Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

MT [ İZMİR ] Kan Bağışı Kampanyası 26 Kasım / Pazar

REKLAM ALANI
    aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kan bağıına ve bunun gibi organizasyonlara hep destek tam destek..
    Teşekkürler MT İZMİR..Sağolasın şulecim tabi ki yanındayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar buradan birkez daha burak a teşekkür etmek istiyorum geçen gün kanser tedavisi alan genç bir arkadaşımıza kan gerekiyordu. hiç üşenmeden akşamın bir vaktinde bornova dan çıkıp geldi. kendi yetmiyor gibi birde yanında mustafa arkadaşımı getirmiş. vallahi gözlerim yaşardı. bu olaya bu kadar duyarlı yaklaştığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum iki arkadaşımada
    süpersiniz ya sinema biletleriniz bende
    not: zaten ben kayıt tutuyorum 3 ay sonra tekrar aranacak mustafa arkadaşım
    senide unutmadım tabi mayısta görüşürüz

ne gerenk var sinema biletine o akşam ki güzel sohbet bize yetti de arttı umarım gereken ilgi gösterilir...
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Tarih 26 kasım pazar günü olarak değiştirilmiştir buluşma saatimiz çarşamba günü toplantıda kararlaştırılacaktır...

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    arkadaşlar vızem var 23-30 u arası hergun artık bıtınce bu çile kendim mutlaka gidecem
    Ride your way

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    sen hala alamadınmı vizeyi neyse şaka bi yana başarılar dilerim

şule hanım yardımcı olacaktır vizeleriniz sonrası gidip kan verebilirsiniz...

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hedowich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar vızem var 23-30 u arası hergun artık bıtınce bu çile kendim mutlaka gidecem
    SEN YETERKİ KAN VERMEK İÇİN GÖNÜLLÜ OL
    BEN SANA YARDIMCI OLURUM MERAK ETME
    SEVGİLER

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    madem işin ucunda bilet var bende aksilik çıkmazsa ordayım
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

merhabalar.ben yeni üye oldum ve kan vermek istiyorum.izmirde nerde olacaksınız bilgi verir misiniz lütfen

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Herkese merhaba,

epeyden beri kan bağışında bulunmadım...bu banada iyi gelecek

Tam olarak nerede ve saat kaçta buluşacağımızı bildirirseniz sevinirim.

Pazar günü görüşmek üzere.

Selamlar,
    Özer

merhaba arkadaşlar
    pazar günü için kan bağışı kampanyasında hepinizi aramızda görmeyi diliyorum bunun yanında kan veremeyecek arkadaşlarımızında mutlaka bizimle olmasını istiyorum çünkü kan bağışı öncesinde ve sonrasında güzel programlarımız olacak
    kan bağışında bulunurken tok karnına olunması gerekiyor bu yüzden hep birlikte bağış öncesinde yemek yiyelim diyorum balçovada herkesin ağız tadına hitabedebilecek en güzel yer agora. yemek için çok çeşitli alternatif var.orada buluşup yemek yedikten sonra hastaneye geçeriz. hastanede bizim için özel ayarlamalar yapılıyor. personel otoparkı bizim için kullanıma açılacak. kan bağışı sonrasında özel ikram olacak. ve belli bir zaman kısıtlaması olmayan çift kişilik Desem sinema biletlerimizi alıcaz. sonrasında başka birgün için programlama yaparak bu biletlerle hep birlikte sinema keyfi yaparız diye düşündüm. hepimiz için uygunsa tabi.
    bu arada gazetecimiz olacak yani meşhur olucaaaaaaaaaaz şaka bir yana kenancım senden ricam motosiklet.net pankartımızı yanında getirmen. ortalığı biraz hareketlendirelim. görsün tüm TÜRKİYE bizi valla ne yalan söyleyeyim tüm 9eylül ü ayağa kaldırdım.
    sonra hastaneden çıkışta çok yakında Time Out adında çok hoş bir mekanla tanıştırmak istiyorum sizi. çok beğeneceğinizden eminim. nezih bir ortam. ve oranın işletmeciside Eşref adında genç bir motorcu arkadaş.
    eğlenceli bir o kadarda GÖNÜLLÜ bir gün geçirebilmemiz dileğiyle
    sevgiler

buluşma yeri:Balçova AGORA alışveriş merkezi (Balçova kavşağını geçince hemen solda ana cadde üzerinde kalıyor)
    saat:13.00

listeyi yapalım hemen (bu listedeki isimler sadece kan verecek olan arkadaşların isimleridir. bunun dışındaki ben dahil bütün arkadaşları orada olması diliyorum)
    Egeknn
    Tenten
    Özer
    Starwars
    Tess
    Karakız
    Taner_k
    Racing iski
    Volkan çimen
    Kamberhan
    Gittardando
    Offroad
    Forrap
    Mny46 (senide ekledim bak listeye bekliyorum mutlaka)
    adını yazmadığım kim kaldı??????
    manisaaaaaaaaaaaaaaa nerde eller göremiyorum
    sadece iskenderimi misafir edicez aaa mecit özlem kevser onur ve adını sayamadığım diğer arkadaşlaaaaaaaaar kan veremeyecek olsanızda lütfen programımıza dahil olun sizlerle olmaktan mutluluk duyacağız
    bir terslik olursa bana aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz
    0 533 618 92 71

amonghtus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu hafta sonu şehir dışında olacağımdan ken bağışı kampanyasına katılamıycam.Katılacak olan duyarlı arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu arada Şulecim bende kansızlık var...Eğer burda bi şekilde olabilirsem kan vermem de bi sorun olur mu merak ettim..? Normalde herhangi bi test bile yaparken kanımı sıktıra sıktıra çıkarırlar ama belkide bu bi engel teşkil etmiyodur.Cevaplarsan çok sevinirim,şimdiden kolay gelsin

Bu arada tabiki ken bağışı olmaz "KAN" bağışı olur düzeltiyorum,şimdi fark ettim

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    çok isterdim o listede adımın geçmesini aranızda olamıyacağım için beni affedin 1.si kan şekerim ve tansiyonum düşük olduğu için veremiyorum 2.si 10 günden öncede aranızda olamam mecburen yollardayım gene iş görüşmeleri var gazete ilanlarında bulmuştum kesin değil.istanbuldakl kampanyadada almamışlardı tansiyonum düşük olduğu için marmaristen barışın ordan selam.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Alıntı amonghtus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu hafta sonu şehir dışında olacağımdan ken bağışı kampanyasına katılamıycam.Katılacak olan duyarlı arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu arada Şulecim bende kansızlık var...Eğer burda bi şekilde olabilirsem kan vermem de bi sorun olur mu merak ettim..? Normalde herhangi bi test bile yaparken kanımı sıktıra sıktıra çıkarırlar ama belkide bu bi engel teşkil etmiyodur.Cevaplarsan çok sevinirim,şimdiden kolay gelsin

Bu arada tabiki ken bağışı olmaz "KAN" bağışı olur düzeltiyorum,şimdi fark ettim
    merhaba amongtus
    keşke sende yanımızda olabilseydin. neyse başka buluşmalarda inşallah.
    kansızlık teşhisin tahlil yapılarak doktor tarfındanmı konuldu yoksa kan alınırken kanının zor çıktığı düşüncesinden mi böyle bir kanıya vardın merak ettim. kanının zor çıkması kansızlıkla alakalı birşey değil o senin damar yapından kaynaklanıyor. ama eğer tahil sonucunda kansızlık teşhisi konduysa zaten senden kan almazlar. çünkü orada kan bağışından önce hemogram adı verilen kan sayımı testi yapılıyor 1 dakikada çıkıyor sonuç ve ona göre değerlendirme yapılarak alınıp alınmayacağına karar veriliyor.

arkadaşlar bunun yanısıra sizinle paylaşmak istediğim bir bilgi var. kan bağışı esnasında sizin
    kan sayımı
    kan grubu
    HIV (AİDS)
    syphillis ( bel soğukluğu , frengi yada diğer adı VDRL)
    HBsAg (hepatit B)
    Anti HCV (hepatit C)
    testleriniz mutlaka yapılıyor. bu testlerin sonuçlarınıda kan grubu kartıyla birlikte alacaksınız

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    arkadaşlar walla çok hayırlı bi organizasyona el atmışsınız
    dicek bişey kalmıyor

bende akdeniz anemisi var yasaklıyım kaç defa vermek istediysemde almadılar.
    ama yinede aranızda olmak
    en azından meyve suyu servisi yapmak isterdim
    ama cmt-pzr 9-5 hizmetiçi eğitimim var ekme şansım yok
    kalbim sizinle

Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok isterdim o listede adımın geçmesini aranızda olamıyacağım için beni affedin 1.si kan şekerim ve tansiyonum düşük olduğu için veremiyorum 2.si 10 günden öncede aranızda olamam mecburen yollardayım gene iş görüşmeleri var gazete ilanlarında bulmuştum kesin değil.istanbuldakl kampanyadada almamışlardı tansiyonum düşük olduğu için marmaristen barışın ordan selam.
    olsun ümmet abicim canın sağolsun BBRR abimede selam ilet bizden
    marmarise sevgiler

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    selamlar arkadaşlar..ben de 9 eylül de okuyan bi kardeşinizim..Hem tanışmak hem de hayırlı ve son derece önemli bi iş için bu kampanyaya katılmak istiyorum..Nsıl yapacaz bu işi nerde ne zaman buluşacaz..Lütfen cevap yazın
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadaşlar..ben de 9 eylül de okuyan bi kardeşinizim..Hem tanışmak hem de hayırlı ve son derece önemli bi iş için bu kampanyaya katılmak istiyorum..Nsıl yapacaz bu işi nerde ne zaman buluşacaz..Lütfen cevap yazın
    buluşma yeri:Balçova AGORA alışveriş merkezi (Balçova kavşağını geçince hemen solda ana cadde üzerinde kalıyor)
    saat:13.00

listeyi yapalım hemen (bu listedeki isimler sadece kan verecek olan arkadaşların isimleridir. bunun dışındaki ben dahil bütün arkadaşları orada olması diliyorum)
    Egeknn
    Tenten
    Özer
    Starwars
    Tess
    Karakız
    Taner_k
    Racing iski
    Volkan çimen
    Kamberhan
    Gittardando
    Offroad
    Forrap
    Mny46 (senide ekledim bak listeye bekliyorum mutlaka)
    adını yazmadığım kim kaldı??????
    manisaaaaaaaaaaaaaaa nerde eller göremiyorum
    sadece iskenderimi misafir edicez aaa mecit özlem kevser onur ve adını sayamadığım diğer arkadaşlaaaaaaaaar kan veremeyecek olsanızda lütfen programımıza dahil olun sizlerle olmaktan mutluluk duyacağız
    bir terslik olursa bana aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz
    0 533 618 92 71

amonghtus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şulecim aslında teşhis olarak konmadı kansızlık ama çok üşüme falan gibi belirtilerini taşıorum yada biraz korkuoda olabilirm iğneden

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    toplantiya gelemedim bari buna yetiseyim... gelmek istyorum ama bi sorum var, kan verince vucudumdan alkol de eksilir simdi... o yuzden yerine koymak lazim yenisini, time out u severim, orda bi sise kirmizi sarap ismarlayan var mi?
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili şule ve Egeknn,toplantımızda belirttiğimiz gibi şehir dışında olacağımızdan bu seferlik bizi affedin ne olur.. Tabi ki bütün organizasyonlarda olduğu gibi bu organizasyonda da aranızda olmak isterdik şüphesiz..ama ekliyorum ki bizler kan vermeye her an müsaitiz ve seve seve şule arkadaşımız bizi her an hastaneden arayabilir..
    Gönlümüz ve aklımız sizlerde kalacak.. sevgi ve saygılarımla

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler