Sulecim,
valla sorular cok zordu , hani tuzak sorularda yok degil , efendim diyorki son bir yil icinde para karsiligi ........ , yok efendim uyusturucu kullandinizmi bunlar hep tuzak sorular hani burdan olayi yakalayip dogru narkotige
Sulecim,
valla sorular cok zordu , hani tuzak sorularda yok degil , efendim diyorki son bir yil icinde para karsiligi ........ , yok efendim uyusturucu kullandinizmi bunlar hep tuzak sorular hani burdan olayi yakalayip dogru narkotige
Saygilar;
Hakan Altiparmak
sevgili hakan, umarım alıntı yaptığım hikayeye arkadaşlar dikkat eder. zira güzel bir hemşire görüp hikayedeki gibi bir duruma düşmekte var. arkadaşlar aman dikkat.
hikaye kısaca şöyle:
atillatheturk; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl: Eskişehir
Bugün radyoda duyduğum kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim. Kan vermek
isteyenlere doldurtulan ve içinde bir çok sorunun olduğu formu doldurmaya
başladım. Soruların biri "Son iki yıl içinde cinsel ilişkiye girdiniz
mi?"
şeklindeydi. Kan alacak hemşireyi beğendiğim ve karşısında karizmayı
çizdirmek istemediğim için "evet" cevabını işaretledim. Fakat testi
hemşireye verirken gözüm o soruya takıldı. Soruyu yanlış okumuşum. Meğer
"Son iki yıl içinde eşcinsel ilişkiye girdiniz mi?" diye soruyormuş..
Sonuç: Blimum HIV testlerinin yapılmasını beklemek için saatlerce lobide
oturdum. Üstelik bu da yetmiyormuş gibi o güzelim hemşireye de rezil
oldum. Neyime benim elin hemşiresini etkilemek. Ver kanını git işte!
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Abş gecenlerde bir tabdiga aci kan lazim oldu tesadufen benim kanimda tutuyor tereddutsuz hastanenin yolunu tuttum. Kan merkezinde sekreterlikte formu verdiler elime ve doldurun lutfen dediler. Basladim doldurmaya. Hani sorulari okuyorum okudukca vay canina diyorum hic bu aklima gelmemisti. Elbette hersey fix hayir isaretli saibeli olsada durum vahim kani vericen kardesim hasta gidici bi sekilde damara kan vermek lazim
Saygilar;
Hakan Altiparmak
para dediğin nedirki.... uyuşturucuya hayır ( tenten.....kankaaa biz yine kan veremicez... )
fotograf cekim teknikleri hakkında.
Mr Cool panoromik görüntüyü hangi programla yapıyorsunuz.?
http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=271
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Arkadaslar su an dokuzeylul hastanesındeyız ben kan verebıldım ama ıkı saat motor kullanamıyormusuz veremeyen arkadasları 3 ay sonra arıyıcaklar ve tekrar denıyıceklermıs. bu arada kenanın mıdesı donmus bası bulanıyormus sanırım kusacak saga sola saygılar F.T.T.
Simdilik Kan Verenler
ironline
tenten
egeknn
taner_k
volkan
gureli
Ben ne yazık ki antibiyotik aldıgımdan ve de rahatasızlığım geçmediğinden dolayı kan veremedim ama en azından veren arkadasların yanındayız.
Şule ye bu organizasyondan dolayı teşekkür ederiz ayrıca kek ve meyva suyu için tşkler
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
ARKADAŞLAAAAAAAAAAAR
harikasınız gelip kan bağışında bulunan yada problem nedeniyle kan veremeyen, kan bağışı programına katılan yada katılamayıp yüreklerinin bizimle olduğunu bildiğim bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ayağınıza yüreğinize kanınıza sağlık.
bugün 9eylül kan merkezinde kan veren
egeknn
tenten
ironline
taner_k
volkan
güreli
geçen hafta hastaya acil kan ihtiyacı olduğunda kan veren
rüzgar bey
mustafa
burka
bu buluşmada bizi yalnız bırakmayan
karakız
özgür
başak
mecit
özer
anna marina
sedat
sercan
arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
sizleri çok seviyorum hep sağlıklı kalmanız dileğiyle
Önce kan değerlerim yüksek olup kan veremiyeceğim için çok üzüldüm .Sonra doktor verebileceğimi söyleyince Dünyalar benim oldu .Şule arkadaşım bundan sonra ki tekrar kan verebileceğimiz zaman tekrar bir organize yaparsan başa beni yaz Sağlıklı olmak çok güzel Teşekkür ediyorum herşey için ve katılan bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum Sağlıkla kalın
kan verdıkten sonra kendımı cok ıyı hıssettım herkeze tavsıye ederım ben bu duyguları seneler evvel orta okulda odevımı yapınca hıssederdım ne alaka bılmıyorum ama nese. Şule'ye cok tesekkur ederım bızı boyle bır organızasyonla sereflendirdiği için. Saygılarımla F.T.T.
arkadaşlar aranızda olamadım ama kalbim sizleydi
şulecim ellerine sağlık
bu arada özgür götürmemişsin sanırım selamlarımı alacağın olsunnn
Bende katılan tüm dostlarımıza teşşekkür ediyorum. Herhalde almazlar dedik, ama aldılar. Alınıyormuş, gerçekten güzel bi duygu. herkeze tavsiye ederim. Bi üç sonra tekrar aynı organizasyonda görüşmek üzere....
tenten günaydıun erkencisin maşalllaaahh
güzel ve anlamlı birgündü..verdikk kancazımızı 500 gram kadar rahatlayıvediikkkkk..ben zaten sinema bileti için gelmişştimmm artıkın toplu bir sinema olayına girişelim...))))))))))) ayrıca bizsana teşekküürr ederiz şuleeee..misafirperveliğinden dolayı sana ve kan merkezinde çalışan arkadaşlara herşey için teşekkürlerr..verdiğim kan helal olsunnnnn
http://www.desem.net/sinema.asp
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Arkadaşlar böyle güzel bir etkinlikte bulunamadığım için çok üzgünüm. maalesef pazarda çalışmak durumunda kaldım.Şule teşekkür ederim böyle anlamlı bir etkinliğe imza attığın için... Görüşmek üzere...
fotolar için sağol .... benim bileti bilet almayan bir arkadaşa verebilirim çift kişilikmiş hem birinin işine yarar ben sinema ya pek gitmem buna da gideceğimi sanmıyorum hafta sonu görüşmek üzere....
100 üncü mesaj çoşkusu(100.MESAJ)
bir çok güzelliğeee birlikte imza atmak dileklerimleee..izmir mt deki tüm arkadaşlara sevgiler saygılar ..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
gurur duydum sizlerle.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
sayın abilerim ablalarım kardeşlerim hafta sonu üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisiyle evde boylu boyunca yatıyordum.gerçekten gelicektim ama nasip değilmiş ama kalbim aklım hep sizlerdeydi.meyve sularında ve keklerdeydi.ama söz bundan sooraki kan verimine damacanayla gelicem isterseniz çuvaldızla kan alabilirsiniz(şule abla)herkese çok saygılar sizlere seviyoruuuuuuuum
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
geçmiş olsun erhancım
elimden kurtulduğunumu sanıyorsunki zaten ...
sinema biletin hazır bekliyorum senide
sevgiler hepinize teşekkürler
sizi seviyorum
bir mod olarak çıkıntılık kabul etmiyorum kenan...
aaaaaaa çok ayıp valla tabiki sensiz olmaz sende geleceksin
özgürcüm en kısa zamanda onunda organizasyonunu yaparız tabiki. www.deu.edu.tr adresinden filme bakıp hoşumuza giden birşey varsa toplanalım gidelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)