MT [İZMİR] 02 Aralık Cumartesi Foça polen tatil köyü gezisi
-
Murat abi ben büyük ihtimalle geliorum...Yerim parasını pulunu yeter inceldiği yerden kopar
Bu arada benim bi arkadaşım askerde Focada,orda amfibi tugayı varmış yerimiz yakın mı abi oraya? Olmadı onuda alırım takılır biraz bizle kafası dağılır.Olur dimi..?
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Marina ve ben de katılıyoruz elbette
Geçerli mazereti olan arkadaşlarımızın dışındakiler mutlaka katılmalı zira bu geziler bu son güzel hava şartlarında gerçekleşecek olan son geziler her halde tadını çıkaralım imkan varken değilmi
Selamlar,
Özer
-
Selamlar,
Elbette bende ordayim
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
Katılım Listesi
- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus + 1
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak
Katılım bukadarmı diğer katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar en geç cuma günü öğlen polen e bilgi verilecek sayıyı netleştirelim...
60 km yol yahu hala yağmuru düşünüyosunuz tatlı su motorcuları sizi...
-
-
Bu arada ben +1 geliorum Kenancım,eklersen sevinirim...Görüşmek üzere...
-
bizde geliyoruz.. ben ferhatın adına soylıyım dedım..(basak)
-
1 ablam vardı binlerce km uzaklarda hep hasrettim yine hasret kaldım.... gitti ama bir abla buldum ki allah hep gönlünü hoş tutsun ablam yok demedim sıcaklığını hissettim... Hiç abim olmadı bir abi buldum ..... kaybetmeye hiç niyetim yok sevgisi bana hep yetti.. Hiç kardeşim olmadı bir kardeş buldum ki !!!
canımı kanımı son nefes ve damlasına kadar verecek kadar sevdim allah bozmasın..!!!
1,5 yıl canımı dişime taktım böyle güzel bir ailede dostlar arkadaşlar edindim allah ayırmasın...
eeeeeee sevdiğimde olmayı versin çokmu insan hak ettiğini bulur yaşarmış zamanı varsa zamanı dolacaktır....
Hafta sonu görüşmek üzere ....
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
1 ablam vardı binlerce km uzaklarda hep hasrettim yine hasret kaldım.... gitti ama bir abla buldum ki allah hep gönlünü hoş tutsun ablam yok demedim sıcaklığını hissettim... Hiç abim olmadı bir abi buldum ..... kaybetmeye hiç niyetim yok sevgisi bana hep yetti.. Hiç kardeşim olmadı bir kardeş buldum ki !!!
canımı kanımı son nefes ve damlasına kadar verecek kadar sevdim allah bozmasın..!!!
1,5 yıl canımı dişime taktım böyle güzel bir ailede dostlar arkadaşlar edindim allah ayırmasın...
eeeeeee sevdiğimde olmayı versin çokmu
insan hak ettiğini bulur yaşarmış zamanı varsa zamanı dolacaktır....
senin sevgin ve saygın, seni sevdirdi ve hiç yitirmedin,
gerektiğini gerektiği zaman yaptın, bizde seni seviyoruz.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
bende sizi akşam görüşürüz..
-
gelmezsem yazıklar olsun banaaa ben ve aşkım geliyoruz.. bizim odamız güllerle donatılsın lütfenn
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni odamda kaktüslerle donatılsın lütfen!!! giren şemsiye açılmaz varsın kaktüsde misafir olsun içime
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
eeeeeee sevdiğimde olmayı versin çokmu
insan hak ettiğini bulur yaşarmış zamanı varsa zamanı dolacaktır....
Bu lafın üzerine ben gelemiyorum demek çok koyuyor bana ama bazı vefalar vardır, yeri ve zamanı belli olmaz ödenmek için mazeret tanınmaz. Sizlerden iyi olmasın çocukluğumun her dakikasını beraber geçirdiğim, bende önemli bir yeri olan çocukluk arkadaşım askerli nedeniyle (Gaziemirde yedek subaylık sınavına girecek) İzmire geliyor. Rehberlik etmem söz konusu. Bu nedenle sizleri bu gezide yalnız bırakmak zorundayım. Arkadaşımı ikna edersem sizi uğurlamaya geliriz zaten. Şimdiden iyi eğlenceler.
-
izmir'in yabancısı olunca söylediğiniz buluşma yerlerini hiç bilemediğimden gelmeye cesaret edemiyorum ama çok istiyorum aranıza katılmayı. Soğukkuyu benzin istasyonu nerde ???? biraz tarif edebilirseniz belki gelebilirim
BÜYÜK ADIMLAR ATMAKTAN KORKMAYIN, UÇURUMU KÜÇÜK SIÇRAMALARLA GEÇEMEZSİNİZ.
-
ablacım yer çok basit karşıyakaya gelirken soğukkuyu kavşağı var karşıyaka dolmuşları oradan geçiyor zaten soğukkuyu kavşağında indiğiniz zaman benzinliği ve motorları görüceksiniz.. Yine bulamam derseniz hemen 2 motor tahsis ederiz sizin için siz yeterki gelin ve isteyin
-
teşekkürler kenan şimdi bulurum,mevki yazarsanız bulabiliyorum. Eh o zaman haftasonu beni de çekeceksiniz demekki, ben arabamla geliyorum tabi oğluşumla beraber.motorları seyretmek zevkli olacak yolda giderken
BÜYÜK ADIMLAR ATMAKTAN KORKMAYIN, UÇURUMU KÜÇÜK SIÇRAMALARLA GEÇEMEZSİNİZ.
-
Kenan cım seni hiç sevmiyorum alıcam anahtarını haberin olsun.Ne konuşmuştuk sizlerle ? Kuvvayı ve akrebi de sevmiyorum .VAMI DİECEİNİZ. Geliyorum işte isteseniz de istemeseniz de benden kurtuluşunuz yok ona göre
-
rahmi abi senin geleceğini konuştuk daha dün akşam seni çok sevdiğimizi biliyosun listeyi güncelleyecem şimdi adınızı ekliyorum hemen
Katılım Listesi
- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35 ( kanka gelemesende bizimlesin )
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus + 1
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak
- güreli
- cem.onal + 1 yakışıklı oğlu ( kızlar yandı )
- taner_k + 1
-
rahmi abi senin geleceğini konuştuk daha dün akşam seni çok sevdiğimizi biliyosun listeyi güncelleyecem şimdi adınızı ekliyorum hemen
Katılım Listesi
- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35 ( kanka gelemesende bizimlesin )
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus + 1
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak
- güreli
- cem.onal + 1 yakışıklı oğlu ( kızlar yandı )
yokya sen harbici beni beğenmiyörsünnn ...gelmiyorum
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler