Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

12.11.2006 [Adana MT] Anavarza Örenyeri Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Anavarza Örenyeri Gezisi

Tarih: 12.11.2006 - Pazar

Buluşma Yeri: Çukurova Motor Süleyman Demirel Bulvarı

Buluşma Saati: 09:00

Hareket Saati: 09:30 (Belirtilen saatte kesin hareket edilecektir.)

Gezi İçeriği: Anavarza Kalesi gezilecek. Dilekkaya (Anavarza) köyü gezilecek. Yemek için geziye gelen arkadaşlarla ortak karar verilecek.

Mesafe: Adana'ya 75km. Ceyhan'a 35km mesafede.

Seyir: Seyir hızları bölgelere göre aşağıda verilmiştir. Otoban hızı geziye katılacak motor tiplerine (scooter, cruiser vb.) göre değişim gösterecektir.
    Köy: 30km/h
    Şehir içi: 50km/h
    Şehirlerarası ve Otoban: 70km/h - 100km/h

Rota: Adana - Gaziantep otobanından sanayi sitesi çıkışından çıkıp Ceyhan üzerinden Kozan'a giden yola girilecek.

Gezimize tüm Adana'lı motorcular ve çevre illerden motorcu kardeşlerimiz davetlidir.

Not: Gezimize güzergah üzerinden katılacak olan arkadaşlar buluşma noktaları için lütfen benle iletişime geçsin.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

çok güzel bir gezi olacağına inanıyorum. hasan abi uğraşların için çok teşekkür ederim. ama pazar günü işlerim olduğundan gelemicem üzgünüm size iyi eğlenceler yolunuz açık olsun...

airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T
    bir problem olmazsa kadirli'den ben de geleceğim.saat 10.00'da dilekkaya kavşağında buluşalım

532 3451102

12.11.2006 saat 10.00 dilekkaya kavşagında 50 dk.bekledim ama ne gelen var ne giden bende geziyi tek başıma sürdürdüm,arkadaşlardan haber alamadım umarım gezi tatsız bir olay nedeniyle ertelenmemiştir.fotograflar ve bilgiler sonra.hoşçakalın.
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Selam

airman gelmene çok sevindim ama ciddi bir sebeple değişiklik yapıp geziyi cumartesine almak zorunda kaldım. Elimde telefonu olan arkadaşları komple arayıp söyledim. Telefonla diyorum çünkü telekom hat kablolarını değiştirdiği için internet bağlantım kesikti. Ailem ile yapmam gereken bir iş sebebiyle de internet kafeye gidip ilanı düzeltmeye hiç vakit bulamadım ve cumartesi geziye apar topar 2 motor olarak çıktım.

Telefonunu kaydettim. Özür diliyorum. Toprak Kale gezisin de bize eşlik etmeni rica ediyorum.

Not: Telefonla sana ulaşmaya çalıştım cevap vermedin. Görüşelim.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam

airman gelmene çok sevindim ama ciddi bir sebeple değişiklik yapıp geziyi cumartesine almak zorunda kaldım. Elimde telefonu olan arkadaşları komple arayıp söyledim. Telefonla diyorum çünkü telekom hat kablolarını değiştirdiği için internet bağlantım kesikti. Ailem ile yapmam gereken bir iş sebebiyle de internet kafeye gidip ilanı düzeltmeye hiç vakit bulamadım ve cumartesi geziye apar topar 2 motor olarak çıktım.

Telefonunu kaydettim. Özür diliyorum. Toprak Kale gezisin de bize eşlik etmeni rica ediyorum.

Not: Telefonla sana ulaşmaya çalıştım cevap vermedin. Görüşelim.

Görüşmek üzere.
    hasan abi nasılsın.... abi hemşomu tek bırakmayın kendinize iyi bakın iyi geziler diliyorum byee

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler