MT [ İZMİR ] Kan Bağışı Kampanyası 26 Kasım / Pazar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Tüm izmir mT li arkadaşların bağışa açık gönüllülükle katılacağından eminim...
-
Kan Vermek Istiyorum. Günlük Rutin Kullandiğim Ilaçlar Var. Ne Yapmaliyim? Kan Verebilir miyim?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
Wer gitsin bişi olmas
-
-
kenan sen sağ mısın? valla msn falan açmaz oldun artık. ya da açıyosunda bizim mi haberimiz olmuyor. kızıyorum haaaaa
-
24 ü akşamı bi çay bahçesinde buluşma dileğiyle
-
racing iski adlı üyeden alıntı
Kan Vermek Istiyorum. Günlük Rutin Kullandiğim Ilaçlar Var. Ne Yapmaliyim? Kan Verebilir miyim?
kullandığın ilaçların ismini bana özel mesajdan yollarsan yardımcı olurum teşekkürler
TenTen35 adlı üyeden alıntı
24 ü akşamı bi çay bahçesinde buluşma dileğiyle
sen dalganı geçte en çok kanı senden alalım gör bakalım
cakalaz adlı üyeden alıntı
Wer gitsin bişi olmas
senide bekliyoruz arkadaşım
EgeKnn adlı üyeden alıntı
şule hanım cevaplayınız
kenan lütfen liste yap en başada kendini yaz
-
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
sürprizi hemen bozayım
yaşasın kötülük
kan bağışı yapan arkadaşlarrr beleş sinema bileti varmış
adı üstünde sürpriz kenancım valla toplantıda elimden kimse alamayacak seni. hem sadece sinema bileti değil sürpriz olan tamammı
-
evet arkadaşlar can güvenliğim ne durumda görüyorsunuz işte toplantıya gelmezsem kimse şaşırmasın şulenin elinden beni kimse alamıyacakmış kanımın son damlasına kadar savaşacağım...
diğer sürpriz neymiş acaba ???
-
@speedygirl şule :
WaLLa keske izmir de olsaydım da katılsaydımm ama katılsaydım da benden kan almaslar
-
şule özeline mesaj attım. ilaç isimleri orada. cevabını bekliyorum. teşekkürler...
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
Uzun zamandır çok istediğim ve daha fazla bekleyemeyip sizden haber çıkmaması durumunda en geç 1 hafta sonra vermeyi düşündüğüm kanımı sizlerle vermekten büyük gurur ve sevinç duyarım ancak cumartesi günü çalışıyorum
İzin günümü değiştirmeye ve diğer olasılıkları değerlendirip gelmeye çalışacağım.Umarım kanımı sizlerle birlikte verebilirim.Allah kısmet ederse bundan sonra rutin bir şekilde 3 ayda bir vermeyi düşünüyorum zaten(kanımı
).
sen yeterki kan bağışında bulunmak iste forrap ben her şekilde yardımcı olurum sana merak etme şimdiden teşekkürler
-
-
7 yaşınndaki lösemili bir çocuğa ab rh negatif kan gerekiyor. annesinin tel 0532 411 32 53 lütfen bu mesajı herkesegönderirmisiniz. çok acil(izmir)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler