MT [ İZMİR ] Kan Bağışı Kampanyası 26 Kasım / Pazar
Reklamlar
-
Kan Bağışı Günü : 26 Kasım Pazar
Yer : 9 Eylül
Buluşma yeri:Balçova AGORA alışveriş merkezi (Balçova kavşağını geçince hemen solda ana cadde üzerinde kalıyor)
Buluşma saati: 13.00
Katılım Listesi
Egeknn
Tenten
Özer
Starwars
Tess
Karakız
Taner_k
Racing iski
Volkan çimen
Kamberhan
Gittardando
Offroad
Forrap
Mny46
uglychild
ironline + Başak
Ruzgar_bey
Haydi arkadaşlar Bu kampanyaya destek versin herkes...
Reklamlar
-
sevgili dostum şule.
1- şiddetli grip,
2- oğlum bu gün ananesiyle bergama'ya gitti. annesi gezi kolu başkanı olarak bu gün okul gezisine ürgüp'e gitti,
3- oğlumu pazar günü alma görevi bana düştü,
4- 3 gündür raporluyum ve evde harap bir şekilde yatıyorum,
5- söz vermiştim. haklı sebeplerden dolayı kan vermeye gelemiyorum,
beni anlayışla karşılamanızı umuyorum. kalbim sizinle. sevgiyle kalın... iskender.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
iskenderim geçmiş olsun kendine dikkat et bir ara gelirsin kanını alırız sen merak etme ufak delikanlıya iyi bak kendinede tabi selamlar..
-
Admin
Kan bağışı yapacak ve bağış yapamayıp destek olan tüm MT İzmir üyeleri duyarlılığınız için teşekkürler.
Saygılar
-
teşekkürler boss
haydi tüm MT izmir üyeleri ve MT manisa
-
Süper Moderatör (BBRR)
kan bağışına katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Selamlar,
Ben gecen hafta kan verdigimden dolayi kan veremeyecegim ancak misafir sanatci olarak yaninizdayim.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
kenancığım çok teşekkürler.
-
-
ya bugun cumartesii...hani azda olsa içki içsek çok mu problem olurrr ? ? ?
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Lbr. Şule Hn, ben bugun sabah 1 adet 250 lik antibiyotik almıstım (cmt saat 10.00 da ) yarın 13.00 a kadar etkisi devam etmezse ben de kan vermek isterim ayrıca dun aksam sarımsaklı, sirkeli bol limonlu işkembe çorbası ve üstüne 1.5 acılı adana yedim bi sakıncası yoksa beni de listenize yazın,yarın ki organizasyonda görüşmek üzere.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
Yarın bende aranızda olucam MT İzmir beni almadan bir yere gidemez bundan sonra . Ne yani toplantılara katılamıyorum diye gezileredemi katılamıycam
-
sorular cvp bekliyorr nerdesinnn şuleeeeeee hanımmmmm
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Arkadaslar,
Siz hastaneye gelin zaten orda size ahret sorulari ile dolu bir form veriyorlar. Formu doldururken bircogunuz boncuk boncuk terleyecek eminim.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
ben o saatlerde maalesef pazar pazar da olsa işimin başında öğrencilerle derste olmak zorunda olduğumdan yanınızda olamıycam.
herkesten özür diliyorum ama başka birgün mütlaka kan vermeye gelicem yanına şuşum
-
benim de bulusma saatinden 15 dk sonra sinavim var..o yuzden ben gelemeyecegim..
-
racing iski adlı üyeden alıntı
sevgili dostum şule.
1- şiddetli grip,
2- oğlum bu gün ananesiyle bergama'ya gitti. annesi gezi kolu başkanı olarak bu gün okul gezisine ürgüp'e gitti,
3- oğlumu pazar günü alma görevi bana düştü,
4- 3 gündür raporluyum ve evde harap bir şekilde yatıyorum,
5- söz vermiştim. haklı sebeplerden dolayı kan vermeye gelemiyorum,
beni anlayışla karşılamanızı umuyorum. kalbim sizinle. sevgiyle kalın... iskender.
geçmiş olsun arkadaşım
sağlığın daha önemli. bizler yine birlikte program yaparız. dikkat et kendine.yapabileceğim birşey olursa haberim olsun.
sevgiler
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Kan bağışı yapacak ve bağış yapamayıp destek olan tüm MT İzmir üyeleri duyarlılığınız için teşekkürler.
Saygılar
bizden sana sevgiler
teşekkürler
taner_k adlı üyeden alıntı
ya bugun cumartesii...hani azda olsa içki içsek çok mu problem olurrr ? ? ?
içme yaaaaaaaaaaaaaaaa
duslemek adlı üyeden alıntı
Lbr. Şule Hn, ben bugun sabah 1 adet 250 lik antibiyotik almıstım (cmt saat 10.00 da ) yarın 13.00 a kadar etkisi devam etmezse ben de kan vermek isterim ayrıca dun aksam sarımsaklı, sirkeli bol limonlu işkembe çorbası ve üstüne 1.5 acılı adana yedim
bi sakıncası yoksa beni de listenize yazın,yarın ki organizasyonda görüşmek üzere.
pazar sabahı ilacını içmeden gel sorarız doktorumuza. yediklerinin sadece senin için sakıncası olur yani göbek yapma açısından dedim özgür cüm dikkat et istersen orada görüşürüz artık
sevgiler
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
Siz hastaneye gelin zaten orda size ahret sorulari ile dolu bir form veriyorlar. Formu doldururken bircogunuz boncuk boncuk terleyecek eminim.
hayrola hakan cım bu kadar terlemene gerek olacak şey nedir merak ettim
-
-
düşünmen yeter şuleciğim. teşekkürler. ama uygun olduğum en kısa zamanda yanına gelip kan vereceğim. bunu kendime görev adlediyorum. sevgiler...
-
ironline adlı üyeden alıntı
ben artık pes ediyorummmmmmmmmmm
yav niye benim arkadaşlarım hep çatlak oluyokiiiiiiiii
zaten saat 13de agorada buluşacağız orada yemek yeriz çünkü aç karnına kan verilmiyor meyve suyuna gerek yok çünkü orada ikram olacak zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler