çalar saatimi kursam beni uyandırırmı acaba bende geliyim belki langırt oynayabileceğim biri çıkar erhanım sen anlarmısın langırttan
çalar saatimi kursam beni uyandırırmı acaba bende geliyim belki langırt oynayabileceğim biri çıkar erhanım sen anlarmısın langırttan
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
bende gelmeyi isterdim ama o aksam okadar önemli bi isim var ki.. erhan yani baska bi gun bulamdın mı...
No FeaR NeveR
Onur yapma be bak bende geliyorum. Erhan bu arada ben ayarlıycaktım buluşmayı ama ankaraya gittim geldim 10 kasımda ilgilenemedim... Katılayım bare dimi
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Benide ekle listeye +1
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bir gün bende geleceğim İstanbul'a,tam geleceğim
Off işin şakası,çok istiyorum yaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben de gelmeye çalışacağım.
kesin durumumu cuma bildiricem
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
eee ödülller ne turnuvada?? kimse bahsetmio hani...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)