Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

12 HAZİRAN MAŞUKİYE GEZİSİ...

REKLAM ALANI
    muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Her zamanki gibi çok iyiydi
    Bu arada savaş ense traşımın da süper olduğunu sayende gördüm
    Bakınız (üstten 5. resim)
    NOT: Yaptığım en yorucu yolculuktu, çünkü motorumda tankpad yoktu heheheh bu laf sana Eraaaaaaaaan
    DBTYSG

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Bu arada racing motoru olan arkadaşlara da bir iki laf edeyim (haddime olmadan)
    Belki ben biraz tırsık kullanıyor olabilirim ama şunu hatırlatayım. Araba sollarken dikkatli olmak lazım. 2 araba arasından geçerken arabalar zaten herhangi bir şey yapamaz ama motorun yanından çok yakından geçmek çok tehlikeli. Sizin yüzünüzden aynalardan gözümü alamadım. Yani motorun bir anda sağa sola gidebileceğini düşünüp iyice açıktan geçmenizi öneririm. Yanımdan cart curt geçen arkadaşlara duyurulur
    Tabi bizim de hatalarımız varsa sizlerde uyarın düzeltelim. Ben sinyalimi bile eksik etmedim. Arkamdakiler farketmiştir
    DBTYSG

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Bir pazar günü daha iyi geçirilemezdi herhalde güzel bir gezi oldu. Yolculuk birazyorucu oldu ama kesinlikle deydi katılan butun arkadaslara tesekkurler.
    Bu arada murat uzun yolculuklarda yanına alacagin pad tankpad mi

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    arkadaşlar ben de ilk kez geziye katılıyorum..istanbul uln keşmekeşinden ve yoğun iş temposundan kısa sürede olsa kurtulmak haftaya daha güzel başlamamı sağladı..biraz yorucuydu ama değdiğini düşünüyorum..
    tabi motosikletinde bir kişiyi daha taşımak zorunda olanların durumu daha vahimdi heralde..değil mi erhaaaaan

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    güzel geziydi gerçekten, ama çok yorucuydu.

Savaş , abi OGS yi okutamıyosan niye yanında taşıyosun abicim.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oh oh ne güzel eğlenmişiniz.yakında bende motorumla katılıcam işallah diyorum..

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı
    güzel geziydi gerçekten, ama çok yorucuydu.

Savaş , abi OGS yi okutamıyosan niye yanında taşıyosun abicim.
    Sabah yine geçtim, okudu

Kawasaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sadece oturduğumuz yeri çekmişiz. hani hiç gölü kimse çekmedimi
    eger kimsede yoksa ben telefonumla çektiğim görüntü kalitesi berbat resimleri koyarım bakın!!!
    Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Geçen hafta balayındaydım, yorucu bir motor yolculuğundan (Çanakkale üzerinden Assos, oradan Balıkesir üzerinden İstanbul) sonra Erhan'ın cebime attığı mesaj nedeniyle Pazar günü de sizlerle olmak istedim. Güzel bir geziydi. Yemekler de çok güzeldi. Bende de oldukça fazla resim var. Çözünürlükleri biraz yüksek olduğundan buraya koyamıyorum. Erhan'a mail atarım o Galeri bölümüne koyar.

Dönüş yolunda 4 racing gruptan ayrıldık. Ben iki kişi olmamız ve rüzgardan daha fazla etkilenmemiz nedeniyle çok fazla basamadım. Bir gün tek kişi takılırım, o zaman basarız rahat rahat. İki kişi hele de rüzgar varsa 190 km/h üzeri yorucu oluyor. Leyla arkada bana mı tutunsun, kaskı mı tutsun kızcağız zor bir yolculuk geçirdi. Murat sen kimden bahsettin? Yoksa o kişi ben miyim? Kimseye yakın geçmedim ama arabaların arasından geçmişimdir.

Dönüşte gişelerde grubu beklerken Murat benim motordan bir ses geldiğini söyledi. Bir de baktık arka lastiğe birşey girmiş pısss diye hava kaçırıyor. O nedenle grubu bekleyemedik, basıp eve gittik. Kusura bakmayın. Bu akşam lastiği halledeceğim, yepyeni lastikti valla, yazık oldu.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    CBR1000RR
    Hepiniz geçtiniz Sen biraz daha dikkat ediyordun sayılabilir. Ya dedim ya maksat suçlamak değil yahu
    Ben mesela kendimi sola atsam mı derken mutlaka arkaya bakıyordum (Dikkat hız 180km/h iken)
    Ama basmadım lafına da gülüyorum. Yukarıda allah var be el insaf Leylayı yok sayıp o biçim de bastın, ben de çağrı da kamikaze de şahit
    Hatta Leyla da
    Daha ne basacan yaavu
    DBTYSG

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Muratt
    Ama basmadım lafına da gülüyorum
    Muratcım, o zaman beni tek kişiyken gör diyeyim. Bir de altımda 1000'lik bir alet varsa o zaman göremezsin zaten Bu arada dediğin gibi motoru çok düzgün kullanıyorsun. Yol boyunca dikkat ettim hiç sinyalsiz şerit değiştirmedin Bir ara sadece gazlamak için çıkarız o zaman.

boxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000rr
    gezi keyiflydi gerçekten...her ne kadar pek grup sürüşte bulunmasam da,gene de pek kopmamaya çalıştım dersem heralde yalan söylemiş olurum

murat ın bahsettiği yakın geçen bendim...bazen kaptırıyorum kendimi...bi daha cesaret edebilrisen muratcım benimle otobana çıkmaya bilmem ama tekrarı olmaz o hareketin

600f li arkadaş ta dediği gibi 2 kişi olmasına rağmen kopmadı bizden..kendisini burdan da tebrik ederim...

ben dönüş yolundan çok keyif aldım kendi adıma...

bir daha ki gezide görüşmek üzere

masadan kaçta kalktınız ?
    ben sizden ayrıldıktan sonra akşam 8 gibi geri döndüm

Pizza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GS500
    Gezi gerçekten güzeldi.Özellikle lezzetli yemekler ve beraberindeki hoş sohbetimiz için hepinize teşekkürler.Yolculuk kısmının keyifli geçtiğini söyleyemem ama . Racing ciler için keyifli olduğu kesin

Bendeki resimlerden bazıları

Çiçek resimlerini Erhan'ın eşi (adını hatırlayamadım üzgünüm) istemişti.Umarım beğenirsin.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Bittim şu resme

Helal arkadaşlar yine imrendim size
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

sizden ayrıldıktan sonra tam buraya geldim.

bieraz dut yedim

gezdik

ve geri döndüm

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Ne güzel gezmişiniz yaw.. Ama şu uzama konusundan bahseden arkadaşların yazdIkLarIndan sonra falan yakIn zaman içinde grup gezisine katILabiLeceğime inancIm baya bi azaLdI. Ben tIn tIn gitmeye cebelleşirken gruptan koparIm heraLde. Özellikle otobana çıkınca grup yüksek hIzda seyrediyormuş gibi geLdi bana yazILanLardan.. Hevesim kIrILdI açIkçasI. Motoru aLIp biraz trafik antremanLarIndan sonra geziLere geLirim diyodum ama gaLba koLay oLmayacak o kadar
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @cenkmenderes
    sonra geziLere geLirim diyodum ama gaLba koLay oLmayacak o kadar
    Normalde tüm gezilerde en yavaş motorun takip edebileceği hızda seyir yapılıyor. Maşukiye'ye giderken ortalama süratimiz 90 km/h gibi birşeydi. Scooter sahibi arkadaşlar bile geziye katılabiliyor. Dönüş yolunda sadece 4 racing motor gruptan ayrıldı. Bu da her zaman olan birşey değil. Yani rahatlıkla bundan sonraki gezilere katılabilirsin

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Toplam 80 adet gezi fotoğrafı galeri sayfasına eklenmistir asagidaki linkten fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Fotoğraf yollayan arkadaşlara teşekkürler elinde başka foto olan varsa onlarıda yollayın.
    erhan@motosiklet.net

Maşukiye Gezi Fotoğrafları

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi ne güzel fotojenik pozlar öle yaaa

ah ah bende olmalıydım o pozlarda,valla resim çekilmek çok güzel bir duygu ve güzel anıları oluşturuyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler