yaylalar iyidir bolca tepe dağ taş içerirler
yaylalar iyidir bolca tepe dağ taş içerirler
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Slm,
Son dakika da bir şey çıkmazsa bende katılabilirim...
Otoyol olabildiği kadar sakindir pazar günleri, gidişte dönüşte sorun olmayacaktır. ancak yemek olayını nasıl halledeceğiz bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim...
Herkes kendi azığını mı alacak yoksa bir resturanda mı tıkınmaca yapacağız?
ehliyeti olmayanlar da gelmesin arkadaşlar. Ben 2 kez otobanda ehliyet ve sigorta kontrolu yaparken rastladım.
@ azimuth
orda balık yiicez
@ tüzemen
ehliyeti olmayanlar plakalarını çıkarsınlar, kaçmak için
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
@azimuth Yemek yenecek mekanı ayarlıyoruz. Birşey getirmene gerek yok.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
şaka bi yana çoğu kişinin ehliyeti yok ki
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaşlar motoru sattım az kaldı ben gelecem hemde bomba gibi.tüm adana mt camiasına selamlar hepinizin ellerinden öpüyorum
benim size bir sorum olacak adana mt deki tüm arkadaşlarda a-2 var mı yok mu bi söyleyiverirseniz sevinirim.az kaldı az hepinize iyi eğlenceler
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
A2 si olmayana arkçı olabilirm şaka bi yana yol uzun yaff cros la biraz zor oljak
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
E+A2 mevcut
[B]ama hâââLâââ[/B]
e mi naptın sen kız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
A2'yi alırken onu da aradan çıkartim dedim
belki hiç gereği olmicak ama dursun işte
[B]ama hâââLâââ[/B]
dün toplantıya katılamadığım için üzgünüm arkadaşlar. ama pazar günü tabiki beraberim sizlerle.
fevri yarın senin motor gelecekmiş diye duyum aldım. bugün kargoda olması gerek.pazara yetişebilir sanırım.
1 e 10 bahse girerim 9 dan evvel çıkmayacağız yola....... arkadaşlar buluşma saatine lütfen biraz özen gösterelim.
poahahah,kamyon bulamam da ambulansla eşlik etcem
(ambulans şoförüydüm de ben)
[B]ama hâââLâââ[/B]
O dedi bu dedi ile eğer ehliyetini almamışsan vede hala motora biniyorsan ne diyim sana ben şimdi.
Kimsede yok demekle kendini mi kastediyorsun .ben motorumu aldığımın ertesi haftası müracaat ettim ve ehliyetimi aldım. Yeni motorcu da olsanız ehliyetsiz ve kasksız binmemenizi tavsiye ederim.
gideceğimiz yere çıkan başka bir yol varmı? yolun zorlu falan olması önemli değil polissiz olsun yeter.. yada otobandan gitmek zorundamıyız?
o değil, ehliyetsiz arkadaşlarım gelmesse gezi yapamazsınız
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)