gelimmi iyi madem çok ısrar ettiniz geliim madem
gelimmi iyi madem çok ısrar ettiniz geliim madem
adas beni aramayi unutma bak..ben de geliyorum kismetse..
selam herkeze
Biraz uzak kaldım mazur görün
çarşamba orda olmaya çalışacağım büyük bi sorun olmazsa(kaç seferdir sorun çıkıo zaten büyü yaptılar galiba kurşun dökecek varmı )
Bu arada yeni yüzleri görmek güzel
arkadaşlar siteye yeni üye oldum, İzmirde böyle güzel etkinlikler yaptığınız için teşekkürler. Daha taze bir motor meraklısı olarak ehliyetimi aldım ancak kendime uygun bir motor alamadım. En kısa zamanda aranıza katılmak isterim. Saygılar sevgiler. Görüşmek üzere...
hoş geldin umarım kalıcı olursun,
motorunun olması şart değil toplantılarımıza beklyouz, gezilerimizede artçı olarak katılabilirsin,
sevgi ve saygıyla kal.
arıca, lütfen ilkyardm eğitimine biraz daha ciddi yaklaşalım
bu bilgiler bizler için hayati önem taşıyan bilgiler.
Kalıcı olacağıma emin olabilirsin kuvva. İşim dolayısıyla İzmirden Manisa merkeze taşındım. aktiviteler hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler...
HAyret ya nöbetime denk gelmiyor bu sefer. çok ilginç yanlış hesaplamışsınız arkadaşlar bu toplantının ya dün yada c.tesi olmasi lazım çarşamba inşallahhh ordayım . . .
Everything goes the way it should...
yaklaştım arkadaşlar yarın toplantıda görüşürüz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
manisadan selamlar,,kısmetse yarın akşam geliyoruz arkadaşlar..varmı bir isteğniz buralardan???
arkadaşlar,,okulum ve uzmanlık alanım nedeniyle bende biraz ilkyardım bilgisine sahibim,,umarım benimde biraz katkım olur...
Lafı değiştirme Mayk alırım anahtarını sucuk diyorum ekmek diyorum paket diyorum
Ooo desenize konu mnakeni sıkıntısı çekmiycez geçen hafta Kenan helak oldu artık manisalı arkadaşlardan birini seçeriz diymi....
Bu hafta iki hoca var, hayatta kül yutmayız
3 hoca var aloo hatırlatırım
tamam kenan usta,,söylemiycem seni klv-1000 ile tokatladığımı,,korkma sen..paket işi olmaz,,ya dönüşte halletcez,,yada cuma toplantıya gelirsen manisaya ,,o zaman gidicez..
o zaman ben rapor alayım...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Arkadaslar,
Toplantiya araba ile gelebilirim ihtiyaci olan arkadaslara duyrulur bana ulasin
Saygilar;
Hakan Altiparmak
arkadaşlar ben bu hafta gelemiyorum malum vize oncesı hafta çalışmak lazım görüşmek üzere kalın sağlıcakla
Ride your way
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)