çok teşekkür ederiz.hiç yüklememenden iyidir dimii
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
kan verdim diye bu hale gelmedimki saray top kek ve meysu meyve suyu bozdu beni bide şule 2 tane yedirdi ölüyodum şaka bi yana bu tarz organizasyonlarda tekrar görüşmek üzere
bir dahaki bağışımız organ bağışı arkadaşlar bu bağışta mangal yakacaz dalak böbrek ciger offff canım çekti bee
müshil koycan bende içicem gözüme baksana sen benim uğraşırsın benimle söliim baştan wc nin önünde nöbet tuttururum kapıya dikerim seni
fazla geyikten dolayı,
topik şu andan itibaren kilitlenmiştir.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
şule ve kenan
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
kenandan kan alan hayır etmez ..ben diyimde o kanı ayırın bir yere
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
MT-İzmir basında:
Akşam gazetesinin Ege ekinde çıkan haber:
Ben de bu etkinliğe katılmak isterdim ancak geçmişte Hepatit-B aşısı yaptırmaya gittiğimde antikor testi yapmışlardı ve bana hastalığın mikrobunu alıp yendiğimi söylemişlerdi. Kanımda antikor buldular. Halbuki hastalığı geçirdiğimin hiç farkında bile olmadım. Galiba bu yüzden kan veremiyormuşum, ancak çok da araştırmadım.
bu olayın medyaya yansıması kötü olmuş
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
selim kardeşim duyar duymaz akşam gidip akşam gazetesi aldık bunu burada değilde başlık açıp haber yapalım diyorum bende gazeteyi bu sebeple almıştım sende aynı mesajı koymuşsun müsadenle düşünce doğrultusunda başlığı açıyorum
Tabii ki.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)