MT [izmir] 29 Kasım Çarşamba Toplantısı
Reklamlar
-
ilahi yaa yzf R1 ile manisa izmir arasına uzun diyosan ne diim ki sana mecit kardeşim ve başka manisa MT den de arkadaşlar geliyor toplantılarımıza gelmene seviniriz melemen e ekmek banacaz yani
Katılım listesi
- Egeknn
- TenTen35
- Kuvva
- Aakreeep
- Rüzgar_bey
- Karakız
- Volkançimen
- amonghtus
- MECİT
- Belifeless
- speedygirl şule
- _demon_
sevgili _demon_ yer çok basit kıbrıs şehitleri caddesine gir sevinç pastanesi yanından yaklaşık 800 mt gittiktyen sonra kime sorsan tayfa balığı gösterir sana
Reklamlar
-
egeknn beni yazmamaşınnn?? ne o beni beğenmiyörmüüsün
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
ben gelemiyorum ne yazikki..herkese iyi eglenceler..tayfa balikta calisan garsona selamimi iletirsiniz
-
-
-
toplantıda görüşürüz.
sevgiler,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
menemen
Erhan bu sefer seninle MENEMEN ( erkek erkeğe men e men ) yiyelim
başbaşa zaten erkek erkeğe başka ne yenir yanında yayık ayran.
Kenan beni de yazarmısın o listeye bu arada Peluş nerede ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
tayfanın önüne motorla gelebilcekmiyiz???sevgi yolu değilmidi orası?*bide 54 YTL ceza yemiyelim
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
-
MECİT adlı üyeden alıntı
tayfanın önüne motorla gelebilcekmiyiz???sevgi yolu değilmidi orası?*bide 54 YTL ceza yemiyelim
Şöyle tarif edeyim. Liman isitkametinden gelenler için; alsancak garı önündeki kavşaktan sola dönüdükten sonra ilk sağdan girince ( yol girişinde köşede otoparkımsı bişey var hatta ) yolun sonunda tayfa balık var. Ters yönlere dikkat etmek şartıyla ordan girebilirsin
Akşama görüşürüz.
-
Katılım listesi
- Egeknn
- TenTen35
- Kuvva
- Aakreeep
- Rüzgar_bey
- Karakız
- Volkançimen
- amonghtus
- MECİT
- Belifeless
- speedygirl şule
- _demon_
- Mr.cool
- duslemek
- taner_k
- ironline
- Başak
MELEMEN yicekler el kaldırsın ben de yicem diyenleri ekliyorum tencereyle yaptıralım erkek erkeğe yeriz..
-
TAYFA balık ı bulmakta sorun yasayan olursa beni arayabilir 555 604 1977
saat 6 dan sonra tayfa balık civarında olacagım
Özgür
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
-
-
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar bir toplantı daha geride kaldı katılım gösteren tüm arkadaşlara teşlekkür ederiz ve manisadan gelen ve bir çok buluşmamızda bizleri yanlız bırakmayan
mecit ve
özlem arkadaşımıza da ayrıca teşekkürler... izmirde bulunması sebebiyle ziyaret etmeyi ihmal etmeyen
nart a da teşekkürler.. Tayfa balığa uzun zamandır giderim özellikle
ızgara sardalyasına bayılırım ama bu sefer MELEMEN yedim ve gayet güzeldi ... ellerine sağlık yapanın
Yemek seçenekleri sadece balık değil MELEMEN de yiyebiliyorsunuz..
[/IMG][/URL]
walla ızgara sını bilmemde kızartması müjverden farksızdı hüsrana uğradım
ama melemenine diyecek lafım yokk
-
01 Aralık 2006, 11:01
katılım ve katılanlar çok teşekkürler.
mt. izmir birlikte olunca nefes alıyor.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
01 Aralık 2006, 13:57
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaaa nerden yedim şu menemen midir melemen midir anlamadım ki bende neyi yediğimi?walla bi geyiktir ortada acayip dönüyo.bu furyanın başlatıcısı olarak gerçekten böyle olsun istemezdim.nedir abi herkesin içinde bi ukte olarak kalmış yani.hayatınızda hiç yemediniz mi be kardeşim yaaben yerim orda.çünkü belki ben yemedim hayatımda menemen hiç?ne çok menemen seven varmış yaa.bundan sonra grup olarak biz bağımsızlığımızı istiyoruz sayın yönetimden.izmir menemen mt olarak site açıyorum.başkentimiz yani sitenin kuruluş ve yönetim kurulunun olacağı yer ise güzel izmirimizin menemen ilçesidir.bu arada arkadaşlar içtiğim çay kursağımda kaldı abi küçük bardak çay hiç 3 ytl olur mu yaa?ben onun üzerine 10 milyar daha koyup güzel bi touring motosiklet alırım.saçmalıktan başka bişiy değil!ama bir dahaki sefere oraya tekrar gidince o garsondan tavuk kanadı istemezsem banada kamber demesinler! herkese sevgiler,saygılar...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
01 Aralık 2006, 23:25
ee resim çekmediniz mi ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler