[Mt İzmir] 15.11.2005 Teras Cafe Buluşması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
onur yaz artık benide sıkıldım artık sizden ayrı kalmaktan şuan gebzedeyim akşam kütahyada kalırım salı akşamıda izmirde olurum ,normal hava koşullarında.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
desenize ben yine yatarak geçirecem bu toplantıyı ohh be valla kebap
şaka bir yana ilk yardım ile ilgili bilgi sahibi olmak gerçekten çok önemli geçen hafta üzerinde durduğumuz konuların şöyle bir hatırlamak için tekrarı ve 2. bölüm ile beraber devamı çok faydalı olacak... Bu önemli ve hayati bir konu sıkılmak yok bence bu konuda biraz daha ciddi olmalıyız gerekirse 3. - 4. bölümlere de yayabilirsin onur dizi halinde Ve mutlaka ayvalık gezisi öncesi grup sürüşü hakkında gerekli bilgilendirmeyide yapalım
çarşamba görüşmek üzere
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gitar getireyim mi millet?geçenki gibi eğleniriz eğer herkes isterse! saygılar çarşamba görüşmek dileğiyle...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
Mutlaka toplantıda olacağım..hepinizi çok özledim..
-
tenten hocam ya sen bi sene geriden geliyorsun galiba
sınav varmı sınav...
kağıt kalem getirelimmi.
kopya çekmek serbestmi.
tatbikat yapacakmıyız (yani yapacaksak eğer bir bir iki yi aramak için telefon getirmeyi unutmayalım da ondan sordum )
ayrıca tüm arkadaşlara duyuralımda yanlarında mavi ceket getirsinler konsantre olmakta zorlanmayalım dimi yani
ayyyy yeter bu kadar ben bile sıkıldım yazdıklarımdan neyse toplantıda görüşürüz artık
sevgiler
-
tabi manken sıkıntısı yok nasılsa bitane yaralı kazazede elinizde mevcut gerisi önemli değil kağıt kalem olsa yetcek yani
-
oh ya işiniz gücünüz makara vallaha,he he he he
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
kamberhan adlı üyeden alıntı
gitar getireyim mi millet?geçenki gibi eğleniriz eğer herkes isterse! saygılar çarşamba görüşmek dileğiyle...
getir tabi ama gitardan önce mavi ceketini giymeyi unutma ogün tamammı
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
oh ya işiniz gücünüz makara vallaha,he he he he
abicim ya ne işin var senin teeeeeeee oralarda buralarda aaaaaaaaa özledik valla bak bekliyoruz çarşamba ilk yardıma sınav var ona göre kağıt kalem getirmeyi unutma
hadi kazasız belasız hayırlı yolculuklar
sevgiler
-
toplantıda görüşürüz arkadaşlarrrr
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
toplantıda gorusmek uzere mavi ceketlerınızı gıymeyı unutmayın arkadaslar ılk yardım çantası lazım mı gorusuruz
-
arkadaşlar geçen hafta başkasının hayatını kurtarmak için ten ten arkadaşımızdan almış olduğumuz ilk yardım kursunda,kapalı mekanda içilen sigara yüzünden kendi hayatımızdan olacağız be yaw.ayrıca eve gidince üstün sigara kokuyor diye de bi ton fırça yedim hanımdan.
organizatör arkadaşlardan can güvenliğim için tedbir almalarını saygıyla arz ederim.
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
turlabo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçen hafta başkasının hayatını kurtarmak için
ten ten arkadaşımızdan almış olduğumuz ilk yardım kursunda,kapalı mekanda içilen sigara yüzünden kendi hayatımızdan olacağız be yaw.ayrıca eve gidince üstün sigara kokuyor diye de bi ton fırça yedim hanımdan.
organizatör arkadaşlardan can güvenliğim
için tedbir almalarını saygıyla arz ederim.
Arkadaslar bu sefer soz ben sigara icmicem puroya kaldigim yerden aynen devammm.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sigarasız da olmaz be abiler ablalar dimi yani?walla liseli gençler gibi olcaz desenize! düşünsenize bi sıfırcı ten ten'in dersinden kaçıp tuvalette sigara içmek soora üstünüz sigara kokuyor diye müdürden(murat abi-kuvva)bi ton dayak yemek...fazla mı oldu ne bu geyik?
-
sizi nargile kurtarır valla. e yani içmeyenede dokunuyo bu meret.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
geliyorum ironline (ferhat) ve kardeşimi de alıyorum .
Toplantıda görüşmek üzere yanlız bu sefer daha geniş bir yer seçelim gaz odası gibi oldu sigara içmeyenler rahatsız oldu.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özgür abi sende şaka maka alıştın şu merete!
-
Biraz geziden bahsedek de milletin ağzının suyu aksın.
-
biyeremi gidiyonuz
-
Millet mod a haber vermediniz mi?Bak hep unutuyosunuz.Hadi gel hadi sende gel...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler