Merhaba
06 Aralık Çarşamba günü Çukurova Motor Sporları Kulübünde saat 20:00'de buluşuyoruz arkadaşlar. Herkes araştırma yapsın alternatif rotalar çıkaralım. Güzel bir gezi planlayalım.
Yoklama alıcam herkes gelsin
Görüşmek üzere.
Merhaba
06 Aralık Çarşamba günü Çukurova Motor Sporları Kulübünde saat 20:00'de buluşuyoruz arkadaşlar. Herkes araştırma yapsın alternatif rotalar çıkaralım. Güzel bir gezi planlayalım.
Yoklama alıcam herkes gelsin
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Çarşamba günü görüşürüz, herkes motosikletiyle gelsin akşam akşam adanayı inletelim
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
inletelim de,
yağmur yağmaz inşallah, ben yağmurda gelemem motorla
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
müsait olursam bende gelirim, yağmur çamur fark etmez
tamam ozaman görüşürüz çarşambaya
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Makine selam,karboğazı gezi fotoları bir harika,dediğin gibi bu bu vatan için nesıl mücadeleler verilmiş,gitmeden de oraya gitmiş gibi oldum.
Bende ehliyetimi alınca(bu hafta yazılıya giriyorum zaten) aranızda olmak isterim.Motorsikletimi geçen hafta Ç.M.S.K'dan aldım, Yamaha YBR 125 kırmızı,umarım 1-2 ay içinde havalarda iyi olursa bende kabul ederseniz gezilere katılmak isterim.
Bu arada kask konusundaki önerilerin için sağol,çok işime yaradı,kask aldım bu hafta Grex marka.(ayak üstü de olsa konuşmuştuk)
sağlıcakla kalın..
çiyan:bounce:
nerde motorun? serviste mi? haftasonuna çıkar heralde
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Halbuki en harika motor sende var Fuat.Bir güzel tamircinin eline düşsede adamakıllı tamirettirsen seni tutamaz kimse ama tabi işin ucunda maddiyatta var.
@çiyan Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanasın. Seni aramızda görmek isteriz. Kendine iyi bak.
@Fuut Abi parçaları bul getir bana ben toplayacam bu sefer motoru. Bu ne ya bi tamir edemediler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
al bi çin işi almanla karıştır belki ortaya denişik bişey çıkar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)