyorum.ama zarar gelmesini istemem. Motora biniyorsan kardeşim nasıl kendi emniyetin için koruyucularını takıyorsan ehliyetsiz de binmeyeceksin. Bu şuna benziyor başını örtmüşsün ama mini etek giymişsin.Arabaya ehliyetsiz binebiliyor musun? binsende kendini riske atarak. her an yakalanacağım diye korkuyla.
    Aksilik ya işte hep bir eksiklik olduğunda karşına çıkar olumsuzluklar.

Eski yolun çok kalabalık ve güvensiz olduğunu daha önceden belirttim.üstelik kalabalık motor grubu için daha fazla tehlikeli.Trafiği aksatırsınız.Krosçular için zaten farketmiyor her ikisi de asfalt, yani onlar için cazibesi yok eski yolun.Diğer bir konu sırasıyla Erzin-Dörtyol-Payas-İskenderun güzergahından giderseniz (eski yolu kastediyorum) her ilçenin ekibi yol kenarında bekliyor ki boyle kalabalık bir grubu gördüklerinde önlerinden kuzu kuzu geçeceğimizi kimse garanti edemez.
    son gunlerde hemen hergün gidip geldiğim için söylüyorum.
    Burcunun dediği Karataş-Yumurtalık köy yolunu bilmiyorum onun için de yorum yapamam.
    Ben fikrimi soyluyorum uyup uymamak size kalmış.

Bu arada bu sayfa resmen geyik muhabbetine dönmüş. Lütfen özel yazacaksanız buraya yazmayın ozel mesaj yollayın ki burası kirlenmesin. bakıyorum da ortak fikrini soyleyen de buraya yazmış birilerine laf soyleyende buraya yazmış.
    Hasan sen burayı takip ediyorsundur mutlaka. Lütfen bir düzenleme yaparsan sevinirim.Gereksiz yazıları yoket rica ediyorum.
    Fikrinizi söyleyebilirsiniz saygım var.çünkü bende fikrimi söylüyorum.ama özel şeylerinizi özele yazsanız amacından uzaklaşmamış olur topic.
    Hepinizi seviyorum.

Motosikleti
    4x4
    Alıntı kayasertac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi napmışınız gezi başlığı tam msn olmuş ha

iskenderun benim memleket oluyo bari biraz anlatim size, eski yoldan konvoy halinde gitmek tehlikeli olur tek gidiş geliş ve kamyonlar tehlike yaratır, yolda kroslar için çok fazla eğlencelik parkur yok sayılır, otobandan gitmek daha mantıklı olur , veya karataş yumurtalık yolundan gidilebilir ama yolun durumu hakkında pek bi bilgim yok racinglere uygun olmayabilir....

iskenderuna gidiş geliş ve orada geziş yaklaşık 400 km olur diye düşünüyorum, yemek yiyeceğimiz yerle yarın gidip bi fix fiyat çıkartmaya çalışcam, menüyüde haber ederim size,
    ehliyet konusunda net birşey söyleyemicem 5 yıldır git gel yapıyorum, bu yaz 6 7 kez motorla gitgel yaptım ehliyet kontrol hiç görmedim otobanda, iskenderun veya adana şehir içinde ehliyet kontrolu olasılığı daha yüksek diyebilirim,

bu hafta çmsk'dan ve bizim ekipten kimler gelecek? ben motorumu çıkarmayı pek düşünmüyorum ben ve kız arkadaşıma yer varmı? tek scooter olmak istemiyorum da...

neyse yarın sorularınız beklerim hade ii geceler hepinize

sertaç ağzını öpeyim ya en olumlu konuşan sensin herkes korkuttu beni polis polis die ayrıca tek scooter ol ne oluki fark yaratırsın işte
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Tamam ben şimdi Ceyhan ve Dörtyol Bölge trafik istasyon amirlerine haber veriyorum otobanı da tutsunlar :=)) nasılsa arkadaşımız kırmazlar bizi.

Motosikleti
    HONDA 600RR
    oraya inş gelecem bi gun
    ama yarın ama 20 yıl sonra ama kesin gelcem o zamanb gorusur arkadaslar
    [CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
    ::evil::[/CENTER]

TT532 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaw arkadaşler ben gelemiyorum, hafta sonu sevgilim geliyorda
    Aslında onuda getirmeyi istiyordum ama gelişi kısa, gezi uzun olacak hem kask falan.. neyse işte ben gelemiyorum, Ben olmadan kumda crosssss zevkli olmaz şöyle balinamla bir uçsaydım ahhh ah..
    ve son olarak aman kameralara yani cemil e dikkat!!!!!

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler