bende geliyorum işallah ders çıkışı
3e yetişemesemde en geç 5 falan orada olurum sanırım
sonrada 10 otobüsüyle istanbula geçicem
bende geliyorum işallah ders çıkışı
3e yetişemesemde en geç 5 falan orada olurum sanırım
sonrada 10 otobüsüyle istanbula geçicem
GELMEK ISTERDIM AMA ACILARIM VAR HERKEZE IYI EYLENCELER GIDISIM SUSKUN AMA DONUSUM MUHTESEM OLUCAK BUNA INANIN HERKESE COK SAYGILAR ARKADASLAR TAKRIBEN IKI HAFTAYA HERYERDE VARIM
ist olsa idi hebinizi geçerdin deee izmirde imiş
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
bende geliyorum.... (basak)
arkadaşlar malesef bu akşam antalyaya yola çıkıyorum sizinle olamayacağım. ama gönlüm sizinle iyi eğlenceler.
ayrıca çok sevdiğim iki arkadaşıma bir mesaj yolluyorum
mesajım şu:
Bİlmem Anlatabİldİmmİİİİİİİ
bornovadan yolu geçen olursa özkanlar migrosun ordan hareket edebiliriz
Ride your way
ben o saatlerde pazartesi sabahı için sınava girmek üzere sunumumu hazırlıyo olucaam.
büyük bi sunum vize için.
ya zaten hep böyle oluyo en güzel organizasyonlara katılamıyorum.
bu kaderin bi oyunu muuuuuu.
arkadaşlar iş dolasıyla aranıza katılamadım..umarım çok eğlenmişinizdir...sizleri seviyorum...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Fotoğraflar süper valla. Eline sağlık hedowich .Kazananların kim olduğu hakkında söylentiler var galiba. Ama en çok spin atanın km olduğunu sorarsanız veya lastiklere deymeden üstünden atlama şampiyonu kim diye sorarsanız onu söyleyebilirim
Güzel bi etkinlik oldu. Bi dahakine görüşmek üzere arkadaşlar
Erguncum,fotolar için teşekkür ederiz.. Katılım gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkürler.Çok keyifli bir organizasyondu.. Üç tur ayrı ayrı katagoriler yarıştı..gülmekten koptuk valla.. Tekrarını bekliyorum.Sevgi ve saygılarımla..
Sevgili Ferhat,gözlerimiz seni aradı..en kısa zaman da görüşmek dileğiyle..
Şulecim,Antalya daymışsın..dönüşünü bekliyoruz.hayırlı yolculuklar.
evet arkadaşlar mt izmir olarak yine harika bi organizasyonn gerçekleştirdik. çok harika çok eğlenceliydi.. en eğlenceli kısmıda benim arabayla laztiklerin üstüne çıkmam dı nasıl becerdim bilmiyorum
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
rica ederim arkadaşlar ablacım ismim erkmen olucaktı hiç sorun değil ama ergunda ayrı bi hava verdi
Ride your way
arkadaslar super olmus ellerınıze kollarınıza saglık ben suanda afyondayım iş icin geldım carsamba izmire donecegım ah su mart gelsede motorumu alıp aranıza katılsam motorsuz olmuyo ya sızlerı gorunce ıcım gıdıyo herkese selamlar gorusmek uzere
Arkadaşlar bayaa eğlenmişsiniz gene...Ben gelemedim annem geldi istanbuldan beni ziyarete Bırakmak olmazdı kadıncağızı yanlız başına...bi dahaki sefere artık...Eee sıralamayı yazmamış kimse,kim oldu mt izmirin gururu..?
erkmencim fotolar için çok sağol mükemmel olmuş.yarışın galibinin kim olduğu o kadar önemli değil sonuçta dostluk ve hızlı giden go-kart aracı kazandıama izmir mt nin gururu yine zoru başarıp guiness rekorlar kitabına girmeyi hedefleyen burcu(karakız)idi.bundan sonraki hedefi üstüste 20 adet lastiğin üzerine go -kart aracıyla uçmak olacak.şimdiden başarılar dengesiz arkadaşımdengesiz diyorum sen tam bir pist canavarısın yanlış anlama trafik canavarı değil napıyodun ya kızım eziyodun bacakları alıp götürüyodun ya benim.tabi suç bende bir bayanın kullandığı go-kart aracının önünde yalı kazığı gibi dikilirsen olacağı odur.işin şakası güzel oldu iyi kapışmalara sahne oldu bu etkinlik.murat abi senin motorun anahtarını alıcam hatırlat bana hemde yedek anahtarıyla birlikte neden diceksin?abi 2 tur bindirdim yaaaanahtarların ikisinide alırım walla.ama onur(ten-ten)beni burun farkıyla geçti diyebiliriz.2.likle yetindim ben! ama hakkını verelim onurunda şimdi bizim murat abiyle kapışmamızı fırsat bilerek arayı açtı ve bizi biraz bekledi yavaşlayarak.ee ne de olsa centilmen bir yarışcı olduğunu kanıtlamış oldu.ama bu sayılmaz millet haftaya bi daha yapıyoruz acayip içimde ukte kaldı ya.herkese sevgiler,saygılar...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
süppersiniz...imrenerek izliyoruz
fotolara yetişememişim ama olsun
güzel etkinlik oldu.tekrarlayalım bence.
Fotoğraflar güzel bi pazar olduğunun kanıtı.Hele kask ve ekipman sanki gerçek karting yarışı gibi gösteriyo helal olsun size
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
arkadaslar yine supersiniz .... aglicam simdi burada gurbet ellerde ...
bu arada kara kiz.........kirmizi kiz olmus sonra o saclari savurucam diye lastiklere bindirmis
bu hafta sonu icin selanik e gidelim diyenler elleri goreyim elleriiiiiii
sevgiler,
'''''mt izmir'''' de size bi yazim varrr...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)