skull; yağmur yağmazsa bende gelirim.
yaggggggggggg bende gelmek ıstıyorum ama ogun calısıyorum
bende bir arkadaşımla gelmek istiyorum. bizim evede yakın . sizlerlede tanışmış olurum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Selammmm bakın burda kim var!!
Herkesi çok özledim ama biraz motor ortamından koptum ondan takılamadım.
Buarada negüzel bowling sporuna destek veren Adminimize teşekkürler.
Yerde fena deil hatta süper benim eve 500 metrecik
Ama tüh diyorum şans yok bendede bu akşam 10 günlüyüne bir iş gezisine çıkıyorum
Neyse kısmet deilmiş!! Napalım
Buarada 3 aralıkta timeout'ta türkiye ligine katılıyorum her pazar 6 hafta sürecek heyecan yüksek olacak izlemeye gelmek isteyen dostları görmekten mutlu olurum.
Buarada dostlar bowling yanlız eğlence deil aynı zamanda çok zefklide bir spor dur. Bir spor arayışında olanlara öneririm alacağınız keyife inanamazsınız.
Bol bol strike yapın hemi
Ben kaçtım
langırtta iddaasına oynayacak olan var mı
Benide listeye yazın
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Ulan bi motorum olsaydı atlayıp gelseydim keşke tuh.
Beni de birileri sepete atsın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ben de geliyorum bir aksilik olmazsa
Cıbırcılar nerdesinis?:D
biraz daha detay rica etsem? ordan çıkınca gezilecek mi?
kaç para getiriyim yanımda, 6 yı kaçla çarpıcaz 50 falansa...
yaa arkadaşlar son dakika golu dedikleri bu heralde gelemiyorum ben yaaa yaa bir hafta önceden organizasyon yaptık ne güzel geliodum.. Ama çok önemli bi işim çıktı.. Kısmet diilmiş napalım Hepinize iyi eğlenceler.. Çok istedim ama yaaaaaa
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Yine gercekten cok eğlendim Organize eden ve katılan herkese tesekkürler... Ama bizim takım yenildi nan Ayrıca çekilen o erotik pozumu yayınlamayınn
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)