yolu bilen arkadaşlar , karaisalı'dan sonra kaç km bu gideceğimiz bu yer? kulüp neler getirecek bizim neler getirmemiz gerekli?
yolu bilen arkadaşlar , karaisalı'dan sonra kaç km bu gideceğimiz bu yer? kulüp neler getirecek bizim neler getirmemiz gerekli?
@ Makine
bizim arkadaşlarla 8-10 kişilik bir motorsiklet grubumuz var,
gezilerimizde 5-6 bayan oluyoruz fakat
aralarında sadece ben motorsikletin arka koltuğunda yer almıyorum
adanadaki bayan sürücüleri kastettim 'nerdesiniz' demekle.
@ Tequ
saol mali, yokluğumda yetişmişsin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
dönüş kaçta????
@hayabusa_abi sanırım en geç 7 olur da seni tanıyormuyum ben ? Kaslı bir kişilik misin?
@Bunrecu Önemli değil ama seni savunmak amacıyla söylemedim ki ben onu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Nası tanımam ya? O benim düşündüğüm kişi değil mi yoksa? şaibeye düştüm bak şimdi..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Nerede, nasıl yemek yenilecek konusuyla ilgili birşeyler yazmak istiyorum.Yemek gidilen yerde herhangi bir yerde yenilecek.Dileyen arkadaşlar kendi yemeklerini getirebilirler.Mesela evde sandviç hazırlamak gibi.
Yani, dileyen yemek işini gurupla birlikte halledebilir dileyen ise kendi yemeğini kendisi getirebilir.
sağol pazer, yarın görüşürüz deponu iyi doldur ha haracımı alcam yine
@Tequ Öncelikle ordaki et lokantalarından birinde yemek yenir. Grup karboğazı gezisini yaptıktan sonra yemek faslına geçecek. Siz yanınızda birşey getirmeyebilirsiniz. Bende getirmeyecem. ORdaki bir lokantada yiyeceğiz. Sabah geldiğinizde ayrıntılı konuşuruz.
Tüm arkadaşlar lütfen 09:30'dan önce gelsin. Yol ve gidiş hakkında konuşuruz. 10 a 10 kala motorlar çalışacak. 10'da hareket.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
canavarımı yıkattım, zincirini yağladım. çantamı hazırladım. depoyu sabah fullerim artık. yarına görüşürüz arkadaşlar.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
yoldan bi yerden bi kuzu alsak orda çevirsek filan nasıl olur?
bu hafta bi ben gelemiorum sanırım:(
nyse birdahaki sefere artık
sabah görüşürüz arkadaşlar ii geceler
-----------------------------------
Birkaç aksaklık dışında çok güzel bir gezi oldu. Herkese gösterdiği sıcaklık ve hoş sohbeti için teşekkürler.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
iyi gezdik, benim motosiklet bugün tam 288 km yaptı.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)