[izmir] bu haftaki buluşmamızı yine geçen çarşamba buluştuğumuz ve gelen herkesin çok beğendiği Tayfa Balık ta yapalım
Toplantı günümüz : 29 Kasım / Çarşamba
Toplantı saati : 20.00
Toplantı Yeri : Tayfa Balık ( Alsancak / Kıbrıs şehitleri )
[izmir] bu haftaki buluşmamızı yine geçen çarşamba buluştuğumuz ve gelen herkesin çok beğendiği Tayfa Balık ta yapalım
Toplantı günümüz : 29 Kasım / Çarşamba
Toplantı saati : 20.00
Toplantı Yeri : Tayfa Balık ( Alsancak / Kıbrıs şehitleri )
geliyorummmmm bensiz toplantı olmazzz. ya geliyorum dedim ama benim perşembe günü sınavım var o nolucakkk
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
dibimde ya gelmezsem yazıklar olsun bana orda olucam
saat 8 geç olmuyormu ? ?
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
geliyorum... 1 avrupa yakası daha feda oldu ...
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Ben geliorum heralde bu sefer bi işim gücüm yok yarın akşam...Sevgiler saygılar herkese...
geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.manisa mt........
balıklar gelio kankalar rakılarda hazır oooooohhhhhhh.....
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Ya balığı öldürmeyelim ya da çay içelim...Mekan güzel de olmuyo işte...
arkadaşlar tayfada menü fixmi???
fiyatlar nasıl bu arada??
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
hemen cevaplayayım
balık 3ytl
bira 3.5ytl
hatırladığım bunlar ama eğer kamberhan gibi balıkçıda menemen yerim yanında ayran içerim dersen fiyatlarını ona sor o bilir (kamberhancım kızma kardeş sakın yaaa )
taner ya sanki geçen haftada aynı cümleyi yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum ama gelmedinnnnnn
tabi bende varım yarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı n
yarın bende melemen yicem bu arada melemen menemen değil..!!
erhanım sevdiğini istediğini hoşlandığını yap söz yarın birlikte banıcaz ekmeği melemene herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
eyvallah kenan abim yarın hemide soğanın cücüğünü sana yedirtecem çaaaaaaat diye koyacam yumruğu masaya kıracam soğanı ortadan ikiye koksun bol bol!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
düzeltmen için teşekkür ederim kenancım
ama aşağıdaki yazıyı iyi oku
Güncel Türkçe Sözlük ile ilgili eleştirilerinizi ve katkılarınızı, sözlükte bulamadığınız sözleri Lütfen Bilgi Edinme Hakkı bölümündeki belgeyi doldurarak bildiriniz.
Eleştiri ve katkılarınız, Güncel Türkçe Sözlük ve Yazım Kılavuzu Çalışma Grubu'nda değerlendirilecektir..
Güncel Türkçe Sözlük'te Söz
menemen
isim
Yumurta, soğan, yeşilbiber ve domatesle yapılan bir yemek.
Menemen
google da türk dil kurumuna girersen güncel türkçe sözlükte melemen kelimesinin karşılığı olmadığını görürsün yukarıdaki yazı o sayfadan alıntıdır
ve ben o yazıyıda erhana şaka olsun diye yazmıştım eminim o bunu anlamıştır ve onunla aramda geçen bir muhabbettir anlatabildimmi bilmiyorum
sevgiler
teşekkür ederim düzeltmen için bilgilendirdin sağol ama erhan ile aynı MELEMENE banacağımız ekmek te erhanla beni ilgilendirir... toplantı başlığı konusunun dışına çıkmazsak iyi olur sanırım ...
bende geliyim mi biraz yol uzun olacak ama şu yeri birisi tarif etse bana bende melemen yemek istiyom
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)