12 HAZİRAN MAŞUKİYE GEZİSİ...
Reklamlar
-
13 Haziran 2005, 08:50
Reklamlar
-
13 Haziran 2005, 08:55
-
13 Haziran 2005, 11:30
Admin
Bir pazar günü daha iyi geçirilemezdi herhalde güzel bir gezi oldu. Yolculuk birazyorucu oldu ama kesinlikle deydi katılan butun arkadaslara tesekkurler.
Bu arada murat uzun yolculuklarda yanına alacagin pad tankpad mi
-
13 Haziran 2005, 11:51
-
13 Haziran 2005, 12:19
güzel geziydi gerçekten, ama çok yorucuydu.
Savaş , abi OGS yi okutamıyosan niye yanında taşıyosun abicim.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
13 Haziran 2005, 12:48
oh oh ne güzel eğlenmişiniz.yakında bende motorumla katılıcam işallah diyorum..
-
13 Haziran 2005, 12:52
danger0 adlı üyeden alıntı
güzel geziydi gerçekten, ama çok yorucuydu.
Savaş , abi OGS yi okutamıyosan niye yanında taşıyosun abicim.
Sabah yine geçtim, okudu
-
13 Haziran 2005, 12:54
sadece oturduğumuz yeri çekmişiz. hani hiç gölü kimse çekmedimi
eger kimsede yoksa ben telefonumla çektiğim görüntü kalitesi berbat resimleri koyarım bakın!!!
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
-
13 Haziran 2005, 13:05
Geçen hafta balayındaydım, yorucu bir motor yolculuğundan (Çanakkale üzerinden Assos, oradan Balıkesir üzerinden İstanbul) sonra Erhan'ın cebime attığı mesaj nedeniyle Pazar günü de sizlerle olmak istedim. Güzel bir geziydi. Yemekler de çok güzeldi. Bende de oldukça fazla resim var. Çözünürlükleri biraz yüksek olduğundan buraya koyamıyorum. Erhan'a mail atarım o Galeri bölümüne koyar.
Dönüş yolunda 4 racing gruptan ayrıldık. Ben iki kişi olmamız ve rüzgardan daha fazla etkilenmemiz nedeniyle çok fazla basamadım. Bir gün tek kişi takılırım, o zaman basarız rahat rahat. İki kişi hele de rüzgar varsa 190 km/h üzeri yorucu oluyor. Leyla arkada bana mı tutunsun, kaskı mı tutsun kızcağız zor bir yolculuk geçirdi. Murat sen kimden bahsettin? Yoksa o kişi ben miyim? Kimseye yakın geçmedim ama arabaların arasından geçmişimdir.
Dönüşte gişelerde grubu beklerken Murat benim motordan bir ses geldiğini söyledi. Bir de baktık arka lastiğe birşey girmiş pısss diye hava kaçırıyor. O nedenle grubu bekleyemedik, basıp eve gittik. Kusura bakmayın. Bu akşam lastiği halledeceğim, yepyeni lastikti valla, yazık oldu.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
13 Haziran 2005, 14:06
-
13 Haziran 2005, 14:56
@Muratt
Ama basmadım lafına da gülüyorum
Muratcım, o zaman beni tek kişiyken gör diyeyim. Bir de altımda 1000'lik bir alet varsa o zaman göremezsin zaten Bu arada dediğin gibi motoru çok düzgün kullanıyorsun. Yol boyunca dikkat ettim hiç sinyalsiz şerit değiştirmedin Bir ara sadece gazlamak için çıkarız o zaman.
-
13 Haziran 2005, 21:31
-
13 Haziran 2005, 23:00
masadan kaçta kalktınız ?
ben sizden ayrıldıktan sonra akşam 8 gibi geri döndüm
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
-
14 Haziran 2005, 00:17
-
14 Haziran 2005, 00:31
-
14 Haziran 2005, 01:52
-
14 Haziran 2005, 05:39
Ne güzel gezmişiniz yaw.. Ama şu uzama konusundan bahseden arkadaşların yazdIkLarIndan sonra falan yakIn zaman içinde grup gezisine katILabiLeceğime inancIm baya bi azaLdI. Ben tIn tIn gitmeye cebelleşirken gruptan koparIm heraLde. Özellikle otobana çıkınca grup yüksek hIzda seyrediyormuş gibi geLdi bana yazILanLardan.. Hevesim kIrILdI açIkçasI. Motoru aLIp biraz trafik antremanLarIndan sonra geziLere geLirim diyodum ama gaLba koLay oLmayacak o kadar
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
14 Haziran 2005, 10:32
@cenkmenderes
sonra geziLere geLirim diyodum ama gaLba koLay oLmayacak o kadar
Normalde tüm gezilerde en yavaş motorun takip edebileceği hızda seyir yapılıyor. Maşukiye'ye giderken ortalama süratimiz 90 km/h gibi birşeydi. Scooter sahibi arkadaşlar bile geziye katılabiliyor. Dönüş yolunda sadece 4 racing motor gruptan ayrıldı. Bu da her zaman olan birşey değil. Yani rahatlıkla bundan sonraki gezilere katılabilirsin
-
14 Haziran 2005, 11:36
Admin
Toplam 80 adet gezi fotoğrafı galeri sayfasına eklenmistir asagidaki linkten fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Fotoğraf yollayan arkadaşlara teşekkürler elinde başka foto olan varsa onlarıda yollayın.
erhan@motosiklet.net
Maşukiye Gezi Fotoğrafları
-
14 Haziran 2005, 12:01
bi ne güzel fotojenik pozlar öle yaaa
ah ah bende olmalıydım o pozlarda,valla resim çekilmek çok güzel bir duygu ve güzel anıları oluşturuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler