Gerçekten güzel bir akşamdı.Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler
Gerçekten güzel bir akşamdı.Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler
katılan tüm dostlara teşekkürler tayfa balık gerçekten çok hoş bir mekan daha sık toplanalım diyorum..
dondurmania ( onur ) araştırıp hemen dönücem sana msn demisin ??
Benim bildiğim İsviçre Sigorta yapıyor olması lazım, bunun dışında bir de şu aşağıdaki linklere bir göz at. Tabii ki sitemizde de arama yaptırırsan daha önceden tartışılan kasko konularını bulacaksındır.
http://www.ikiteker.org/images/reklam/sair.jpg
http://www.raysigorta.com.tr/control...ration=gokasko
afiyet olsun yaa okulu bırakıcam artık
Ride your way
kamberhaaaaaaaaaaaaan inanamıyorum sana yaaaa değişik bir versiyon bizim erhan. balık evine gidiyoruz hepbirlikte, arkadaş balık yerine menemen tercih ediyor, yanındada ayran içiyor süpersin ne diyim.
özgürcüm ellerine sağlık fotoğraflarda müthiş çıkmış hani
bunun dışında biz kasklarla geziyoruz özgür kravat ve takım elbiseyle 1000lik racing üzerinde cirit atıyor alsancakta.
rüzgar bey desen hepten aykırı... hem motor yok dört teker geziyor, hemde takım elbise kravat falan....bide mt nin en güzel kızlarıyla çekilmiş olan fotoğrafta aslında oyuna getirildik bilgilerinizeeeee. hiç hava yapma yani
aslında yinede herşey motor sevdası yüzünden. herkes toplantıya gelebilmek için şartlarını zorlamış. işte bu yaaaaaaa
egeknn yıllardır alsancakta geziyorum ama tayfa balığı hiç farketmemiştim. çok hoş bir ortamı vardı çok beğendim toplantı için iyiki burayı düşünmüşsün teşekkürlerrrrrr
oh ne keyif ne keyif.ağzınızın tadı bozulmasın.ben yine netten takibe devam.
bakıyorum da başlattığım akım (kravatla toplantıya gelme)bayağı tutmuş
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
İlk toplantıma katılırken de yapmıştı bunu. Motorumdan bahsediyorum. Kenan bilir ve yine yaptı beni yolda bıraktı. Aradan tam bi sene geçti. Yine bu tarihlerdeydi. Bu bi işaretmiydi yoksa ) Neyse bi dahakine.
iyi bir toplantı olmuş resimlerden belli afiyet şeker olsun bizsiz o balıkların kılçığı hiç ağzınıza batmadımı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Dün kendi kendimle çelişkiye girdim gitsemmi diye,aslını ararsanız korktum gelmeye. İki şekilde korktum ya gelir balık rakı yapar bir otelde geçirirdim geceyi,Yada evimde oturur gece yolculuğu yapmazdım .Ben evde oturmayı tercih ettim gece yolculuğuna gelemiyorum artık hepinize Afiyet olsun.Ama gezilere mümkün olduğunca katılıcam.
GİDECEĞİNİZ YERE BENİ GÖTÜRÜN ,
GÖTÜRÜNDE OTELDE YATIRIN,
SORANLARA, NE DERSENİZ DEYİN.
marmari,sten selamlar barışın hepinize selamı vaaaaar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
yine çok güzel içten ve samimi bir toplantıydı
mt. izmir hepinize ayrı ayrı saygı duyuyor ve seviyorum.
tüm güzellikler sizlerle olsun.
Güzel bir gece olmuş afiyet olsun herkeze
Gelemedim hatta topic i bile cuma gördüm :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)